Fyn og øyene

Fyn og øyene, kjent som Danmarks "grønne hjerte", er en fascinerende region fylt med naturskjønnhet og historisk betydning. Regionen inkluderer Fyn, Danmarks tredje største øy, samt en myriade av mindre øyer som Ærø og Langeland. Fyn er særlig kjent for sin rike historie, med spor fra både vikingtiden og middelalderen. Øya er også kjent som H.C. Andersens fødested, og den berømte danske forfatterens arv er tydelig i Odense, regionens største by. Byens gamleby har bevart sin historiske sjarm, med brosteinsbelagte gater og gamle bindingsverkshus, mens H.C. Andersen-museet og hans barndomshjem gir innsikt i hans liv og verk.

Det er også mange andre attraksjoner i Fyn og øyene som er verdt å besøke. Egeskov Slott, et av Europas best bevarte vannslott, ligger i Kvaerndrup og er kjent for sine vakre hager og labyrinter. Nyborg, den gamle hovedstaden i Danmark, er hjem til Nyborg slott, et middelalderslott som har spilt en viktig rolle i landets historie. På øya Langeland kan du utforske de ville hestene i naturområdet Dovns Klint eller besøke Langelandsfort, et tidligere militært anlegg som nå er et museum for den kalde krigen.

Fyn og øyene er imidlertid ikke bare historie og kultur. Regionen er også kjent for sin naturskjønnhet, fra de idylliske landskapene på Ærø til de bølgende åsene og skogene på Fyn. Det er mange muligheter for fotturer, sykling og fugletitting, særlig i det beskyttede landskapet Sydfynske Øhav. Her kan du også prøve deg på seiling eller padling, eller bare nyte den spektakulære utsikten over det omkringliggende landskapet. Uansett om du er historieentusiast, naturkjæreste eller bare på jakt etter en unik opplevelse, er Fyn og øyene et must å besøke for enhver reisende i Danmark.

Les mer ...
15
Opphold funnet
0
aktive filter
 Kopier link til søkeresultat
Optimer ditt søk 
Sorter ditt søk 
Vis hoteller på kart
Prisene som vises er per person i dobbeltrom. Tillegg for enkeltrom og barnerabatt vises i bestillingsprosessen

Merk at:
· Minimum sluttrengjøringsgebyr inkludert
· Ekspedisjonsgebyret for telefonbestillinger Kr.129
· Ekspedisjonsgebyret for nettbestillinger Kr.89
· Pakkepris pr. person i dobbeltrom

Hvorfor bestille hos Risskov Autoferien AG?
· Spar mer! Billig i forhold til hotellets egene priser

"For vår ekstremt solide økonomi og kredittverdighet har vi igjen mottatt den prestisjetunge AAA-rangeringen av Bisnode, Dun & Bradstreet."
Mottar du våre nyhetsbrev?

Få oppdateringer av våre gode tilbud, rabatter og kampanjer - levert direkte til din innboks

Kontakt oss
Tel: 32 82 90 00

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17
Lørdag-Søndag 10 - 15

© Copyright.   Materialet må ikke gjengis uten skriftlig tillatelse.