BLUE COLLECTION

Varbergs Kusthotell

4-stjerners premier spa- og helsehotell i populære Varberg
Gjennomsnittlig kundevurdering
4.4 / 5

Det er kun 52 skritt fra sjøen når du unner deg en pause på vakre Verbergs Kusthotell. Du trenger bare å se ut på den fantastiske utsikten ved ankomst for å vite at du kommer til å bo på et eksepsjonelt sted. 

Om hotellet

Det finnes ikke noe bedre sted å hvile på en kjør selv ferie enn på Varberg Kusthotell, et av de fremste spa- og helsehotellene i Sverige. Du vil kunne nyte regionen, dens strender, helse- og spafasilitetene og hotellets avslappede restaurant. 

Trekk deg vekk fra de firestjerners fasilitetene og utforsk de fantastiske omgivelsene og de regionale attraksjonene. Dra til byen Varberg og dens hovedattraksjon, festningen. Et gammelt slott nært sentrum. Innenfor slottets område finner du Halland kulturhistoriske museum. Hvor blant museets utstillinger finner du The Bocksten Man (et mumifisert lik fra 1300-tallet). For fans av radio og teknologi er Grimeton Radio Station, som står på UNESCOs verdensarvliste, vel verdt et besøk. Radiostasjonen har den eneste brukbare maskinsenderen i verden som du kan se. Et annet sted unna hotellet å vurdere er Getterön, et naturreservat som også har flere fine strender. 

Tilbake på Varbergs Kusthotell setter de dempede fargene på hotellrommene tonen for ditt opphold her, og det hyggelige interiøret på hotellet og dets restaurant og bistro vil slappe av fra det øyeblikket du kommer inn i den hjemmekoselige atmosfæren. På restauranten er menyen, enten det er til frokost, lunsj eller middag, gjennomtenkt, med råvarer plukket fra havet, og inneværende sesong. Du vil kunne nyte frokosten, og avhengig av bestillingen din, også halvpensjon. 

Det er på tide å benytte seg av hotellets spa og helsefasilitetene, avhengig av pakken du har bestilt, kan du nyte noen spesielle behandlinger, som kan bestilles direkte på hotellet. Varberg Kusthotell har Sveriges eneste thalassoterapi-spa, en behandling av sjøvann og tang. Forvent å bli bortskjemt når du lener deg tilbake, slapp av og ta belastningen ut av dagen. Andre behandlinger er tilgjengelige, avhengig av dine behov, og det er innendørs og utendørs treningsfasiliteter å velge mellom. 

Mulighet for opphold for hunder, mot et ekstra rengjøringgebyr. Et opphold på Varbergs Kusthotell vil by på en glitrende utsikt over det fortryllende landskapet, velvære- og hvilemuligheter og det beste innen svensk gjestfrihet. Den perfekte balansen for ditt selvkjørende retrett.

Rommene

De hyggelig møblerte rommene kommer i dempede farger og naturlige materialer, inspirert av hotellbygningene og kystlinjen. Sikre at du vil nyte et koselig, komfortabelt opphold. Hvert rom har gratis Wi-Fi, tv og toalettfasiliteter.

Romtyper

Enkeltrom
Standard enkeltrommene er innredet i dempede farger og naturlige materialer som er i harmoni med havet og naturen utenfor hotellet. De 140 cm brede Carpe Diem-sengene er laget i Sverige og er Svanemerket.Vinduene slipper inn sjenerøse mengder naturlig lys og vender mot vakre naturområder.
» Se flere romspesifikke bilder
Standard dobbeltrom
Standardrommene er innredet i dempede farger og naturlige materialer som er i harmoni med havet og naturen utenfor hotellet. Det er et lite dobbeltrom med en 140 cm bred seng. Ideell for et par. Carpe Diem-sengene er laget i Sverige og er Svanemerket. Vinduene slipper inn sjenerøse mengder naturlig lys og vender mot vakre naturområder.
» Se flere romspesifikke bilder
Deluxe rom
Deluxe-rommene er vakkert innredet med materialer og farger som er i harmoni med kysten. De fleste rommene består av separat soverom med dobbeltseng, stue med sittegruppe og plass til ekstra seng, samt bad med dusj eller badekar og toalett. Du vil sove komfortabelt i svenskproduserte senger fra Carpe Diem som er svanemerket. De romslige rommene er ideelle for de som leter etter god plass og fredelig og luksuriøs innkvartering. Rommet har plass til ekstra senger når du reserverer for mer enn to personer. Vinduene slipper inn sjenerøse mengder naturlig lys og vender mot vakre naturområder.
» Se flere romspesifikke bilder
Dobbeltrom
Dobbeltrommene tilbyr fredelig innkvartering for to personer. Rommene har to separate 90 cm senger som er skjøvet sammen til en dobbeltseng. Carpe Diem-sengene er laget i Sverige og er Svanemerket. Rommene er vakkert innredet med materialer og farger som er i harmoni med kysten. Vinduene slipper inn sjenerøse mengder naturlig lys og vender mot vakre naturområder.
» Se flere romspesifikke bilder
Du er bare noen få skritt fra den fantastiske kysten
Dra en tur til feriebyen Varberg
Slapp av med en spesiell tang- og sjøvannsbehandling på Sveriges eneste thalassoterapi-spa
Velg fra en sesongbasert og sjømatinspirert, lokalt hentet meny
Utforsk festningen i Varberg sentrum
Dra til det skjønne naturreservatet Getterön naturreservat og strendene. Se på fuglene i deres naturlige habitat.

