Weekendopphold på Hotel Menstrup Kro

Reisemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Hotel Menstrup Kro

Dra på kroferie på Sør-Sjælland med mange muligheter for sightseeing

Ekte kroatmosfære
Innendørs svømmebasseng
Opplev Gavnø Slott
 • 575 km fra Svinesundbroen
 • 420 km fra Hirtshals
 • Restaurant
 • Innendørs svømmebasseng
 • Hund
 • Gratis parkering
 • Gratis internett

Om hotellet

Menstrup Kro ligger i flotte landlige omgivelser like utenfor Næstved. Kroens hjemmekoselige atmosfære er med på å legge alt til rette for en hyggelig ferie. Opplev noen av de mange interessante severdighetene i området med noe for enhver smak!

Hotellet

Hotellet kan by på flere aktiviteter. Ta en forfriskende svømmetur i innendørsbassenget og i sommerperioden er det mulig å spille en omgang minigolf. Man kan også leie sykler på hotellet. Det er gratis internett; kodeordet kan dere få utlevert i resepsjonen.

Det anbefales at dere er i hotellets restaurant senest kl. 20:00.

Rommene

Værelseskategoriene er enten Country Class dobbeltværelser eller enkeltværelser. Alle værelsene ligger i kroens gamle avdeling og er innredet med eget bad/toalett, TV og hårtørrer.

Merk at

Hotellets resepsjon er bemannet frem til kl. 14:00 på søndager. Ved innsjekk på søndager kan dere finne nøkkelen deres i en konvolutt i resepsjonen.

Oppholdet er med sluttrengjøring, noe som innebærer at det ikke blir gjort rent, redd senger eller skiftet håndklær under oppholdet. Nye håndklær kan hentes i resepsjonen mot avgift.

Hotellets restaurant er lukket hver søndag etter frokost fra august-juni og det vil ikke bli serveret middag disse søndagene. Som erstatning vil dere få en flaske vin (pr. rom) til middagen den andre dagen.

Vis flere

Verdt å se

 • Vesterhavegaarden Vingård (6.8 km)

  Kom på besøk til Vesterhavegaarden Vingård, sørøst for Næstved. Her kan dere få bli med på en omvisning i gårdens drue- og epleplantasje og lære om vinproduksjon, hvor man blir tatt med ned i gårdens hyggelige vinkjeller. Dere har også muligheten til å smake på sakene. Vingården har også en gårdsbutikk, hvor dere bl.a. kan kjøpe ulike økologiske produkter.

  Vesterhavegaarden Vingård
  Vingården ligger nydelig til ved bukten i Karrebæksminde.
 • Holsteinborg Slott (7.7 km)

  Holsteinborg Slott ble bygget av Trolle-familien og stod ferdig i 1651. Siden 1707 har det vært eid av familien Holstein. Denne meget flotte hovedbygningen er omgitt av en vollgrav og rundt slottet ligger det en større park med en nydelig utsikt over Storebælt og Smålandshavet samt småøyene Glænø og Ormø. H.C. Andersen besøkte også Holsteinborg, og det ble faktisk til hele 35 besøk siden han likte stedet så godt. Det var her, at han skrev "solskinn i mitt hjerte”, og det gode vennskapet med Grev Ludvig Holstein og grevinne Joachimine Holstein, varte frem til hans død. Det er omvisninger for grupper, som også legger veien forbi Holsteinborgs kirke og H.C. Andersens rom og krydrer turen med mange spennende fortellinger fra slottets lange og interessante historie. Så hvis dere er historie- og slotts-interesserte, så er det opplagt å dra på sommerferie eller en miniferie til Sydsjælland og besøke dette vakre slottet.

  Holsteinborg Slott
  Besøk Holsteinborg Slott med den sin flotte hovedbygning, når dere er på sommerferie i Sydsjælland.
 • Næstved (12.8 km)

  Næstved er en spennende handelsby sør på Sjælland, bare en time fra København. Byen var et religiøst sentrum i middelalderen og har flere klostre. I dag er byens kjennetegn St. Peders Kirke, som ble bygget på slutten av 1200-tallet. Det er mange spennende forretninger i byen, bl.a. i Næstved Storsenter som kan skilte med over 60 butikker.

