Jönköping

Jönköping er en av Sveriges mest historiske byer, som ligger vakkert plassert mellom innsjøen Vätterns sørlige spiss og Munksjön. Det er en by som har en historie som strekker seg så langt tilbake som til vikingtiden. Over flere århundrer har Jönköping utviklet seg fra en liten fiskerlandsby til en pulserende by kjent for sin vakre arkitektur, rike kulturelle arv og fantastiske naturlige skjønnhet.

Jönköpings mest interessante regioner inkluderer områdene rundt Stora Torget, som er byens hjerte, og bydelen Huskvarna, kjent for sin industrielle arv. Stora Torget er omgitt av pittoreske gater, historiske bygninger og monumenter som gir et glimt av byens fortid. På den annen side, Huskvarna, en gang hjemsted for den berømte Husqvarna-fabrikken, er nå et område rikt på kultur og historie, med flere museer og attraksjoner som Husqvarna Museum og Huskvarna Stadspark.

For naturelskere er Jönköping et paradis med utallige naturlige attraksjoner. Det er hjem til Sveriges nest største innsjø, Vättern, som er kjent for sin krystallklare vann og fantastiske landskap. Jönköping er også kjent for sitt vakre landskap, fra de bølgende åsene i Taberg til de frodige skogene rundt Gränna. Disse naturområdene tilbyr et bredt spekter av aktiviteter, fra fotturer til båtturer, noe som gjør Jönköping til en ideell destinasjon for de som elsker friluftsliv. Uansett om du er historieentusiast, kulturinteressert eller naturvandrer, har Jönköping noe å tilby for alle.

Les mer ...
6
Opphold funnet
0
aktive filter
 Kopier link til søkeresultat
Optimer ditt søk 
Sorter ditt søk 
Vis hoteller på kart
Prisene som vises er per person i dobbeltrom. Tillegg for enkeltrom og barnerabatt vises i bestillingsprosessen

Merk at:
· Minimum sluttrengjøringsgebyr inkludert
· Ekspedisjonsgebyret for telefonbestillinger Kr.129
· Ekspedisjonsgebyret for nettbestillinger Kr.89
· Pakkepris pr. person i dobbeltrom

Hvorfor bestille hos Risskov Autoferien AG?
· Spar mer! Billig i forhold til hotellets egene priser

"For vår ekstremt solide økonomi og kredittverdighet har vi igjen mottatt den prestisjetunge AAA-rangeringen av Bisnode, Dun & Bradstreet."
Mottar du våre nyhetsbrev?

Få oppdateringer av våre gode tilbud, rabatter og kampanjer - levert direkte til din innboks

Kontakt oss
Tel: 32 82 90 00

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17

© Copyright.   Materialet må ikke gjengis uten skriftlig tillatelse.