Ribe

Ribe er kjent som den eldste byen i Danmark og er hjemsted for en rekke historiske attraksjoner og severdigheter. Byen har en rik historie, som går tilbake til det 8. århundre da det var en viktig handelspost for vikingene. I dag er Ribe kjent for sin unike gamleby, som er bevart med brosteinsbelagte gater, tradisjonelle bindingsverkshus og de mange middelalderlige bygningene. Ribe Domkirke er byens mest kjente landemerke, kjent for sin imponerende arkitektur og historiske betydning, mens Ribe Kunstmuseum huser en samling av dansk kunst som spenner over tre århundrer.

Ribe har også flere interessante regioner å utforske, hver med sin egen unike sjarm. Den historiske regionen Ribe Byferie er et populært sted for turister, hvor man kan oppleve byens historie i et rolig og avslappende miljø. Ribe VikingeCenter er en annen region som er verdig et besøk, et levende historieområde hvor besøkende kan lære om vikingene og deres livsstil. Det er også den pittoreske regionen Wadden Sea National Park, et UNESCO-verdensarvsted, som tilbyr fantastiske naturskjønne turer og rikelig med dyreliv.

Ribe er ikke bare en historisk by, men også et sentrum for kultur og kunst. Med en rekke museer, kunstgallerier og historiske steder, er det ingen mangel på ting å se og gjøre i Ribe. Fra det fascinerende Ribe Vikingemuseum til det imponerende Ribe Kunstmuseum, tilbyr byen en unik blanding av historie og kultur som er sikker på å fange interessen til enhver besøkende. Uansett om du er en historieentusiast, en naturelsker eller bare en nysgjerrig reisende, er Ribe en by som har noe for alle.

Les mer ...
5
Opphold funnet
0
aktive filter
 Kopier link til søkeresultat
Optimer ditt søk 
Sorter ditt søk 
Vis hoteller på kart
Prisene som vises er per person i dobbeltrom. Tillegg for enkeltrom og barnerabatt vises i bestillingsprosessen

Merk at:
· Minimum sluttrengjøringsgebyr inkludert
· Ekspedisjonsgebyret for telefonbestillinger Kr.129
· Ekspedisjonsgebyret for nettbestillinger Kr.89
· Pakkepris pr. person i dobbeltrom

Hvorfor bestille hos Risskov Autoferien AG?
· Spar mer! Billig i forhold til hotellets egene priser

"For vår ekstremt solide økonomi og kredittverdighet har vi igjen mottatt den prestisjetunge AAA-rangeringen av Bisnode, Dun & Bradstreet."
Mottar du våre nyhetsbrev?

Få oppdateringer av våre gode tilbud, rabatter og kampanjer - levert direkte til din innboks

Kontakt oss
Tel: 32 82 90 00

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17
Lørdag-Søndag 10 - 15

© Copyright.   Materialet må ikke gjengis uten skriftlig tillatelse.