Hobro

Hobro, en sjarmerende by i Danmark, har en rik historie som strekker seg over århundrer. Denne byen, som ligger i hjertet av Jylland, er kjent for sine mange historiske attraksjoner og fantastiske regioner. I Hobro kan du oppleve den fascinerende fortid gjennom dens velbevarte gamle bygninger og arkeologiske funnsteder. Den historiske byen er vert for Hobro Miniby, en miniatyrversjon av Hobro som det så ut i 1900, og er perfekt for de som er interessert i arkitektur og historie. Hobro er også hjem for Vikingecenter Fyrkat, et av de mest imponerende vikingstedene i Danmark, hvor du kan oppleve hvordan vikingene levde og arbeidet.

Hobro er kjent for sin naturskjønnhet, som er spredt over hele regionen. Byen er omgitt av skog, innsjøer og elver, noe som gir mange muligheter for friluftsliv. En av de mest populære regionene er Mariagerfjord, som er kjent for sin fantastiske utsikt og varierte dyreliv. Her kan du nyte båtturer, fiske, sykling og vandreturer. En annen interessant region er Bramslev Bakker, en naturskjønn ås med en fantastisk utsikt over fjorden. Hobro tilbyr også en rekke andre utendørsaktiviteter som golf i Hobro Golfklub, som er kjent for sin vakre og utfordrende bane.

Hobro er også kjent for sine kulturelle attraksjoner. Kunstinteresserte vil sette pris på Gasmuseet, som huser en unik samling av gjenstander knyttet til gassens historie, samt en rekke kunstverk. For de sportsinteresserte, er Hobro IK, byens fotballklubb som spiller i den danske Superligaen, et must å besøke. Byen har også en rekke festivaler gjennom året, som Hobro City Festival, en årlig begivenhet som tiltrekker besøkende fra hele landet. Med sin rike historie, vakre landskap og kulturelle attraksjoner, er Hobro en by som har noe for enhver smak.

Les mer ...
6
Opphold funnet
0
aktive filter
 Kopier link til søkeresultat
Optimer ditt søk 
Sorter ditt søk 
Vis hoteller på kart
Prisene som vises er per person i dobbeltrom. Tillegg for enkeltrom og barnerabatt vises i bestillingsprosessen

Merk at:
· Minimum sluttrengjøringsgebyr inkludert
· Ekspedisjonsgebyret for telefonbestillinger Kr.129
· Ekspedisjonsgebyret for nettbestillinger Kr.89
· Pakkepris pr. person i dobbeltrom

Hvorfor bestille hos Risskov Autoferien AG?
· Spar mer! Billig i forhold til hotellets egene priser

"For vår ekstremt solide økonomi og kredittverdighet har vi igjen mottatt den prestisjetunge AAA-rangeringen av Bisnode, Dun & Bradstreet."
Mottar du våre nyhetsbrev?

Få oppdateringer av våre gode tilbud, rabatter og kampanjer - levert direkte til din innboks

Kontakt oss
Tel: 32 82 90 00

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17
Lørdag-Søndag 10 - 15

© Copyright.   Materialet må ikke gjengis uten skriftlig tillatelse.