Bernsteinschloss Wendorf ligger i landsbyen Kuhlen-Wendorf kun 28 km. fra Schwerin.
De elegante rommene er luksuriøst innredet, og ligger i Residenz-bygningen ved siden av slottet.
Restauranten Cheval Blanc byr på kulinariske herligheter.
Bestill en avslappende massasje etter en økt i hotellets glohete badstuer.
Opplev storheten i et adelig hus med en rolig spasertur i hotellets majestetiske park, der naturens prakt møter historien.
Hotellet tilbyr et omfattende ridetilbud med profesjonelle ridetimer, vognturer og ponniturer for entusiaster på alle nivåer.
Schwerin byr på bl.a idylliske båtturer, og selvfølgelig Schwerin slott.

Bernsteinschloss Wendorf

4-stjerners værelser i Residens Huset & 5-stjerners suiter på selve slottet
Finn avstand fra hvor du bor
Gjennomsnittlig kundevurdering
4.0 / 5

Høydepunkter

  • Luksuriøs slottsferie i Nordtyskland
  • Restaurant og elegante rom
  • Flott wellnessavdeling med fitness
Price tag
1015,-
3~8 dager fra
2489,-

Mecklenburg-Vorpommern er kjent for sine vakre slott og herregårder, innebygd i landskapet som minner om fortiden. Har du noen gang lurt på hvordan det ville være å leve som slottsherre? Besøk deretter vakre Bernsteinschloss Wendorf.

Hotellet tilbyr

Bernsteinschloss Wendorf, et luksuriøst etablissement, ligger i Kuhlen-Wendorf, omgitt av nesten uberørt natur, kun 25 km fra Schwerin. Hotellet tilbyr en unik opplevelse, og kan skilte med individuelt innredede rom og suiter. Gjestene har et bredt utvalg av aktiviteter å velge mellom, inkludert sport, avslapning og nytelse av kulinariske herligheter, mens de nyter den overdådige luksusen som minner om en svunnen tid. Hotel Bernsteinschloss Wendorf åpnet dørene i 2009 for nysgjerrige gjester som setter pris på en hotellopplevelse utover det vanlige.

Gå gjennom hotellets mange spennende rom; kjenn på atmosfæren i sigarsalongen. Et pokerbord er tilgjengelig på herrerommet, og du kan spille et parti sjakk eller lese en god bok i biblioteket. Det er også et lekerom for hotellets yngste gjester. Spa-området er utstyrt med biobadstue, dampbad, finsk badstue, boblebad, treningsstudio og pilates- og yogarom. Du kan også bestille massasjer og skjønnhetsbehandlinger her.

Restauranten "Cheval Blanc" ligger i "Residence"-bygningen ved siden av hotellet, og her kan du nyte et kulinarisk måltid i vakre omgivelser. Fra restauranten har du utgang til terrassen, som gir en vakker utsikt over innsjøen i slottsparken. Slottsparken, som dekker over 200 000 m², er preget av gamle lindetrær, en liten innsjø med fontene og et 600 år gammelt eiketre. Med utsikt over det fantastiske panoramaet fra hotellets terrasse, er gjestene midt i den rolige skjønnheten til Sternberger Lakeland, omgitt av frodige enger og tette skoger. Disse idylliske omgivelsene er et fristed for både kropp og sjel, og tilbyr rikelig med utendørsaktiviteter som ridning, golf, fotturer og sykling. Utover den naturlige lokket, er regionen full av kulturelle perler, inkludert det majestetiske Schwerin-slottet og det anerkjente Mecklenburg State Theatre, som inviterer gjester til å oppdage områdets rike arv. Den vakre byen Wismar og Østersjøen kan nås med bil på omtrent 40 minutter.

I de siste århundrene hadde eiendommen omfattende åkre og hestestaller. I dag på stedet til Bernsteinschloss Wendorf avles førsteklasses Holsteiner-hester for sprangridning. Det omkringliggende landskapet tilbyr ideelle forhold for hester, med fasiliteter inkludert nye staller, paddocks, ridebaner og en derbybane, sammen med profesjonell støtte fra jockeyer og trenere. Hotellet tilbyr en omfattende rideopplevelse, komplett med profesjonelle ridetimer, vognturer og ponniridning for entusiaster på alle nivåer. For gjester som tar med sine egne hester, sikrer hotellets toppmoderne stall og ekspertpleie et komfortabelt opphold for deres ledsagere. Denne blandingen av personlige tjenester og eksepsjonelle fasiliteter gir en uforglemmelig rideferie i hjertet av Vest-Pommern.

Det er gratis internettilgang, og hotellet har 4 sykler, som også kan leies gratis. Hotellets yacht Skythia ligger fortøyd i Rostock havn og du kan bli med på en seiltur ved å kontakte hotellet direkte. Hotellgjester kan også kjøpe billetter til Duke's Box på Mecklenburgisches Staatstheater på forespørsel og med forbehold om tilgjengelighet.

