BLUE COLLECTION

Falkenberg Strandbad

Hotellpakke inkl. tilgang til hotellets spa

Det eksklusive hotellet Falkenberg Strandbad på Skrea strand er virkelig et hotell for deg som elsker nærheten til havet. Her kan du nyte stranden og havet og forynge deg selv med avslapning, behandlinger og spa-ritualer i den moderne og luksuriøse spa-avdelingen.

Hotellet tilbyr 

Velkommen til Falkenberg Strandbad, et perfekt fristed ved den populære Skrea strand i Halland. Falkenberg Strandbad var berømt allerede tidlig på 1900-tallet, men når du besøker hotellet i dag, blir du møtt av moderne fasiliteter, spa-ritualer, deilig mat og omsorgsfullt personale. Denne strandperlen handler om å lene seg tilbake og nyte den gode stemningen.

Falkenberg Strandbad er mest kjent for sin unike spa- og strandklubb, The Retreat Club. Dette luksuriøse spaet med oppvarmede innendørs- og utendørsbassenger, et særegent "Champagne"-boblebad og badstue med havutsikt er helt unikt. Det 600 m² store avslapningsområdet er designet for å gjøre hvert øyeblikk av oppholdet behagelig, med koselige solsenger i en grønn oase. Orangeriet og peisen innbyr til avslapping året rundt, uansett vær. I The Retreat Club er lufttemperaturen alltid 25 grader og vanntemperaturen 33 grader. Her kan du også nyte et utvalg av smoothies, cocktails og en meny inspirert av asiatiske smakskombinasjoner.

Å spise på Falkenberg Strandbad blir en uforglemmelig del av oppholdet, med to restauranter som byr på særegne kulinariske opplevelser. Enten du starter dagen med en solid frokost, tar en pause med en rolig lunsj eller nyter en romantisk middag, er personalets engasjement for kvalitet og innovasjon tydelig. Famille, hotellets flaggskiprestaurant, byr på en rekke sofistikerte retter som garantert vil imponere, mens Sandy's tilbyr en mer avslappet atmosfære som er perfekt for å nyte grillretter og kjølig drikke.

Rommene

Hotellrommene på Falkenberg Strandbad er innredet i en koselig vintagestil og utstyrt med moderne bekvemmeligheter. Alle rommene har plysjsengetøy, eget bad, WiFi, minibar og flatskjerm-TV. Standardrommene vender ut mot landsbygda.

Romtyper

Dobbeltrom
Et røykfritt rom på 12-15 kvm med dusj, hårføner, TV, safe og minibar. Rommet har utsikt over bassenget eller hagen, og rommet har to enkeltsenger som er satt sammen til én seng.
» Se flere romspesifikke bilder
Falkenberg Strandbad har en førsteklasses beliggenhet ved sjøen bare noen få kilometer fra sentrum.
Se for deg et spa som er mer enn bare et sted for behandlinger. Retreatklubben på Falkenberg Strandbad er et fristed for fornyelse av sinn, kropp og ånd.
Enten det er en romantisk middag eller et familiemåltid, er feriestedets spisesteder designet for å tilfredsstille enhver smak.
Foruten det fantastiske spaet har Falkenberg Strandbad to utendørsbassenger.
Halmstad byr på kulturskatter som Pablo Picassos «Female Head». For friluftsentusiasten byr naturskjønn sykkeltur langs Prins Bertils sti på en pittoresk reise fra Halmstad slott til Mollegard naturreservat.
Opplev Kelly's Room - ditt helligdom året rundt ved sjøen. Kos deg ved peisen med den beroligende lyden av bølger om vinteren, eller åpne dørene til sommerbrisen og solnedgangen over havet. Alltid med et glass boble i hånden

Se flere bilder

Innsjekk fra:
Utsjekk inntil:

16:00 - 24:00

10:00

Restaurant
Bar
Utendørs svømmebasseng
Innendørs svømmebasseng
Boblebad
Badstue
Praktisk
Sjekk inn fra kl. : 16:00 - 24:00
Sjekk ut før kl. : 10:00
Døgnåpen resepsjon
Aktivitet
Innendørs svømmebasseng
Badstue
Massage mot gebyr
Wellness
Utendørs svømmebasseng
Boblebad
Fitness
Mulighet for sykkelutleie
Område
Avstand til sentrum : 2 km (Falkenberg)
Beliggende ved stranden
Nærmeste golfbane : 5 km (Falkenberg GK)
Avstand til strand : 0.05 km (Skrea Strand)
Nærmeste togstasjon : 5 km (Falkenberg Station)
Nærmeste busstopp : 1 km (Hertig Kyrka)
Nærmeste flyplass : 35 km (Halmstad)
Annet
Heis
Gratis parkering
Wifi
Gratis internett
Etasjer : 3
Byggeår : 1995
Renovert : 2011, 2017, 2024
Oppladning av elbil : Mot gebyr
Oppbevaring av motorsykkel
Hvor er parkeringsplassen : 100m from hotel
Restaurant
Restaurant
Bar
Restauranten er lukket i helgene : 11:30 - 14:00 + 17:00 -
Restauranten er åpen i helgene
Mulighet for laktosefri mat
Mulighet for glutenfri mat
Mulighet for vegetar mat
Åpningstider i baren : 09:00 untill late
Rommet
Hund : 195 SEK pr. dag
Kun sluttrengjøring inkludert
TV på rommet
Minibar
Safe på rommet
Hårføner
Allergivennlige rom tilgjengelig. 
Bad på alle rom 
Antall rom på hotellet : 135
Størrelse på rom angitt i m² : 20
Sengens størrelse : 2x90
Merk at
Hvis pakken din inkluderer et dagspass, har du full tilgang til bassengklubben. Retreat Club-fasiliteter: Oppvarmede innendørs og utendørs bassenger Champagne boblebad Badstue med havutsikt 600 m² grønn oase med romslige avslapningssenger både inne og ute Retreatbar og med espresso, smoothies og cocktailer Retreatmeny med et asiatisk preg Orangeri med åpen ild Badekåpe, tøfler og gratis tilgang til håndklær Omkledningsrom med dusjer; såpe, sjampo og balsam fra Lulu Belle I The Retreat Club er aldersgrensen 13 år med forbehold om at det må være i selskap med en forelder eller foresatt. Pakken inkluderer kun sluttrengjøring, det er ingen daglig rengjøring.
Har du spørsmål?
Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17
Velg den pakken som passer dine ønsker og behov for din neste bilferie
Andre hoteller i nærheten

Merk at:
· Minimum sluttrengjøringsgebyr inkludert
· Ekspedisjonsgebyret for telefonbestillinger Kr.129
· Ekspedisjonsgebyret for nettbestillinger Kr.89
· Pakkepris pr. person i dobbeltrom

Hvorfor bestille hos Risskov Autoferien AG?
· Spar mer! Billig i forhold til hotellets egene priser

"For vår ekstremt solide økonomi og kredittverdighet har vi igjen mottatt den prestisjetunge AAA-rangeringen av Bisnode, Dun & Bradstreet."
Mottar du våre nyhetsbrev?

Få oppdateringer av våre gode tilbud, rabatter og kampanjer - levert direkte til din innboks

Kontakt oss
Tel: 32 82 90 00

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17

© Copyright.   Materialet må ikke gjengis uten skriftlig tillatelse.