Moderne og behagelig innredede rom.
Nyt middagen i historiske Hauptwache på Paradeplatz i den nye restauranten DREI under kjøkkenledelse av David Holst og verten Heinz Jansen. Restauranten ligger vakkert 150 meter fra hotellet.
ONNO Boutique Hotel ligger i det historiske bysenteret i Rendsburg.
Rendsburg i Slesvig-Holsten ved Kielerkanalen og Ejderen.
Det er ikke langt til de nærmeste severdighetene og kulturelle opplevelsene på teateret i Rendsburg.
Rendsburg er en liten sjarmerende by nær alt og det perfekte stedet å slappe av og ha litt fri.
Dere kan shoppe i Rendsburg og finne det meste.

ONNO Hotel by Norman

ONNO Hotel by Norman ligger i den historiske delen av Rendsburg
Finn avstand fra hvor du bor
Gjennomsnittlig kundevurdering
4.3 / 5

Høydepunkter

  • Det er el-lader til bilen rett rundt hjørnet
  • Flere forskjellige romtyper å velge mellom
  • En deilig frokostbuffé og middag serveres
Price tag
857,-
3~8 dager fra
1449,-

Dette moderne hotellet ligger i det historiske sentrum av Rendsburg i Slesvig-Holstein og byr på herlige omgivelser. Det er samtidig et godt utgangspunkt for de mange opplevelsene som venter i Rendsburg og omegn som gjemmer på alt fra slott og historiske byer til annerledes og spennende museer samt kulturarrangementer.

Hotellet tilbyr

Det moderne ONNO Hotel by Norman ligger ikke langt fra byparken i Rendsburg og kan by på en super frokostbuffet med massevis å velge mellom. Start dagen på full mage og massevis av energi til de mange opplevelsene som venter. Fra hotellet er det kun en liten gåtur til det historiske Bamberger Haus og Jüdisches Museum. Banegården i Rendsburg ligger også kun en kort gåtur fra hotellet. Hvis dere har elbil, er det en elektrisk billader rett rundt hjørnet og hotellet tilbyr også gratis WiFi.

Rommene

ONNO Hotel by Norman har flotte og moderne innredede rom med kabel-TV og skrivebord. De har alle eget bad med miljøvennlige toalettartikler samt hårføner, slik at dere slipper at den fyller opp bagasjerommet på bilferien. Dere kan velge mellom flere romtyper på ONNO Hotel by Norman, alt etter hvor mange dere er. Det er også fire-personers leiligheter samt Deluxe dobbeltrom, dobbeltrom samt enkeltrom.

