Miniferie på Sinatur Hotel Frederiksdal nær København

Norsk | NOK

Frederiksdal Sinatur Hotel

Nyt en avslappendes ferie i naturskjønne omgivelser i Kgs. Lyngby

» Finn avstand fra hvor du bor

Highlights

 • Opplevelser med natur og kvalitet
 • Atmosfærisk hotell i Kgs. Lyngby
 • Bo i nærheten av København i vakre omgivelser
1.040,-
3~4 dager fra
1.689,-

Inkl. halvpensjon

Nær København

3 dager
Fra 1.689,- / spar opp til 627,-
SPAR
4 dager
Fra 2.469,- / spar opp til 1.040,-
SPAR
* Pris pr. person i superior dobbeltrom

3 dager inkl.

 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 2 x 2-retters meny/buffé
 • 2 x kaffe etter middagen
 • Gratis oppdatering til Superior rom
Risskov Pakken

Inkl. 3-retters meny og 1 gl. vin i lobby baren

Nær København

3 dager
Fra 2.079,- / spar opp til 522,-
SPAR
4 dager
Fra 2.999,- / spar opp til 867,-
SPAR
* Pris pr. person i superior dobbeltrom

3 dager inkl.

 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokost
 • 2 x 3-retters meny
 • 1 x 1 glass vin i lobby baren (15-17)
 • Gratis oppdatering til Superior rom
Risskov Pakken

Mellom Furesø og Bagsværd innsjø, ikke langt fra København finner man Frederiksdal Sinatur Hotel som ligger i vakre og idylliske omgivelser. Her har du en ypperlig setting for et opphold med ideelle muligheter for å utforske både naturen, København og resten av Nordsjælland.

Hotellet tilbyr

Hotellet er omgitt av Fure-, Bagsværd og Lyngby innsjø, i de idylliske skogområdene, i utkanten av Kongens Lyngby. Naturen rundt hotellet gir deg ideelle muligheter for rolig fotturer og sykling, og under oppholdet har du muligheten til å leie sykler slik at du enkelt kan ta fatt på opplevelser i området.

Hotellet ligger en kort avstand til København noe som gjør det til et godt utgangspunkt for storbyopplevelser, med shopping og sightseeing i hovedstaden, mens du samtidig har flere severdigheter innen kort avstand, som Frederiksborg slott, dyrepark og Bakken, Experimentarium og Louisiana-museet.

I hyggelige omgivelser kan du hver morgen få en fantastisk start på dagen med hotellets smakfulle frokostbuffe.

Restauranten serverer utsøkte måltider i et prisbelønt matkonsept, og har blitt tildelt 'Det Økologiske Spisemerket' i sølv for sitt miljøvennlige fokus. Maten, som er av utsøkt kvalitet, tilberedes stort sett utelukkende fra miljøvennlige produkter og kan nytes med en herlig utsikt mot Mølleåen, som forbinder Fure- og Lyngby-innsjøen. Senere på kvelden kan du avrunde dagen med en drink og en koselig samtale i den atmosfæriske baren.

Hotellet tilbyr gratis Wi-Fi og parkering er tilgjengelig mot en daglig avgift.

Rommene

Hotellet har 60 romslige og lyse rom, med utsikt over naturen, og tilbyr komfortable omgivelser for oppholdet i Nordsjælland. Både enkelt- og dobbeltrom er tilgjengelige, med mulighet til å legge til en ekstra seng i dobbeltrommene. Alle rommene har eget bad og er utstyrt med komfortable senger, telefon og TV.

Romtyper *

Enkeltrom

1 / 2
Koselig enkeltrom på 15 m2 med eget bad, komfortabel seng, kaffe- og tekoker, telefon og TV. Noen av rommene har utsikt mot skogen og Mølleåen som går forbi hotellet.
» Se flere romspesifikke bilder
Legg merke til at bilder og planløsninger er veiledende og kan avvike fra det som vises.

Avstanden til hotellet

370 km fra
Hirtshals, Danmark
430 km fra
Svinesundbroen

Avstand til din hjemmeadresse

Fyll inn ditt postnummer, og vi vil fortelle deg avstanden fra byen din til hotellet. Det knapt være enklere.

Utfluktsmuligheter i nærheten av hotellet

Lyngby (4.7km)

I Kongens Lyngby finner dere utallige gode shoppingmuligheter bl.a. i Magasin du Nord og Lyngby Storcenter.