Rommene

De elegante rommene ligger i Residence-bygningen rett ved siden av selve slottet. Dobbeltrommene og suitene i Residence har en nydelig engelsk landlig stil. De er innredet i varme farger og utstyrt med moderne bekvemmeligheter. Restauranten ligger også i denne bygningen.

Romtyper

Residenz Deluxe dobbeltrom
Dobbeltrommet er 30 m² stort og har flatskjerm-TV med satellittkanaler, minibar, Wi-Fi, telefon, skrivebord, radio, kaffe- og tekoker og eget bad.
» Se flere romspesifikke bilder
Residenz Junior suite
Juniorsuiten er 45 m² stor og har flatskjerm-TV med satellittkanaler, minibar, Wi-Fi, telefon, skrivebord, radio, kaffe- og tekoker og eget bad.
» Se flere romspesifikke bilder
Residenz Komfort suite
Comfort-suiten er 45 m² stor og utstyrt med flatskjerm-TV med satellittkanaler, minibar, Wi-Fi, telefon, skrivebord, radio, kaffe- og tekoker og eget bad.
» Se flere romspesifikke bilder
Schloss Suite Fromme
Castle Suite er 30 m² stor og utstyrt med flatskjerm-TV med satellittkanaler, minibar, Wi-Fi, telefon, skrivebord, radio, kaffe- og tekoker og eget bad. Denne suiten er innredet i boligstil fra Fredrik den frommes tid.
» Se flere romspesifikke bilder
Schloss Suite
Castle Suite er 80 m² stor og utstyrt med flatskjerm-TV med satellittkanaler, minibar, Wi-Fi, telefon, skrivebord, radio, te- og kaffestasjon og eget bad.
» Se flere romspesifikke bilder
Schloss Suite Mecklenburg
Mecklenburg Castle Suite er 40 m² stor og utstyrt med flatskjerm-TV med satellittkanaler, minibar, WLAN, telefon, skrivebord, radio, kaffe- og tekoker og eget bad.
» Se flere romspesifikke bilder
Bernsteinschloss Wendorf ligger i landsbyen Kuhlen-Wendorf kun 28 km. fra Schwerin.
De elegante rommene er luksuriøst innredet, og ligger i Residenz-bygningen ved siden av slottet.
Restauranten Cheval Blanc byr på kulinariske herligheter.
Bestill en avslappende massasje etter en økt i hotellets glohete badstuer.
Opplev storheten i et adelig hus med en rolig spasertur i hotellets majestetiske park, der naturens prakt møter historien.
Hotellet tilbyr et omfattende ridetilbud med profesjonelle ridetimer, vognturer og ponniturer for entusiaster på alle nivåer.

Se flere bilder

Innsjekk fra:
Utsjekk inntil:

15:00-24:00

12:00

Restaurant
Bar
Dampbad
Badstue
Wellness
Massage mot gebyr
Praktisk
Sjekk inn fra kl. : 15:00-24:00
Sjekk ut før kl. : 12:00
Aktivitet
Dampbad
Badstue
Wellness
Massage mot gebyr
Fitness
Område
Nærmeste togstasjon : 26 km (Schwerin)
Nærmeste busstopp : 10 km
Nærmeste flyplass : 150 km (Hamburg)
Avstand til sentrum : 26 km
Nærmeste golfbane : 5 km (WINSTONGolf)
Annet
Gratis parkering
Wifi
Gratis internett
Etasjer : 3
Byggeår : 1906
Restaurant
Restaurant
Bar
Rommet
Hund : 20 EUR pr. dag
Daglig hushjelp
Kun sluttrengjøring inkludert
Barnerabatter For og oppnå barnerabatt må det min. være 2 betalende voksne i rommet.
Rabatten er vejledende. Den presise barnerabatten vises i bookingformularen.

  • cd Barn 0~1.99 år i foreldrenes seng 100% rabatt
  • cd Barn 2~6.99 år i ekstra seng 80% rabatt
  • cd Barn 7~15.99 år i ekstra seng 50% rabatt
Merk at
Følgende værelsestyper er beliggende i den 4 stjerners bygningen som ligger ved slottet: Residens Deluxe, dobbeltværelse, Residens junior suite, Residens komfort suite.
Har du spørsmål?
Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17
Velg den pakken som passer dine ønsker og behov for din neste bilferie
Andre hoteller i nærheten

Merk at:
· Minimum sluttrengjøringsgebyr inkludert
· Ekspedisjonsgebyret for telefonbestillinger Kr.129
· Ekspedisjonsgebyret for nettbestillinger Kr.89
· Pakkepris pr. person i dobbeltrom

Hvorfor bestille hos Risskov Autoferien AG?
· Spar mer! Billig i forhold til hotellets egene priser

"For vår ekstremt solide økonomi og kredittverdighet har vi igjen mottatt den prestisjetunge AAA-rangeringen av Bisnode, Dun & Bradstreet."
Mottar du våre nyhetsbrev?

Få oppdateringer av våre gode tilbud, rabatter og kampanjer - levert direkte til din innboks

Kontakt oss
Tel: 32 82 90 00

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17

© Copyright.   Materialet må ikke gjengis uten skriftlig tillatelse.