Romtyper

Enkeltrom
Dette 15 m² store enkeltrommet kombinerer modernitet og bekvemmelighet. Rommet har én enkeltseng og er ikke egnet for barnesenger eller ekstrasenger. Rommet har utsikt over byen eller den indre gårdsplassen. Rommet ligger i øverste etasje og er kun tilgjengelig via trapper, noe som sikrer et rolig opphold. Rommene er utstyrt med sengetøy, garderobeskap, hånddesinfeksjon, strykejern, oppvarming, vifte og teppegulv. Andre bekvemmeligheter er vannkoker, skrivebord, telefon og et utvalg av TV- og radiounderholdning, inkludert satellitt- og kabelkanaler. Rommet har også praktiske funksjoner som stikkontakt ved sengen, klesstativ og vekketjeneste. Rommet har eget bad med miljøvennlige, fairtrade-toalettartikler, badekar eller dusj, håndklær, hårføner og toalettpapir.
» Se flere romspesifikke bilder
Økonomi dobbeltrom
De moderniserte standardrommene er 17 m² store, og du kan velge mellom enkeltsenger eller king-size-senger med stilige norske ulltepper. Rommene har utsikt over byen eller gårdsplassen og ligger i de øverste etasjene, som er tilgjengelige via trapper. Her finner du bekvemmeligheter som garderobeskap, hånddesinfeksjon, strykejern, oppvarming, vifte og vannkoker. Underholdningsalternativene inkluderer flatskjerm-TV med kabelkanaler, telefon og radio. Rommet har også skrivebord, klesstativ og vekketjeneste. Rommene har eget bad med miljøvennlige kroppsprodukter, sminkespeil, badekar eller dusj, hårføner og kostnadsfrie badeprodukter.
» Se flere romspesifikke bilder
Deluxe dobbeltrom
Dobbeltrom Deluxe på 22 m² har unik smidde kunst av den svenske kunstneren Marcus Mars, og byr på en unik opplevelse av kunst og komfort. Rommene er innredet for 1-2 personer og har king-size-senger med boksmelkesenger som sikrer en avslappende søvn. Rommene har utsikt over hagen, byen eller den indre gårdsplassen. Rommene er tilgjengelige for rullestolbrukere: Noen av rommene ligger i første etasje, og en heis gir enkel tilgang til alle etasjene. Komforten økes med garderobeskap, hånddesinfeksjon, kaffe- og tekoker, strykejern, sammenhengende rom (tilgjengelig på forespørsel), oppvarming, vifte og teppegulv. Rommene har kaffetrakter, vannkoker, sittegruppe, TV, telefon og en rekke kanaler, inkludert satellitt- og kabelkanaler. I tillegg har rommet terrasse, stikkontakt ved sengen, klesstativ og vekketjeneste. De moderne badene er utstyrt med regnskogdusj og miljøvennlige kroppsprodukter. Rommene har skrivebord og eget bad med gratis badeprodukter, håndklær, hårføner og toalettpapir.
» Se flere romspesifikke bilder
4-persons leilighet
Denne romslige leiligheten på 45 m² tilbyr et komfortabelt opphold med et soverom med en stor dobbeltseng og en stue med sovesofa. Leiligheten er ideell for deg som ønsker både avslapning og underholdning, for i stuen finner du en PlayStation 4. Leiligheten har et fullt utstyrt kjøkken med kjøleskap, kaffemaskin, vannkoker, komfyrtopp, kjøkkenutstyr, spisebord, stekeovn og rengjøringsprodukter. Du kan nyte utsikten over hagen, byen eller gårdsplassen. Leiligheten ligger i første etasje, og er tilgjengelig og komfortabel, med sengetøy, håndsprit, kaffe- og tekoker, safe, parkettgulv og egen inngang. Leiligheten har også strykejern, oppvarming, vifte, sofa, skrivebord, sittegruppe, spiseplass, TV, satellittkanaler, radio, stikkontakt nær sengen, klesstativ, sammenleggbar seng, sovesofa og vekketjeneste. Det private badet er velutstyrt med gratis badeprodukter, badekar eller dusj, håndklær, hårføner og toalettpapir.
» Se flere romspesifikke bilder
Moderne og behagelig innredede rom.
Nyt middagen i historiske Hauptwache på Paradeplatz i den nye restauranten DREI under kjøkkenledelse av David Holst og verten Heinz Jansen. Restauranten ligger vakkert 150 meter fra hotellet.
ONNO Boutique Hotel ligger i det historiske bysenteret i Rendsburg.
Rendsburg i Slesvig-Holsten ved Kielerkanalen og Ejderen.
Det er ikke langt til de nærmeste severdighetene og kulturelle opplevelsene på teateret i Rendsburg.
Rendsburg er en liten sjarmerende by nær alt og det perfekte stedet å slappe av og ha litt fri.

Se flere bilder

Innsjekk fra:
Utsjekk inntil:

15:00

11:00

Restaurant
Heis
Parkering mot gebyr
Hund
Gratis internett
Oppladning av elbil
Praktisk
Sjekk inn fra kl. : 15:00
Sjekk ut før kl. : 11:00
Resepsjonens åpningstider : 06:30-22:00
Område
Beliggende i sentrum
Avstand til hav eller sjø : 8 km (Westensee)
Annet
Parkering mot gebyr : 12 EUR pr. dag
Heis
Etasjer : 3
Byggeår : 1982
Renovert : 2018
Oppladning av elbil
Gratis internett
Restaurant
Restaurant
Rommet
Daglig hushjelp
Hund : 20 EUR pr. dag
Leiligheter
Barnerabatter For og oppnå barnerabatt må det min. være 2 betalende voksne i rommet.
Rabatten er vejledende. Den presise barnerabatten vises i bookingformularen.

  • cd Barn 0~2.99 år i foreldrenes seng 100% rabatt
Merk at
Pakken inkluderer parkering, men hvis plassene på hotellet er opptatt, er det gratis parkeringsplass på gaten i nærheten av hotellet. Vær oppmerksom på at middagen serveres i Restaurant DREI, som ligger ved siden av hotellet. Restaurant DREI er stengt på søndager. Du kan spise på Piccola Italia Restaurant, som har et bredt utvalg av fiske- og kjøttretter og ikke bare pizza.
Har du spørsmål?
Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17
Lørdag-Søndag 10 - 15
Velg den pakken som passer dine ønsker og behov for din neste bilferie
Andre hoteller i nærheten

Merk at:
· Minimum sluttrengjøringsgebyr inkludert
· Ekspedisjonsgebyret for telefonbestillinger Kr.129
· Ekspedisjonsgebyret for nettbestillinger Kr.89
· Pakkepris pr. person i dobbeltrom

Hvorfor bestille hos Risskov Autoferien AG?
· Spar mer! Billig i forhold til hotellets egene priser

"For vår ekstremt solide økonomi og kredittverdighet har vi igjen mottatt den prestisjetunge AAA-rangeringen av Bisnode, Dun & Bradstreet."
Mottar du våre nyhetsbrev?

Få oppdateringer av våre gode tilbud, rabatter og kampanjer - levert direkte til din innboks

Kontakt oss
Tel: 32 82 90 00

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17
Lørdag-Søndag 10 - 15

© Copyright.   Materialet må ikke gjengis uten skriftlig tillatelse.