Reisemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Hotel Hjallerup Kro

På Hotel Hjallerup Kro har du et perfekt utgangspunkt for alle de spennende opplevelsene i Nord-Jylland.

Sjarmerende kroidyll i Nord-Jylland
Opphold med spennende temabuffé
Utallige opplevelser med både by og natur
 • 320 km fra Svinesundbroen
 • 60 km fra Hirtshals
 • Restaurant
 • Bar
 • Hund
 • Gratis parkering
 • Gratis internett

Om hotellet

Dra på en hyggelig kroferie i Hjallerup, som fremfor alt er kjent for Hjallerup Marked. På Hjallerup Kro blir du møtt av en hyggelig stemning og god atmosfære. Herfra har du et bra utgangspunkt til mange spennende opplevelsersom Nordjylland har å tilby. Aalborg ligger 30 minutter med bil fra Hjallerup, en selvsagt turistattraksjon.

Hotellet tilbyr

Hotell Hjallerup Kro ligger i sentrum av Hjallerup og du blir ønsket velkommen av en herlig atmosfære. Hotellets restaurant byr på godt tilberedte råvarer som serveres i hyggelige omgivelser. Du kan også få noe å drikke i hotellets bar og slappe av etter en innholdsrik dag. Det er gratis parkering ved hotellet.

Rommene

Alle rommene er innredet med privat bad/dusj og toalett, TV og gratis internett.

Merk at

Restauranten er stengt på søndager etter frokost og det serveres derfor ikke middag denne dagen. Oppholder dere dere på hotellet på en søndag, tilbys en flaske vin og en kurv med litt salt og søtt av snacks som erstatting for denne middagen. Kurven står på rommet og kan nytes der.


Tema-bufféten er basert på enten en italiensk eller meksikansk inspirert meny.

Oppholdet er med sluttrengjøring, noe som innebærer at det ikke blir gjort rent, redd senger eller skiftet håndklær under oppholdet. Nye håndklær kan hentes i resepsjonen mot avgift.

Vis flere

Verdt å se

 • Dronninglund Slott (7.6 km)

  Dronninglund Slott har fått navnet sitt etter Dronning Charlotte Amalie, som var dronningen til Christian den 5. Hun kjøpte slottet tilbake i 1690. I dag er slottet innredet som hotell og tradisjonene er blitt godt bevart. Tar dere turen forbi slottet, bør dere også besøke slottsparken.

  Dronninglund Slott
  Dronninglund Slott og slottsparken er verdt et besøk
 • Aalborg (23.8 km)

  Aalborg er en vakker by. Om du liker shopping, da er dette et must når dere besøker byen. I den populære shoppinggaten Bispensgate, finner dere Jomfru Ane Gate som er en liten koselig sidegate. Aalborg byr på et hav av muligheter, bla. Aalborg Zoo, Utzon senteret, Nordkraft, Musikkens Hus og Nordjyllands Kunstmuseum. I VisitAalborgs Infosenter kan dere få utlevert en liten flyer av”Du Gamle Aalborg” med to forslag til gåturer, som dere kan utforske.

  Aalborg
  Aalborg er en svært levende by omgitt av Nordjyllands vakre natur
 • Voergaard Slott (18.7 km)

  Se et av Danmarks best bevarte renessanseslott, Voergaard Slott, et vakker slott fra 1500-tallet med kostbare kunstskatter og en vakker park. På slottet finnes det en omfattende og enestående samling av Europeisk kunst, f.eks Goya, Rubens, Raphael og El Greco, samt klenodier fra bl.a. Napoleon I, Louis XIV, Louis XVI og Marie-Antoinettes personlig innredning. Hør historien om den herskesyke slottsfruen Ingeborg Skeel fra 1580, som kan få det til hårene til å reise seg hos både store og små. Se fangekjelleren, møt spøkelsene og finn blodpletten som ikke kan vaskes vekk.

  Voergaard Slott
  Bak den brede vollgraven og de tykke murene finner dere Danmarks vakreste renessanseslott, Voergaard Slott
 • Vildmosemuseet (20.6 km)

  Vildmosemuseet er et kulturhistorisk regionalmuseum som gir et innblikk i Store Vildmose og Brønderslevs historie og utvikling, samt om landbruket og nedskytingen av fly i området under 2. verdenskrig.

  Vildmosemuseet
  Det lokalhistoriske museet Vildmosemuseet har spennende installasjoner om Store Vildmose og Brønderslevs historie og utvikling
 • Store Vildmose (24.4 km)

  Året rundt kan dere oppleve villdyr og om vinteren er spesielt svaner, gjess og rovfugler vanlig. Om våren blomstrer trær og blomster og skaper en nydelig fargerik opplevelse.

  Store Vildmose
  Store Vildmose
 • Fårup Sommerland (37.6 km)

  Med over 500.000 gjester i året, er Fårup Sommerland på topp 10 over Danmarks mest besøkte attraksjoner. Her finner dere alt fra rutsjebaner og barnetivoli til Danmarks største badeland. Dette er virkelig verdt et besøk for barna. Les mer om Fårup sommerland på: www.faarupsommerland.dk

  Fårup Sommerland
  Moro for hele familien.
 • Råbjerg Mile, Nord-Europas største sanddyne. (74.3 km)

  Sanddynen er 2 kilometer lang og 1 kilometer bred. Den inneholder 3,5 millioner m3 sand, og er opptil 40 meter høy. Hvert år flytter sanddynen seg 15 meter mot nord-øst. Nyt en gåtur til toppen av sanddynen, hvor en vakker utsikt venter.

  Råbjerg Mile, Nord-Europas største sanddyne.
  På Råbjerg Mile kan dere med egne øyne se naturens krefter i spill.
 • Skagen (84.4 km)

  I Skagen hvor to hav møtes, er det opplevelser for alle året rundt. I Skagen finner dere noen av Danmarks flotteste hvite sandstrender, et levende byliv, inspirerende museer og en helt unik natur.

  Skagen
  Tilbring en dag i koselige Skagen; kunst og nydelige strender venter på dere.
Vis flere

Kart

Hotel Hjallerup Kro
Søndergade 1 9320 Hjallerup

Barnerabatt

For å få barnerabatt må det være min. 2 betalende voksne i rommet. Rabatten er veiledende. Den eksakte barnerabatten står på bestillingsskjemaet.

Plus rom
Barn 0~2.99 år i foreldrenes seng 100% rabat