Se flere bilder

Innsjekk fra:
Utsjekk inntil:

15:00-21:00

11:00

Restaurant
Bar
Innendørs svømmebasseng
Boblebad
Spa behandlinger mot gebyr
Dampbad
Praktisk
Sjekk inn fra kl. : 15:00-21:00
Sjekk ut før kl. : 11:00
Aktivitet
Innendørs svømmebasseng
Boblebad
Dampbad
Badstue
Wellness : 469 SEK pr. dag
Fitness
Spa behandlinger mot gebyr
Massage mot gebyr
Mulighet for sykkelutleie
Område
Avstand til sentrum : 2 km (Varberg)
Beliggende ved stranden
Nærmeste golfbane : 6 km (Varbergs Golfklubb)
Nærmeste togstasjon : 3 km (Varbergs tågstation)
Nærmeste busstopp : 0 km (Varberg Kurorten Apelviken)
Nærmeste flyplass : 96 km (Landvetter flygplats)
Annet
Heis
Gratis internett
Parkering mot gebyr : 120 SEK pr. dag
Oppladning av elbil
Etasjer : 4
Byggeår : 1991
Renovert : 2023
Restaurant
Restaurant
Restauranten er åpen i helgene
Bar
Rommet
Hund : 400 SEK pr. opphold
Daglig hushjelp
Rom i første etasje
TV på rommet
Hårføner
Antall rom på hotellet : 157
Barnerabatter For og oppnå barnerabatt må det min. være 2 betalende voksne i rommet.
Rabatten er vejledende. Den presise barnerabatten vises i bookingformularen.

  • cd Barn 0~5.99 år i foreldrenes seng 100% rabatt
  • cd Barn 0~12.99 år i ekstra seng 40% rabatt
  • cd Barn 13~99.99 år i ekstra seng 30% rabatt
Merk at
Thalasso spa har innendørsbasseng, dampbad, boblebad og badstue. I tilfelle spa-inngang ikke er inkludert i pakken, er prisen SEK 469 per dag. Vær oppmerksom på at standardrommene og hunderommene ikke har utsikt til sjøen Vær oppmerksom på at kun et fåtall hunderom er tilgjengelige i kategoriene standard-, deluxe- og dobbeltrom. Ta kontakt med hotellet for å bestille et hunderom.
Har du spørsmål?
Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17
Velg den pakken som passer dine ønsker og behov for din neste bilferie
Andre hoteller i nærheten

Merk at:
· Minimum sluttrengjøringsgebyr inkludert
· Ekspedisjonsgebyret for telefonbestillinger Kr.129
· Ekspedisjonsgebyret for nettbestillinger Kr.89
· Pakkepris pr. person i dobbeltrom

Hvorfor bestille hos Risskov Autoferien AG?
· Spar mer! Billig i forhold til hotellets egene priser

"For vår ekstremt solide økonomi og kredittverdighet har vi igjen mottatt den prestisjetunge AAA-rangeringen av Bisnode, Dun & Bradstreet."
Mottar du våre nyhetsbrev?

Få oppdateringer av våre gode tilbud, rabatter og kampanjer - levert direkte til din innboks

Kontakt oss
Tel: 32 82 90 00

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17

© Copyright.   Materialet må ikke gjengis uten skriftlig tillatelse.