Lillehammer

Lillehammer, en by med en rik historie og en rekke attraksjoner, er kjent for å være vert for de 17. Olympiske vinterleker i 1994. Byen, som ligger i den sørlige delen av Norge, i regionen Innlandet, er omgitt av vakker natur, inkludert fjell, innsjøer og skog. Lillehammer har en lang historie som går tilbake til middelalderen, og har bevart mange av sine historiske bygninger. Byens historie er godt bevart og kan utforskes i Maihaugen, Nord-Europas største friluftsmuseum, med over 200 bygninger fra forskjellige tidsepoker.

Byen har en rekke attraksjoner som tiltrekker seg turister fra hele verden. De mest kjente er kanskje Lysgårdsbakkene hoppanlegg, hvor du kan nyte en fantastisk utsikt over byen, og Hunderfossen familiepark, som er kjent for sitt eventyrslott og sine gigantiske troll. I tillegg er det flere kulturelle og kunstneriske attraksjoner, som Lillehammer Kunstmuseum, som har en imponerende samling av norsk kunst fra 1800-tallet til i dag.

Lillehammer-regionen er også kjent for sine varierte og spennende aktiviteter. Om vinteren kan besøkende nyte ski og andre vintersportaktiviteter i de omkringliggende fjellene, mens sommeren gir muligheter for fotturer, sykling og fiske. For de som er interessert i historie, er det mange interessante steder å besøke, inkludert det gamle rådhuset, Storgata, en bevart handlegate med bygninger fra 1800-tallet, og Søndre Park, byens eldste park. Uansett hva dine interesser er, har Lillehammer-regionen noe for alle.

Les mer ...
4
Opphold funnet
0
aktive filter
 Kopier link til søkeresultat
Optimer ditt søk 
Sorter ditt søk 
Vis hoteller på kart
Prisene som vises er per person i dobbeltrom. Tillegg for enkeltrom og barnerabatt vises i bestillingsprosessen

Merk at:
· Minimum sluttrengjøringsgebyr inkludert
· Ekspedisjonsgebyret for telefonbestillinger Kr.129
· Ekspedisjonsgebyret for nettbestillinger Kr.89
· Pakkepris pr. person i dobbeltrom

Hvorfor bestille hos Risskov Autoferien AG?
· Spar mer! Billig i forhold til hotellets egene priser

"For vår ekstremt solide økonomi og kredittverdighet har vi igjen mottatt den prestisjetunge AAA-rangeringen av Bisnode, Dun & Bradstreet."
Mottar du våre nyhetsbrev?

Få oppdateringer av våre gode tilbud, rabatter og kampanjer - levert direkte til din innboks

Kontakt oss
Tel: 32 82 90 00

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17
Lørdag-Søndag 10 - 15

© Copyright.   Materialet må ikke gjengis uten skriftlig tillatelse.