Strasbourg

Strasbourg er en by rik på historie og kultur, og er en av de mest innflytelsesrike byene i Europa. Beliggende ved Rhinen i regionen Grand Est, er Strasbourg kjent for sin gamle bydel, Grande Île, som er et UNESCOs verdensarvsted. Med en historie som strekker seg over mer enn 2000 år, kombinerer Strasbourg elegant sin rike fortid med en moderne og dynamisk atmosfære. Fra de brosteinsbelagte gatene i Petite France til de imponerende gotiske spirene i Strasbourg-katedralen, er det ingen mangel på severdigheter å utforske i denne fascinerende byen.

I sentrum av Strasbourg ligger den ikoniske Strasbourg-katedralen, en av de fineste eksemplene på gotisk arkitektur i Europa. Katedralen er kjent for sin fantastiske utsikt over byen fra plattformen 66 meter over bakken, det astronomiske uret, og de sirlig utformede glassmaleriene. I nærheten av katedralen ligger den historiske Petite France-distriktet, hvor du kan vandre gjennom sjarmerende smug og over kanalene som en gang ble brukt av garvere, møllere og fiskere. Med sine bindingsverkshus og blomsterdekorerte broer, er Petite France et bilde av gammeldags sjarm.

Det er imidlertid mer å Strasbourg enn bare historiske landemerker. Byen er hjemmet til flere sentrale europeiske institusjoner, inkludert Europaparlamentet og Europarådet, noe som understreker dens betydning i den europeiske politiske sfæren. Besøkende kan ta en tur rundt disse moderne landemerkene, som står i skarp kontrast til byens historiske distrikter. Fra det historiske til det moderne, fra det pittoreske til det politiske, er Strasbourg en by som har noe for enhver smak. Med sin rike historie, varierte arkitektur og overflod av attraksjoner, er Strasbourg en by som fortjener å bli utforsket.

Les mer ...
5
Opphold funnet
0
aktive filter
 Kopier link til søkeresultat
Optimer ditt søk 
Sorter ditt søk 
Vis hoteller på kart
Prisene som vises er per person i dobbeltrom. Tillegg for enkeltrom og barnerabatt vises i bestillingsprosessen

Merk at:
· Minimum sluttrengjøringsgebyr inkludert
· Ekspedisjonsgebyret for telefonbestillinger Kr.129
· Ekspedisjonsgebyret for nettbestillinger Kr.89
· Pakkepris pr. person i dobbeltrom

Hvorfor bestille hos Risskov Autoferien AG?
· Spar mer! Billig i forhold til hotellets egene priser

"For vår ekstremt solide økonomi og kredittverdighet har vi igjen mottatt den prestisjetunge AAA-rangeringen av Bisnode, Dun & Bradstreet."
Mottar du våre nyhetsbrev?

Få oppdateringer av våre gode tilbud, rabatter og kampanjer - levert direkte til din innboks

Kontakt oss
Tel: 32 82 90 00

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17
Lørdag-Søndag 10 - 15

© Copyright.   Materialet må ikke gjengis uten skriftlig tillatelse.