  Næstved
  Næstved
 • Næstved Golfbane (8.0 km)

  I Næstved er der også gode muligheter for golfentusiaster. Besøk Næstved Golfbane hvor dere kan spille golf i flotte omgivelser nede langs med Karrebæk fjorden.

  Næstved Golfbane
  Næstved Golfbane
 • Gavnø Slot (16.0 km)

  Kjør en tur til Næstved og opplev Gavnø Slot og Slotspark. Dette nydelige slottet og dets omgivelser, betraktes som en viktig del av Danmarks kulturarv. Stedet er over 600 år gammelt, og er i dag en opplevelsespark for både store og små. Se det fantastiske slottet innenfra, opplev sansehagen og pass på at dere ikke går dere ville i den flotte rosenlabyrinten.

  Gavnø Slot
  Gavnø Slot er en viktig del av Danmarks kulturarv.
 • M/S Friheden (12.4 km)

  M/S Friheden er en hyggelig båt som går fra havnen i Næstved. Mellem to og syv dager i uken, går båten i rute forbi Gavnø Slott og Karrebækminde, hvor man kan gå av og på båten. Tidene varierer med sesongen, så husk at sjekke rutetidene på www.hammershipping.dk, i forkant. Man kan kjøpe mat og drikke om bord, mens dere nyter den koselige båtturen. Ytterligere info finnes på hjemmesiden.

  M/S Friheden
  M/S Friheden
 • Rønnebæksholm (15.1 km)

  Like utenfor Næstved ligger det flotte gamle godset, Rønnebæksholm. Godset har siden 1994 vært eid av Næstved Kommune. Siden 1999 har Rønnebæksholm Kunst- og Kulturcenter hodt til her. De har til oppgave å arrangere kulturelle begivenheter og kjøpe billedkunst og skulpturer til samlingen. Det er gratis adgang til parken, og man kan være med på konserter, utstillinger, omvisninger og foredrag i hovedbygningen. I parken arrangerer de opera- og teaterforestillinger.

  Rønnebæksholm
  Rønnebæksholm
 • Skælskør (19.6 km)

  Det sies at Skælskør tilhører en av landets best bevarte hemmeligheter. Etter et besøk i den hyggelige havnebyen, er det ikke tvil om at Skælskør er en perle av et sted på Vest Sjælland. Skælskør er også kjent som ´Solskinnsbyen´ med ca. 200 ekstra solskinnsstimer i året. Blant de lokale, som teller ca. 6.500 innbyggere, så kalles byen også for ´Skælle´. Alle de velbevarte, gamle og skjeve husene er med på å høyne byens historiske karakter. Det er også gode muligheter for å shoppe i noen av keramikkbutikkene og også besøke den hyggelige havnen som er sentrum for en rekke kulturopplevelser slik som bl.a. ´Kulturkajen´ hvor det er utstillinger om kunsthåndverk og hobby- og fritidsaktivitet. Hva med en tur ombord i Skælskør V som alltid er klar for å ta med gjestene på en liten rundtur i området og øyene i nærheten.

  Skælskør
  Under et opphold nær Skælskør får dere massevis av shopping, kultur og fjordseilas
 • Bonbon-Land (24.1 km)

  Ta familien med til Bonbon-Land nær Holmegaard ikke langt fra Næstved. Her kan hele familien få en morsom dag. Der er fornøyelser for enhver smak. Hva med en tur i Måkeklattene eller Hundepruttesklien. Om sommeren er Pelle-piratsprøyt åpen hvor man kan ha vannkrig.

  Bonbon-Land
  BonBon-Land
Vis flere

Kart

Hotel Menstrup Kro
Menstrup Bygade 29 4700 Næstved

Barnerabatt

For å få barnerabatt må det være min. 2 betalende voksne i rommet. Rabatten er veiledende. Den eksakte barnerabatten står på bestillingsskjemaet.

Dobbeltrom
Barn 0~5.99 år i foreldrenes seng 100% rabat
Barn 0~14.99 år i ekstraseng 50% rabat
Barn 15~99.99 år i ekstraseng 25% rabat