Aalborg

Med en rik historie som strekker seg tilbake til de eldste tider, er Aalborg en by i Danmark som fortjener å bli utforsket. Som en av landets eldste byer, har Aalborg utviklet seg fra en liten vikinglandsby til en moderne metropol, og har beholdt sin historiske sjarm samtidig som den har omfavnet det 21. århundre. Fra sitt imponerende arkitektoniske landskap til sine verdenskjente attraksjoner, er Aalborg et fantastisk reisemål for enhver historieentusiast eller kulturkjærer.

Aalborg har en rekke bemerkelsesverdige attraksjoner som vitner om dens rike historie. Aalborgs historiske sentrum, med sine sjarmerende brosteinsbelagte gater og pittoreske gamle bygninger, er et levende museum som forteller byens historie. Her finner du Aalborg slott, en viktig historisk severdighet som daterer seg tilbake til 1500-tallet, og Budolfi kirke, byens viktigste religiøse bygning som har stått i over 500 år. En annen bemerkelsesverdig attraksjon er Jomfru Ane Gade, en av de lengste partigatene i Skandinavia, som er kjent for sitt pulserende natteliv.

Aalborg er også kjent for sine interessante regioner. Øst for byen ligger det naturskjønne området Kildenparken, en populær destinasjon for turgåere og naturelskere. I nord finner du Aalborg Zoo, en av de største dyreparkene i Skandinavia som huser over 100 forskjellige dyrearter. I vest ligger Lindholm Høje, en gammel vikinggravplass som er et av de viktigste arkeologiske stedene i Danmark. Og i sør finner du Aalborg Universitet, en av de mest progressive utdanningsinstitusjonene i landet. Med sin blanding av historie, kultur, natur og vitenskap, er Aalborg et reisemål som har noe for enhver smak.

Les mer ...
7
Opphold funnet
0
aktive filter
 Kopier link til søkeresultat
Optimer ditt søk 
Sorter ditt søk 
Vis hoteller på kart
Prisene som vises er per person i dobbeltrom. Tillegg for enkeltrom og barnerabatt vises i bestillingsprosessen

Merk at:
· Minimum sluttrengjøringsgebyr inkludert
· Ekspedisjonsgebyret for telefonbestillinger Kr.129
· Ekspedisjonsgebyret for nettbestillinger Kr.89
· Pakkepris pr. person i dobbeltrom

Hvorfor bestille hos Risskov Autoferien AG?
· Spar mer! Billig i forhold til hotellets egene priser

"For vår ekstremt solide økonomi og kredittverdighet har vi igjen mottatt den prestisjetunge AAA-rangeringen av Bisnode, Dun & Bradstreet."
Mottar du våre nyhetsbrev?

Få oppdateringer av våre gode tilbud, rabatter og kampanjer - levert direkte til din innboks

Kontakt oss
Tel: 32 82 90 00

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17
Lørdag-Søndag 10 - 15

© Copyright.   Materialet må ikke gjengis uten skriftlig tillatelse.