Kongens Lyngby er dessuten kjent for flere slott som ligger i nærheten av byen. Besøk f.eks. Sorgenfri Slott, som har huset kongelige igjennom mange generasjoner, og hvor dere finner en pen slottshage, hvor mesteparten er åpen for offentligheten.

Besøk også Sophienholm, som har en nydelig beliggenhet langs med Bagsværd sjø. I umiddelbar nærhet finner dere også Marienborg og Eremitageslottet.

Gentofte (10km)

Gentofte Sjø er nærmeste nabo til Gentofte Hotel og er et idyllisk sted for en rask gå- eller joggetur på 2,5 km.

Gentofte kirke ligger rundt 300 meter fra hotellet. Kirken er Gentoftes eldste bygning fra 1100-tallet og Danmarks nest eldste kirke.

Ta en tur i Bernstorffsparken, som er en slottspark som omkranser Bernstorff Slot – kongefamiliens tidligere sommerhus med en nydelig rosehage.

Besøk Kildeskovshallen med sin vakre svømmehall og panoramavinduer. Her er det 2 svømmebasseng å velge mellom og også et barnebasseng. Kildeskovshallen holder åpent hele året, unntatt jul og nyttår. 

Dyrehagen (11km)

Med sine mer enn 300 år som fredet skog og dyrereservat, har Dyrehagen gjennom generasjoner vært et populært utfluktsmål for både konger og vanlige borgere. Dyrehaven ligger kun 20 minutter nord for København, men det fredfylte området føles langt fra storbyens livlige gater. Parken er kjent for sine mer enn 2000 ville hjorter, som dere med stor sannsynlighet vil støte på mens dere går tur gjennom skogen eller over de bakkede engene.

I 2015 ble Dyrehagen tatt opp på UNESCOs verdensarvliste på grunn av sin spennende historie som jaktområde for de kongelige. Når dere går rundt i parken, må dere legge merke til de stjerneformede knutepunktene i stisystemet, som ble anlagt slik at jegerne bedre kunne følge hundenes ferd rundt om i skogen.

Midt i den store naturparken ligger kongens jaktslott, Eremitageslottet, hvor dere får en vakker utsikt til Øresund. Det vakre barokkslottet ble oppført av Kong Christian den 6. i perioden 1734-1736 og det er mulig å kjøpe billett for å få en omvisning på slottet om sommeren.

Experimentarium (12.4km)

Finn en sommerferie eller vinterferie til København hos Risskov Bilferie. Det er massevis å ta seg til og oppleve i hovedstaden, spesielt hvis barna er med på turen. En av de helt store opplevelsene ligger i Hellerup, og etter en større ombygging, brann og en helt utrolig innsats har Experimentarium igjen åpnet dørene på sin vanlige adresse i Tuborg Havn i Hellerup. Hele Danmarks vitenskapssenter er nok en gang klar for å overraske og forbløffe sine besøkende, hvor dere selv kan prøve forskjellige eksperimenter, som bare venter på å kunne fortelle hvorfor, hvordan og hva som vil skje når vitenskapens grunnleggende betingelser prøves ut. Prøv også verdens første interaktive kino basert på bevegelsessensorer, der alle skal hjelpe til med å bekjempe den mørke tåken for at hjelpe jenta Anna. Det er kommet helt nye utstillinger etter gjenåpningen i januar 2017 og derfor er det ingen overraskelse at Experimentarium kommer høyt opp på listen over gode familieopplevelser. For barna åpner det seg en helt ny verden og for de voksne er det hyggelig å få satt prinsippene på plass og samtidig lære mye nytt. Experimentarium er et opplagt utfluktsmål for en familieferie i Danmark.

Superkilen (14.3km)

Start på Nørrebrogade og stig inn i et stort rødt landskap, også kjent som den Røde Plads, som er dedikert til fysiske aktiviteter. Forsett inn i Superkilen til Den Grønne Park som har en lekeplass og hvor det er noen fine steder hvor man kan spise en piknik. Superkilen er lett gjenkjennelig med sin neonrøde asfalt, og strekker seg mellom Mimersgade og Nørrebrogade. Det er også noen kaféer som er med på å skape en god og hyggelig atmosfære. Ta også med barna, som vil synes det er morsomt å leke i det  kuperte landskapet, fylt med glade farger og kunst.

Assistens Kirkegård (14.9km)

Denne meget spesielle kirkegården ligger på Nørrebro i København, og ble i første omgang opprettet fordi det manglet plass innenfor voldene. Men Assistens Kirkegården er spesielt kjent fordi en lang rekke berømte personer ligger begravd her. Men den vakre kirkegården er også et vitnesbyrd om historiens gang og er derfor vel verdt et besøk. Besøk H.C. Andersens, Kierkegaard, Eckersberg, Scherfig, Niels Bohr og Etta Camerons gravsteder for bare å nevne noen få av de berømte danskene som ligger begravd på Assistens Kirkegård. Dra på en storbyferie eller et helgeopphold til København og besøk dette vakre og historiske stedet.

