Reisemål
Betaling

Betaling

Gavekort


Se detaljer om julemarked

Hotel Årslev Kro

Nyt en miniferie rett ved Århus og utforsk omgivelsene

 • 480 km fra Svinesundbroen
 • 190 km fra Hirtshals
 • Restaurant
 • Hund
 • Gratis parkering

Om hotellet

Hotellet tilbyr

Hotel Årslev Kro består av 3 bygninger. Den første ble oppført på midten av 1800-tallet, og de senere tilbyggene ble oppført i 1974. Den opprinnelige bygningen var en landbrukseiendom og ble senere bygget om til en kro. Hotellet ligger ca. 10 km fra Århus og det vennlige personalet hjelper gjerne til med forslag til aktiviteter og opplevelser i og omkring Århus.

Hotel Årslev Kro byr på mange forskjellige fasiliteter som f.eks. fotballbane, sandkasse, lekehus, disser, grønt område, møbler utendørs og en hyggelig restaurant. 

Restauranten  

Resturanten, Det Rustikke Landkøkken, kan by på nydelig mat, med gode råvarer og ingredienser, så her finnes det noe for en hver smak med både forretter, hovedretter og desserter. Restauranten er åpen på hverdager fra kl. 11.30 - 21.00 og lørdag fra kl. 17.30 - 21.00. Søndag stengt.

Rommene

Hotel Årslev Kro består av 78 flotte rom, alle moderne utstyrt. Her finnes trådløs internett og eget baderom med dusj.

Merk at

Hotellets restaurant holder lukket søndag etter frokosten og det serveres ikke middag og kaffe om søndagen.

Oppholdet er med sluttrengjøring, som betyr at det ikke vil bli redd opp senger eller gjort rent under oppholdet.

Ved ankomst søndag bes man ringe til hotellet på tlf. +45 86 26 05 77 innen kl. 12.00 for avhenting av nøkler.

Vis flere

Verdt å se

 • Århus (12.3 km)

  Finn en bilferie i Danmark hos Risskov Bilferie og dra på en kjør-selv opplevelse rundt om i Danmark.  Århus sentrum er om sommeren utrolig livlig, og dere vil oppleve en positiv stemningen i byen. Området tilbyr et velde av opplevelser. Besøk blant annet Tivoli Friheden, Aros Kunst Museum og områdets vakre slott og herregård. Dere kan også dra på en tur i Den Gamle By - en attraksjon, som tar besøkende med på en unik reise flere hundre år tilbake i tid. Mulighetene er mange for en begivenhetsrik dag. Dere kan f.eks. oppleve en dag fylt med shopping i byens utallige butikker og nyte en forfriskning under et kafébesøk. Finn en sommerferie, vinterferie eller høstferie hos Risskov Bilferie og dra på oppdagelsesferd i Århus med hele familien.

  Århus
  Århus er kjent for sin sjarm og for å være 'smilets by'.
 • Den Gamle By (9.8 km)

  Dra på en forrykende tidsreise midt i Aarhus og besøk Den Gamle By, hvor man kan besøke foreldres og besteforeldres historie. Den Gamle By gir et levende bilde av livet, slik det var i de gamle danske byene helt tilbake på 1500-tallet. Det finnes kun en Den Gamle By, og museet har vært besøkt av over 3 millioner mennesker i løpet av de siste 10 årene. Den Gamle By huser mer enn 75 historiske bygninger, utstillinger, boliger, butikker og verksteder i et stort levende museum. Prøv også en tur i gyngene eller i karrusellen.

  Den Gamle By
  En tur i Den Gamle By i Aarhus er alltid en opplevelse, både til fots og med hestevogn.
 • ARoS Aarhus Kunstmuseum (10.3 km)

  Kunstmuseet ligger i Århus sentrum og er blant de største Nord-Europeiske kunstmuseer med hele 10 etasjer fylt med inntrykk, farger og former. På toppen av ARoS kan dere oppleve Olaufur Eliassons, Your rainbow panorama, hvor dere kan oppleve byen gjennom regnbuens mange farger. Alt fra arkitekturen til kunsten er helt spesielt og i internasjonal klasse. Museets egen samling består av over 9.000 verk fra 1770 og frem til i dag samt spesialutstillinger med verdenskunstnere, som museet årlig arrangerer.

  ARoS Aarhus Kunstmuseum
  ARoS Kunstmuseum i Aarhus trekker mange besøkende i ferien.
 • Naturhistorisk Museum Aarhus (11.6 km)

  Det er fire store permanente utstillinger i museet. I tillegg er det skiftende spesialutstillinger, fylt med opplevelser og spennende reiser om naturens verden. Opplev dyrene på nært hold, fra f.eks den afrikanske savannen, eller opplev en tidsreise igjennom den danske naturen, fra istiden og frem til i dag. Besøk utstillingen ´AnimaliA´, som gir et inntrykk av dyrenes overlevelse, og som gir et annerledes syn på evolusjonen. Gå ikke glipp av ´Den Globale Baghave´, som er en interessant utstilling om det biologiske mangfoldet. Det Naturhistoriske Museumet i Aarhus, er landets 2. største, og har over 5.000 forskellige dyr. Få en spennende introduksjon til vitenskapens resultater i den naturhistoriske forskningen, og bli med på den spennende reisen om naturens gang.

