Risskov Bilferie | De beste tilbudene på kjør-selv, miniferie og helgeopphold

Norsk | NOK

Nord Tyskland

Nord-Tyskland, med sin rike historie og imponerende attraksjoner, har en unik appell som tiltrekker seg besøkende fra hele verden. Fra de historiske byene til de idylliske landskapene, er området et fascinerende sted å utforske. Dette området er kjent for sine middelalderbyer, industrihistorie og frodige landskap, og er et levende vitnesbyrd om Tysklands kompliserte og fargerike fortid. De mest interessante underregionene inkluderer Schleswig-Holstein, Niedersachsen og Mecklenburg-Vorpommern, som hver byr på unike historiske og kulturelle opplevelser.

Hver av de større byene i Nord-Tyskland har sin egen unike sjarm. Hamburg, den nest største byen i Tyskland, er kjent for sin imponerende havn og sin betydning som et globalt handelssenter. Bremen, med sitt historiske sentrum og rike kulturarv, er et annet populært reisemål. Kiel, hovedstaden i Schleswig-Holstein, er kjent for sin marine historie og sin årlige seilregatta, Kieler Woche. I Mecklenburg-Vorpommern finner du Rostock, en by kjent for sin rike arkitektoniske historie og sin betydning som et handelssentrum i Hanseatene.

Attraksjonene i Nord-Tyskland er like varierte som regionens historie. Fra de UNESCO-listede middelalderbyene i Lübeck og Stralsund, til de imponerende slottene i Schwerin og Ludwigslust, tilbyr regionen en rekke opplevelser for den historieinteresserte. For de naturinteresserte byr regionen på alt fra de idylliske landskapene i Lüneburger Heide, til de vakre innsjøene i Mecklenburg-Vorpommern, til de imponerende klippene på øya Rügen. Nord-Tyskland er også hjem til noen av Tysklands mest imponerende nasjonalparker, inkludert Jasmund Nasjonalpark og Vadehavet, som begge er UNESCO-listede naturområder. Alt i alt, er Nord-Tyskland en region rik på historie og naturskjønnhet, som venter på å bli utforsket.

Les mer ...
109
Opphold funnet
0
aktive filter
 Kopier link til søkeresultat
Optimer ditt søk 
Sorter ditt søk 
Vis hoteller på kart
Prisene som vises er per person i dobbeltrom. Tillegg for enkeltrom og barnerabatt vises i bestillingsprosessen

Merk at:
· Minimum sluttrengjøringsgebyr inkludert
· Ekspedisjonsgebyret for telefonbestillinger Kr.129
· Ekspedisjonsgebyret for nettbestillinger Kr.89
· Pakkepris pr. person i dobbeltrom

Hvorfor bestille hos Risskov Autoferien AG?
· Spar mer! Billig i forhold til hotellets egene priser

AAA, Bisnode, Dun & Bradstreet
"For vår ekstremt solide økonomi og kredittverdighet har vi igjen mottatt den prestisjetunge AAA-rangeringen av Bisnode, Dun & Bradstreet."
Mottar du våre nyhetsbrev?

Få oppdateringer av våre gode tilbud, rabatter og kampanjer - levert direkte til din innboks

Kontakt oss
Tel: 32 82 90 00

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17
Lørdag-Søndag 10 - 15
Kontakt os

© Copyright.   Materialet må ikke gjengis uten skriftlig tillatelse.