Kjør-selv ferie til Bohusgården Hotell och Konferens

Reisemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Bohusgården Hotell och Konferens

Opplev vestkysten av Sverige, skalldyr, skjærgård, natur og fine utfluktsmål.

Utforsk vestkysten av Sverige
 • 110 km fra Svinesundbroen
 • 100 km fra Strømstad, Sverige
 • Restaurant
 • Bar
 • Wellness
 • Innendørs svømmebasseng
 • Boblebad

Om hotellet

Unn deg noen fantastiske dager på vestkysten av Sverige. I det strålende Uddevalla er Bohusgården, et moderne, førsteklasses spa hotell med utsikt over Byfjorden og en fascinerende bro.  

Hotellet  

Bohusgården er et vakkert og moderne hotell med en stor og eksklusiv velvære-og spa-avdeling. Hotellet har god service og vennlig personale. Området ved Byfjorden har også et spektakulært promenade område som gjør hotellet til en ekte perle. 

Kun 100 m fra hotellet er stranden. Hotellet har heis og gratis trådløst internett. Gratis parkering. 

Restaurant

I restauranten serveres en stor og fersk frokostbuffé hver morgen. Hotellets restaurant er åpen for private gjester hver dag frem til 10. august. I løpet av denne perioden serveres Terrasse buffé. Resten av året er a la carte meny. 

Spisestuen er åpent kl. 18.00-21.00 fredager og lørdager. 

spa-og velværeområde

Det innbydende spa-og velværeområdet inkluderer et innendørs svømmebasseng, jacuzzi, sauna og treningsrom.

Rommene  

De lyse rommene har eget bad og tv. Og de fleste rommene har utsikt over fjorden. Dekorert med Jensen-senger for den beste avslapning etter en dag med bading, spa, utflukter og turer. Det er mulig å bestille et rom med to ekstra senger.

Merk at

Oppholdet er med slutt rengjøring, sengene res ikke opp under oppholdet, man får ikke nye håndklær og heller ikke oppredning under oppholdet.

Rom med terasse eller balkong m. havutsikt kan bookes under bestillingen. 200 SEK kr per rom/natt. Dette betales på hotellet.

Vis flere

Verdt å se

 • Strandpromenaden og Uddevallabroen (1.7 km)

  Gå ikke glipp av en slentretur langs den nydelige 9,3 km. lange promenaden som går fra Lindesnäs til Skalbankarna. Veien, som er helt bilfri, vant De Smukke Veiers Pris i 2009.

  Strandpromenaden og Uddevallabroen
  Strandpromenaden fra Lindesnäs til Skalbankarna gikk avgårde med den prestisjetunge prisen De Smukke Veiers Pris i 2009
 • Bohuslän Museum (2.7 km)

  Litt nord for Göteborg ligger byen Uddevalla. Finn et billig hotellopphold her med Risskov Bilferie. Bohuslän Museum ligger på ’Bäveåns kaj’ i Uddevalla. Her kan dere oppleve et fullpakket program med alt fra foredrag og musikkvelder til temadager og spennende utstillinger. I museets førsteetasje er det midlertidige utstillinger. Det er også et galleri for moderne kunst og en båthall med tradisjonelle båter og lystbåter.  Finn også barnevennlige hoteller i området og begi dere ut på en herlig familieferie i Sverige med massevis av kultur og og skjønne opplevelser. Finn en billig kjør-selv ferie hos Risskov Bilferie.

  Bohuslän Museum
  Ta en tur til Bohuslän Museum og opplev alt fra spennende utstillinger til foredrag og musikk.
 • Vattenpalatset (31.8 km)

  I dette badelandet finnes mange aktiviteter for store og små badeløver. Dere kan blant annet kaste dere utfor vannrutsjebanen, ta en dukkert i utendørsbassenget, svømme gjennom virvelkanalen og inn i grotta. Ellers finnes det også solarium og spaavdeling. De aller minste har et eget barneområde. Her måler temperaturen hele 29 grader, så det er godt og varmt for de små.

  Vattenpalatset
  Voksne og barn vil trives i det flotte Vattenpalatset
 • Fiskebäckskil på Skaftø (39.7 km)

  Besøk Fiskebäckskil på Skaftø som er et herlig lite fiskersamfunn. Feriestedet ble grunnlagt på 1500-tallet under den første Bohuslänske sildesesongen. Da silden til slutt forsvandt fra området har industrien siden vendt fokus mot skipsfarten. I begynnelsen av 1900-tallet oppdaget den mer velstående klassen den vidunderlige, lille byen og begynte å leie husene som sommerboliger.

  Fiskebäckskil på Skaftø
  Fiskerlandsbyen Fiskebäckskil på Skaftø har aner tilbake til 1500-tallet
 • Nordens Ark (44.1 km)

  Ta en tur til en av Bohusläns mest populære attraksjoner. Nordens Ark er en zoologisk hage med over 80 av verdens truede dyr. Den flotte naturen og muligheten til å se dyr som ulver, snøleoparder og den store amurtigeren gjør parken til et populært sted å besøke hvor hele familien kan more og hygge seg.

  Nordens Ark
  Nordens Ark, zoologisk hage
 • Torreby Golf Klub (30.1 km)

  Benytt muligheten til å spille 18 hull på den flotte banen ved Torreby Golf Klub. Torreby Slott er Bohusläns eneste borg og å spille på denne banen er en opplevelse. Etter en runde kan dere spise et godt måltid ved det flotte slottet.

  Torreby Golf Klub
  Torreby Slot og Golf Klub
Vis flere

Kart

Bohusgården Hotell
Nordens Väg 6, 451 43 Uddevalla

Barnerabatt

For å få barnerabatt må det være min. 2 betalende voksne i rommet. Rabatten er veiledende. Den eksakte barnerabatten står på bestillingsskjemaet.

Dobbeltrom
Barn 0~5.99 år i foreldrenes seng 100% rabat
Barn 6~11.99 år i ekstraseng 50% rabat
Barn 12~99.99 år i ekstraseng 15% rabat