Risskov Bilferie | De beste tilbudene på kjør-selv, miniferie og helgeopphold

Norsk | NOK

Klagenfurt

Klagenfurt, med sin rike historie og pittoreske landskap, er et av Østerrikes mest fascinerende reisemål. Byen, som er hovedstaden i den sørlige østerrikske delstaten Kärnten, har en lang og interessant historie som strekker seg tilbake til middelalderen. Byen er kjent for sin historiske arkitektur, og i sentrum kan du finne mange godt bevarte bygninger fra forskjellige epoker, som for eksempel det imponerende renessansepalasset Landhaus og den gotiske St. Egid kirken. Klagenfurt er også kjent for sitt livlige kulturliv, med mange festivaler, museer og kunstgallerier.

En av de mest interessante regionene i Klagenfurt er området rundt Wörthersee, en av Europas største og varmeste alpine innsjøer. Dette området tilbyr en rekke utendørsaktiviteter som båtturer, svømming, sykling og vandring, og er omgitt av vakker natur med fjell, skoger og blomstrende enger. Her finner du også det berømte slottet Schloss Maria Loretto, som er kjent for sine fantastiske hager og utsikt over innsjøen.

Et annet høydepunkt i Klagenfurt er Minimundus, en miniatyrpark som viser mer enn 150 berømte bygninger og landemerker fra hele verden. Her kan du se alt fra det italienske Colosseum til Eiffeltårnet og Frihetsgudinnen, alle nøyaktig reprodusert i en skala på 1:25. For de som er interessert i litteratur, er det verdt å besøke Musil Museum, som er dedikert til den berømte østerrikske forfatteren Robert Musil. Klagenfurt er en by som kombinerer historisk sjarm med moderne fasiliteter, og byr på en unik blanding av opplevelser for enhver smak.

Les mer ...
1
Opphold funnet
0
aktive filter
 Kopier link til søkeresultat
Optimer ditt søk 
Sorter ditt søk 
Vis hoteller på kart
Prisene som vises er per person i dobbeltrom. Tillegg for enkeltrom og barnerabatt vises i bestillingsprosessen

Merk at:
· Minimum sluttrengjøringsgebyr inkludert
· Ekspedisjonsgebyret for telefonbestillinger Kr.129
· Ekspedisjonsgebyret for nettbestillinger Kr.89
· Pakkepris pr. person i dobbeltrom

Hvorfor bestille hos Risskov Autoferien AG?
· Spar mer! Billig i forhold til hotellets egene priser

AAA, Bisnode, Dun & Bradstreet
"For vår ekstremt solide økonomi og kredittverdighet har vi igjen mottatt den prestisjetunge AAA-rangeringen av Bisnode, Dun & Bradstreet."
Mottar du våre nyhetsbrev?

Få oppdateringer av våre gode tilbud, rabatter og kampanjer - levert direkte til din innboks

Kontakt oss
Tel: 32 82 90 00

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17
Lørdag-Søndag 10 - 15
Kontakt os

© Copyright.   Materialet må ikke gjengis uten skriftlig tillatelse.