Dra på bilferie i Danmark til Hotel Søparken

Reisemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Hotel Søparken

Herlig moderne hotell med ro og avslapning i grønne omgivelser.

Naturskjønn beliggenhet i Aabybro
Moderne barnevennlig hotell
Besøk Aalborg og Fårup Sommerland
 • 360 km fra Svinesundbroen
 • 70 km fra Hirtshals
 • Restaurant
 • Badstu
 • Hund
 • Gratis parkering
 • Gratis internett

Om hotellet

Hotellet ligger i kort avstand til Fårup Sommerland og den hyggelige byen Ålborg. På hotellet kan dere slappe av i rolige omgivelser etter en dag fylt med mange opplevelser.

Hotellet

Hotel Søparken ligger i grønne omgivelser ved en innsjø i utkanten av Aabybro i Vendsyssel. Spis lunsj i hotellets restaurant, som legger stor vekt på friske råvarer. Hotellet har sauna eller så kan dere få opp pulsen på spinningsykkelen. Det er også mulig å utfordre hverandre i biljard eller dart i hotellets fellesrom. Hotellet er barnevennlig og man kan både spille fotball og annet ballspill på hotellets grøntområde. Hotellets personale står alltid klar med gode råd og veiledning dersom dere har spørsmål. Det er gratis parkering ved hotellet.

Rommene

Alle hotellets værelser er innredet med eget bad/toalett, telefon, TV og radio. Dere overnatter i komfortable værelser, hvor det også er mulig med ekstra senger. Overalt på hotellet er det gratis trådløst internett.

Merk at

Hotellets restaurant er stengt etter frokost på søndager til den 30.06. og fra den 15.08. og det serveres ikke middag denne dagen. Restauranten er åpen hele uken fra 1. 07.-14.08.

Inneholder pakken deres meny/buffé er det hotellet som beslutter om der blir servert meny eller buffé. Serveres det meny er det hotellet som bestemmer menyen.

Oppholdet er med sluttrengjøring, noe som innebærer at det ikke blir gjort rent, redd senger eller skiftet håndklær under oppholdet. Nye håndklær kan hentes i resepsjonen mot avgift.

Vis flere

Verdt å se

 • Blokhus (18.8 km)

  Blokhus er et tidligere fiskevær med et hyggelig sentrum. Det er et internasjonalt ferieparadis med gode spisesteder og mange shoppingmuligheter. Denne unike ferieperlen lokker med en av Nord Europas beste strender med hvit sand og brusende hav.

  Blokhus
  Blokhus
 • Lindholm Høje Museet (15.7 km)

  Lindholm Høje Museet er et historisk museum i Nørresundby, ved gravplassen Lindholm Høje. Museet beskriver gravplassen og gravene fra jernalderen og vikingtiden og inndeholder arkeologiske funn fra området.

  Lindholm Høje Museet
  Lindholm Høje Museet
 • Aalborg (18.3 km)

  Aalborg er en vakker by. Om du liker shopping, da er dette et must når dere besøker byen. I den populære shoppinggaten Bispensgate, finner dere Jomfru Ane Gate som er en liten koselig sidegate. Aalborg byr på et hav av muligheter, bla. Aalborg Zoo, Utzon senteret, Nordkraft, Musikkens Hus og Nordjyllands Kunstmuseum. I VisitAalborgs Infosenter kan dere få utlevert en liten flyer av”Du Gamle Aalborg” med to forslag til gåturer, som dere kan utforske.

  Aalborg
  Aalborg er en svært levende by omgitt av Nordjyllands vakre natur
 • Aalborg Forsvars- og Garnisonsmuseum (20.5 km)

  På Forsvars- og Garnisonsmuseet kan dere få vite mer om Danmarks historie. Her har dere mulighet til å stige om bord i fly, tanks, biler og motorsykler, som ble brukt av de danske styrkene. Utstillingene befinner seg både uten- og innendørs, så dere kan glede dere til en morsom og lærerik dag både for voksne og barn i all slags vær.

  Aalborg Forsvars- og Garnisonsmuseum
  På Aalborg Forsvars- og Garnisonsmuseum, kan dere oppleve en liten del av Danmarks historie.
 • Fosdalen (25.5 km)

  Besøk gjerne et av Jyllands mest folkekjære naturområder nordvest på halvøya. Fosdalen ligger mellom Tranum og Slettestrand, det er et opplagt reisemål for friluftselskere på aktiv ferie eller en familietur. Den frodige dalen er et resultat av erosjon ved regnvann, og en fantastisk avslutning på turen gjennom det grønne landskapet er den fine plassen med utsikt over den veldige Nordsjøen. Ellers er det verdt å stikke innom Natursenteret Fosdalen og se utstillingen når turen går til Jylland.

  Fosdalen
  Fosdalen er et opplagt turmål når ferien går mot Jammerbugten, Løgstør eller Slettestrand
 • Rhododendronparken i Brønderslev (24.8 km)

  Brønderslev har Nord-Europas største rhododendronpark med over 10.000 rhododendronblomster. Plantene blomstrer i mai og juni, og det er et fantastisk syn med mange herlige dufter. I den runde paviljongen som ligger i parken, har de både konserter, markeder og mange andre spennende begivenheter.

  Rhododendronparken i Brønderslev
  Rhododendronparken i Brønderslev
 • Fårup Sommerland (19.5 km)

  Med over 500.000 gjester i året, er Fårup Sommerland på topp 10 over Danmarks mest besøkte attraksjoner. Her finner dere alt fra rutsjebaner og barnetivoli til Danmarks største badeland. Dette er virkelig verdt et besøk for barna. Les mer om Fårup sommerland på: www.faarupsommerland.dk

  Fårup Sommerland
  Moro for hele familien.
 • Aalborg Zoo (20.3 km)

  Ta med hele familien til Aalborg Zoo. Her har dere mange muligheter for å både å leke og lære. Her kan dere bli utfordret, og underholdt. Ha det gøy på naturlekeplassen, og grill din egen mat. I helgene kan du oppleve opptrente dyr på den store Zoo-Scenen. Les mer på Aalborg Zoo hjemmeside: www.aalborgzoo.dk

  Aalborg Zoo
  Dyrene i Aalborg Zoo gleder seg til å møte deg.
 • Løkken (28.0 km)

  Løkken et populært sted for nordmenn om sommeren med bading, vindsurfing og lange gåturer på stranden.

  Løkken
  Løkken
 • Rubjerg Knude Fyr (41.9 km)

  Rubjerg Knude Fyr er forventet å forsvinne ut i havet innen år 2020, så skynd dere å opplev dette flotte fyret. Dette er et fint sted å se solnedgangen.

  Rubjerg Knude Fyr
  Rubjerg Knude Fyr
Vis flere

Kart

Hotel Søparken
Søparken 1 9440 Aabybro

Barnerabatt

For å få barnerabatt må det være min. 2 betalende voksne i rommet. Rabatten er veiledende. Den eksakte barnerabatten står på bestillingsskjemaet.

Plus rom
Barn 0~2.99 år i foreldrenes seng 100% rabat