Rosenborg Slott (16.1km)

Det nydelig anlagte slottet ligger i hjertet av København og ble bygget på ordre av Christian IV i den nyanlagte Kongens Have. Slottet har noen av Danmarks største kulturskatter og i kjelleren er de danske kronjuvelene og kongekronene stilt ut. Riddersalen er den flotte salen med tronstolen laget av en narhvalstann . Det er også en meget imponerende utstilling av Flora Danica og venetiansk glass, som kan besøkes i tårnkamrene. I Skattkammeret oppbevares kronjuvelene bak lås og slå og en meget tykk mur. Kronjuvelene består blant annet av noen av verdens fineste smaragder.

Den lille havfrue (16.5km)

Den lille havfrue er en av Danmarks mest berømte turistattraksjoner. Hun sitter på Langelinie i København og ønsker de reisende velkommen til København.

København (16.8km)

Dansk sildebord med øl og dram, Tivoli, Christiania, sykler og Louisiana kunstmuseum; en langhelg i København kan godt vare fra tre til fire eller fem dager. Det er ikke noe problem å fylle en uke i danskenes hovedstad. Når dere nå også kan stå på ski midt i byen i Amager Bakke. Så hvorfor ikke legge langhelga i vinterferien eller høstferien til nettopp - København.

I generasjoner har driftige handelsmenn og kvinner i Danmark hatt nesa vendt mot Europa. I tillegg til det faktum at Danmark er en del av det europeiske fastlandet, er dette kanskje noe av grunnen til at København sies å være kanskje den mest kontinentale av de Skandinavias storbyer. Det er også et faktum at København huser et av verdens eldste monarkier med lange, nære bånd til resten av Europa.

København er fantastisk for shopping med mange spennende småbutikker rundt om i de brostensbelagte smugene. Her er også alt hva hjertet kan begjære fra et spennende uteliv på Copenhagen Jazz Club til flere av Nordens beste restauranter.

Det er lettvint å dra til København, lettvint å bli, og lettvint å komme tilbake - igjen og igjen.

Reviews
Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 
Lørdag: 10 - 15

Velg den pakken som passer dine ønsker og behov for din neste bilferie

Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 
Lørdag: 10 - 15

Andre hoteller i nærheten

Hotel Marina Vedbæk

Opphold med frokostbuffé

Stor-København

Utsikt over Østersjøen

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokost
 • Gratis parkering
 • Gratis internett
 • Beliggenhet ved havnen

316,-
Fra kun
1.169,-

Vis kort

Reis på miniferie ved Øresund

Les mer
Barnerabatter
For og oppnå barnerabatt må det min. være 2 betalende voksne i rommet.
Rabatten er vejledende. Den presise barnerabatten vises i bookingformularen. Standard dobbeltrom
 • Barn 0~4.99 år i foreldrenes seng 100% rabatt
 • Barn 5~11.99 år i ekstra seng 50% rabatt
 • Barn 12~99.99 år i ekstra seng 35% rabatt

Comwell Holte

15 km nord for København

Stor-København

Miniferie i Holte

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 2 x 2-retters meny/buffé
 • Gratis parkering
 • Gratis internett

204,-
Fra kun
1.949,-

Vis kort

Bo i naturen og nær København

Les mer
Barnerabatter
Se de gode prisene for barn.
For å oppnå disse fordelaktige prisene må det min. være 2 betalende voksne på rommet. Dobbeltrom
 • Barn 0~2.99 år i foreldrenes seng gratis
 • Barn 3~11.99 år i ekstra seng 350.64935064935kr per natt
 • Barn 12~99.99 år i ekstra seng 701.2987012987kr per natt

Glostrup Park Hotel

Opphold med halvpensjon

Stor-København

Nær København

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 2 x 2-retters meny
 • Gratis parkering
 • Gratis internett

988,-
Fra kun
1.189,-

Vis kort

Kun 10 minutter fra sentrum av København

Les mer
Barnerabatter
For og oppnå barnerabatt må det min. være 2 betalende voksne i rommet.
Rabatten er vejledende. Den presise barnerabatten vises i bookingformularen. Dobbeltrom
 • Barn 6~11.99 år i ekstra seng 50% rabatt