Risskov Bilferie | De beste tilbudene på kjør-selv, miniferie og helgeopphold

Norsk | NOK

Sjælland

Sjælland, også kjent som Zealand på engelsk, er Danmarks største og mest befolkede øy, rik på historie og kulturelle attraksjoner. Øya er kjent for sin overflod av slott og herregårder, inkludert Frederiksborg slot, Kronborg slot, og Roskilde Domkirke, som alle er på UNESCOs verdensarvliste. Fra middelalderbyene og pittoreske landsbyene til de pulserende byene med moderne arkitektur og design, er Sjælland et kulturelt paradis. Her er det noe for enhver smak, enten du er historieentusiast, naturkjærlig eventyrer eller kunst- og designelsker.

Noen av de mest interessante sub-regionene på Sjælland inkluderer Nordsjælland og Møn. Nordsjælland er kjent som Danmarks "Riviera", kjent for sine luksuriøse sommerhus, sandstrender og dype skoger. Her finner du også Helsingør, hjemstedet for det berømte Kronborg slott, bedre kjent som "Hamlets slott". Møn på den annen side, er berømt for sin imponerende natur, spesielt Møns Klint, en spektakulær krittklippe som stuper ned i Østersjøen.

De største byene på Sjælland er København, Roskilde og Helsingør. København, Danmarks hovedstad, er kjent for sin historiske arkitektur blandet med moderne design, dens pulserende kulturliv og ikoniske attraksjoner som Den lille havfrue, Tivoli og Nyhavn. Roskilde, en av Danmarks eldste byer, er kjent for sin imponerende domkirke og det årlige Roskilde Festival, en av Europas største musikkfestivaler. Helsingør, med sin beliggenhet ved Øresund, er kjent for det berømte Kronborg slott, og er også et populært reisemål for kulturinteresserte. Alt i alt tilbyr Sjælland en unik blanding av historie, kultur og naturskjønne landskap, noe som gjør øya til en uimotståelig destinasjon for alle typer reisende.

Les mer ...
32
Opphold funnet
0
aktive filter
 Kopier link til søkeresultat
Optimer ditt søk 
Sorter ditt søk 
Vis hoteller på kart
Prisene som vises er per person i dobbeltrom. Tillegg for enkeltrom og barnerabatt vises i bestillingsprosessen

Merk at:
· Minimum sluttrengjøringsgebyr inkludert
· Ekspedisjonsgebyret for telefonbestillinger Kr.129
· Ekspedisjonsgebyret for nettbestillinger Kr.89
· Pakkepris pr. person i dobbeltrom

Hvorfor bestille hos Risskov Autoferien AG?
· Spar mer! Billig i forhold til hotellets egene priser

AAA, Bisnode, Dun & Bradstreet
"For vår ekstremt solide økonomi og kredittverdighet har vi igjen mottatt den prestisjetunge AAA-rangeringen av Bisnode, Dun & Bradstreet."
Mottar du våre nyhetsbrev?

Få oppdateringer av våre gode tilbud, rabatter og kampanjer - levert direkte til din innboks

Kontakt oss
Tel: 32 82 90 00

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17
Lørdag-Søndag 10 - 15
Kontakt os

© Copyright.   Materialet må ikke gjengis uten skriftlig tillatelse.