Risskov Bilferie | De beste tilbudene på kjør-selv, miniferie og helgeopphold

Norsk | NOK

Schleswig-Holstein

Schleswig-Holstein er en delstat i det nordlige Tyskland, kjent for sin rike historie og naturskjønne landskap. Fra imponerende middelalderborgene til de pittoreske byene, tilbyr Schleswig-Holstein en overflod av attraksjoner for besøkende. Denne delstaten er full av historie, med en fortid som strekker seg fra vikingtiden til moderne tid. To av de mest kjente historiske stedene er Gottorp slott i Schleswig, et renessanse slott som er hjemsted for Schleswig-Holstein State Museum, og Eutin slott, et barokkslott omgitt av en vakker park.

Innenfor Schleswig-Holstein er det flere bemerkelsesverdige underregioner, inkludert den populære Østersjøkysten og den eventyrlige Nordfriesland. Østersjøkysten er kjent for sine hvite sandstrender og historiske badebyer, mens Nordfriesland er kjent for sine sjarmerende landsbyer og unike landskap, inkludert de UNESCO-beskyttede Vadehavene. En annen viktig underregion er Holsteinische Schweiz, kjent for sine bølgende åser og innsjøer, som gjør det til et ideelt sted for fotturer og sykling.

Schleswig-Holstein kan også skryte av flere store byer fulle av kultur og historie. Kiel, delstatens hovedstad, er kjent for sin årlige Kiel Week, den største seilbegivenheten i verden og et viktig kulturelt høydepunkt i regionen. Lübeck, en annen stor by, er kjent for sin godt bevarte middelalderarkitektur og er et UNESCO-verdensarvsted. Flensburg, som ligger på grensen til Danmark, er kjent for sin unike skandinaviske atmosfære og sine historiske bygninger, inkludert det kjente Flensburg skipsfartsmuseum. Alt i alt tilbyr Schleswig-Holstein en unik blanding av naturskjønnhet og kulturell rikdom, noe som gjør det til et must-see reisemål for enhver historie- og naturelsker.

Les mer ...
50
Opphold funnet
0
aktive filter
 Kopier link til søkeresultat
Optimer ditt søk 
Sorter ditt søk 
Vis hoteller på kart
Prisene som vises er per person i dobbeltrom. Tillegg for enkeltrom og barnerabatt vises i bestillingsprosessen

Merk at:
· Minimum sluttrengjøringsgebyr inkludert
· Ekspedisjonsgebyret for telefonbestillinger Kr.129
· Ekspedisjonsgebyret for nettbestillinger Kr.89
· Pakkepris pr. person i dobbeltrom

Hvorfor bestille hos Risskov Autoferien AG?
· Spar mer! Billig i forhold til hotellets egene priser

AAA, Bisnode, Dun & Bradstreet
"For vår ekstremt solide økonomi og kredittverdighet har vi igjen mottatt den prestisjetunge AAA-rangeringen av Bisnode, Dun & Bradstreet."
Mottar du våre nyhetsbrev?

Få oppdateringer av våre gode tilbud, rabatter og kampanjer - levert direkte til din innboks

Kontakt oss
Tel: 32 82 90 00

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17
Lørdag-Søndag 10 - 15
Kontakt os

© Copyright.   Materialet må ikke gjengis uten skriftlig tillatelse.