  Naturhistorisk Museum Aarhus
  Det er fire store permanente utstillinger i museet samt skiftende spesialutstillinger
 • Tivoli Friheden (11.6 km)

  Den vakre fornøyelsesparken ligger i utkanten av Århus, og tilbyr det de aller fleste barnefamilier sikler etter. Rett og slett gøyale opplevelser for store og små. Fornøyelsesparken ligger i gåavstand fra Århus sentrum. Det er flere rutsjebaner, 40 fornøyelser, forskjellige boder og en lekeplass. Prøv Cobraen, som er den villeste rutsjebanen i parken, med en hastighet på hele 70 km i timen. Om du ikke ønsker adrenalin og fart, kan du besøke Bille By, som er en liten bydel, tilpasset for små barn, der de bla. kan prøve Bisværmen. Barn fra 5 til 8 år, har mulighet til å ta sitt eget førerkort og deretter kjøre rundt i små el-biler. I Tivoli Friheden er alle, uansett alder, garantert en morsom dag, med massevis av opplevelser. 

  Tivoli Friheden
  I Tivoli Friheden er alle, uansett alder, garantert en morsom dag, med massevis av opplevelser.
 • Moesgaard Museum (17.1 km)

  Moesgaard Museum er et museum for arkeologi og etnografi på herregården Moesgaard i Aarhus. Museet flyttet i 2014 inn i nybygg som fylles med nye utstillinger. Museets presenterer en rekke enestående funn fra Danmarks oldtid, bl.a. verdens best bevarte moselik fra jernalderen, våbenofringene fra Illerup Ådal og spor etter jernalderens maktkamper og krigskunst. En samling lokale runestener hører også til samlingene. Museets arkeologiske samlinger er hovedsakelig danske, mens de etnografiske samlingene er verdensomfattende. Museet samarbeider med Institut for Forhistorisk og Middelalderarkeologi samt Etnografi og Sosialanthropologi Aarhus Universitet. Museet åpnet for publikum på Moesgård i 1970. I 1997 fikk museet sitt nåværende navn.

  Moesgaard Museum
  Moesgaard Museum nær Aarhus
 • Himmelbjerget (29.7 km)

  Besøk Himmelbjerget og opplev den praktfulle naturen. Himmelbjerget er 147 meter høyt og har siden 1800-tallet tiltrukket seg tusenvis av turister. Siden 1861 har det vært mulig, å ta båten Hjejlen dit, noe som fortsatt er mulig. Nyt den fantastiske utsikten fra et av områdets mange utsiktspunkter.

  Himmelbjerget
  Dra på en billig miniferie og bestig Himmelbjerget, som er 147 meter høyt.
 • Hjejlen (31.5 km)

  Bli med på en nydelig båttur på innsjøene ved Silkeborg med båten Hjejlen; verdens eldste kullfyrte hjuldamper. Dette flotte dampskipet kunne i 2011 feire sitt 150-års jubileum. Opplev den flotte jyske naturen fra sjøsiden. Miniferie, familieferie, sommerferie eller bare et billig helgeopphold - å dra på ferie i Danmark behøver aldri å være kjedelig!

  Hjejlen
  På miniferie i Silkeborg bør dere sejle med Hjejlen, verdens eldste kullfyrte hjuldamper.
 • AQUA Akvarium & Dyrepark (34.0 km)

  Møt dyrene som lever i naturlige omgivelser i AQUA. Se oteren jage i sjøen og møt de frekke vaskebjørnene som elsker å både slåss og leke. Det er også storker, huggormer, små søte villsvineunger som alltid holder på med å undersøke omgivelsene. Barn vil garantert nyte den store lekeområdet med fokus på vann, hvor man kan ha vannkrig i mange timer. Skyt de andre med vannkanoner og prøv forskjellige vanneksperimenter eller hva med en tur gjennom vanntårnet dersom dere har nerver til det! Det er også et stort innendørs akvarium med gjedder og den rekordstore kjempemallen som kan sluke en hel and. Eller hva med et besøk på bunnen av sjøen, uten å få våte føtter? Opplev også padder og krypdyr samt forskjellige insekter. Hva med mørkeakvariet? Det har vi lovet å holde hemmelig, for det skal være en overraskelse. Avslutt besøket i caféområdet, hvor de serverer økologiske og meget gode retter for voksne- og barn.

  AQUA Akvarium & Dyrepark
  Møt de mange fascinerende dyrene i AQUA Akvarium & Dyrepark.
 • Jul i Den Gamle By (10.1 km)


  Ta barna med på julemarkedet i Den Gamle By, som er et av Danmarks mest unike julemarkeder. Flere hundre års historie er lys levende, og husene utsmykkes med historisk julepynt. I flere av husene er det aktiviteter som kakebaking, juleutstilling, nisseloft og mye annet. Om dere er glad i jul og ønsker å opprettholde danske juletradisjoner, så er et besøk i Den Gamle By i julemåneden noe for dere.

  Jul i Den Gamle By
  Opplev en kjør-selv ferie til julemarkedet i Den Gamle By
Vis flere

Kart

Hotel Årslev Kro
Silkeborgvej 900 8220 Brabrand

Barnerabatt

For å få barnerabatt må det være min. 2 betalende voksne i rommet. Rabatten er veiledende. Den eksakte barnerabatten står på bestillingsskjemaet.

Dobbeltrom
Barn 0~5.99 år i foreldrenes seng 100% rabat
Barn 0~14.99 år i ekstraseng 50% rabat
Barn 15~99.99 år i ekstraseng 25% rabat