Dra på kjør-selv ferie til Hunderfossen Hotell & Resort

Norsk | NOK

Hunderfossen Hotell & Resort

Hyggeligt hotel beliggende bare 10 minutter fra Lillehammer.

» Finn avstand fra hvor du bor

Highlights

 • Opplev Hunderfossen Hotell & Resort
 • Bare 10 minutter fra Lillehammer
 • Dra til dette eventyrlige familiehotellet
1.141,-
3~6 dager fra
1.069,-

Aktive dager på Hunderfossen

Eventyrlig opphold

3 dager
Kun 1.069,- / spar opp til 475,-
SPAR
4 dager
Kun 1.619,- / spar opp til 697,-
SPAR
5 dager
Kun 2.169,- / spar opp til 919,-
SPAR
6 dager
Kun 2.719,- / spar opp til 1.141,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltrom

3 dager inkl.

 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokost
 • 2 x lett kveldsbuffé
 • Gratis parkering
 • Gratis internett
Risskov Pakken

Hunderfossen Hotell og Resort ligger kun 400 meter fra Hunderfossen Familiepark. Hotellet er ett eventyrlig familiehotell. Hotellet åpnet i 1996 og tilbyr en intim og koselig atmosfære med ett hyggelig og vennlig personale. Hotellet har 40 bekvemme rom, med alle moderne fasiliteter. Hotellet er av Tripadvisor kåret til Norges nest beste familiehotell.

Hotellet tilbyr  

Gjester på hotellet kan nyte frokosten sin mellom klokken 07:00 og 10:00. På søndagene er frokosttid mellom klokken 08:00 til klokken 10:30. Hunderfossen er kjent for god mat. Hotellet tilbyr gratis parkering til sine gjester, og har fasiliteter som sauna. Minigolf på våren og høsten. Hele hotellet fri WIFI. Hotellet har bar og sitteområder nær hotellets resepsjon. Hotellets restaurant Fossekroa er åpen på fredager og lørdager fra 18:00 - 21:00. À la carte servering tilbys.

Rommene

Hotellets standardrom inneholder fasiliteter som skrivebord, TV, hårføner og kaffe/te samt kjøleskap og gratis internett. Hotellet er 100% røykfritt.  

Romtyper *

Dobbeltrom

1 / 3
Dobbeltrommene kommer med fasiliteter for å lage kaffe/te, gratis WiFi, TV samt skrivebord/arbeidsplass og er lokalisert i toppetasjen av hotellet og i underetasjen. Rommene er 16,5 m2 store, alle med eget bad. Disse rommene har eikegolv og nye, kontinentale senger som kan settes opp som dobbeltsenger eller som twin/enkeltsenger ved forespørsel. Mulighet for ekstra personer i gjesteseng/køyeseng.
» Se flere romspesifikke bilder

Enkeltrom

1 / 2
Enkeltrommene er samme rom som dobbeltrommene og kommer med fasiliteter for å lage kaffe/te, gratis WiFi, TV samt skrivebord/arbeidsplass og er lokalisert i toppetasjen av hotellet og i underetasjen. Rommene er 16,5 kvm store, alle med eget baderom. Disse rommene har eikegolv og nye, kontinentale senger .
» Se flere romspesifikke bilder
Legg merke til at bilder og planløsninger er veiledende og kan avvike fra det som vises.

Avstanden til hotellet

Avstand til din hjemmeadresse

Fyll inn ditt postnummer, og vi vil fortelle deg avstanden fra byen din til hotellet. Det knapt være enklere.

Utfluktsmuligheter i nærheten av hotellet

Hunderfossen Familiepark (3.4km)

Hunderfossen Familiepark, som er Norges største eventyrpark med over 300´000 besøkende, har over 60 attraksjoner å by på. Eventyrslottet, Ivo Caprinos Eventyrgrotte, familierafting, Il tempo gigante extra, energisenteret for nevne noen av dem. Hunderfossentrollet som er 14 meter høyt og 70 tonn tungt skuer utover Gudbrandsdalen og parken.

Er været varm så ta med badetøy, da parken byr på bade- og vannlek. Hunderfossen Familiepark er et ideelt utfluktsmål for en familieferie eller en billig miniferie med barna.

Hunderfossen Bob- og Akebane (1.6km)

Bare 500 meter fra Hunderfossen Familiepark ligger Hunderfossen Bob- og Akebane. Har du lyst på en fartsfyllt opplevelse? Prøv hjulboben som kjøres i sommersesongen. Den tar 4 passasjerer og farten er på ca. 100 km/t og gir et trykk på ca. 3,5 G. Hjelm er obligatorisk og sikkerhetsinstrukser gis av den autoriserte piloten før kjøring. Aldersgrenser er 10 år m/foresatt og 12 år u/foresatte. Anlegget tilbyr mange aktiviteter for besøkende både sommer og vinter. Her er det mye morro. Hjulboben kjøres hverdag fra 25.06.-27.08.2017, 10:00 - 17:00. For mer informasjon se www.olympiaparken.no

Lilleputthammer (3.7km)

Dra på en billig ferie i Norge med Risskov Bilferie og besøk Lilleputthammer Familiepark i Hafjell er en miniatyrutgave av Storgata i Lillehammer anno 1930, bygd i målestokk 1:4. Familieparken er den eneste parken i Norge som er spesielt tilrettelagt for barn mellom 0 – 8 år. I Lilleputthammer skal barna føle glede og mestring innefor trygge rammer. I "den lille byen med det store hjertet" kan barna kjøre tog, biler, båter, karusell, pariserhjul, berg- og dalbane eller suse ned i Ola's froskehopp. De kan boltre seg i klatretårn, hinderløype, på hoppepute og trampoliner. Inne i husene kan barna tegne, bygge, leke eller gå på kino. I Barnas Bokby kan de ble med på lesestund, og det spilles teater og show flere ganger daglig i den lille byen. Finn barnevennlige hoteller og dra på en aktiv ferie kjør-selv ferie til Lilleputthammer Familiepark.

Norsk veimuseum (1km)

Norsk veimuseum er et av Norges største teknisk industrielle museum. Museet har flere tusen kvadratmeter med innendørsutstillinger, en stor museumspark og en unik over 200 meter lang fjelltunnel full av fjellsprengningshistorie. Museet ligger nær Hunderfossen familiepark, som holder åpent hele året og har gratis inngang. I skoleferien har museet ofte spesielle aktiviteter og arrangementer for unge og gamle.

Maihaugen (17.1km)

Maihaugen er et stor friluftsmuseum med over 200 bygninger fra ulike tider, utstillinger og spisesteder. I museet kan dere leve seg inn i livet for 200 år siden, delta på spennende vandreteater og besøke eneboliger fra hvert tiår på 1900-tallet. Garmo stavkirke er en av de store attraksjonene i parken og her blir det viet fortsatt. Hele området ligger som en frodig oase bare en liten gåtur fra Lillehammer sentrum. Området blir også flittig brukt av lokalbefolkingen om det er bare for å gå seg en tur eller de besøker et av de mange arrangementer som holder til på Maihaugen. Maihaugen har mange faste ustillinger som b.la. «Langsomt ble landet vårt eget» – en reise fra istiden til nå eller Anders Sandvigs, Maihaugens grunnlegger, sitt tannlegekontor.

Norges Olympiske Museum (17.1km)

Norges Olympiske Museum er et museum og et opplevelsessenter. Her kan man ta en tidsreise fra antikken til de moderne olympiske leker. Her kan du gjenoppleve Norge som vertsnajson for to vinter-OL i 1952 og i 1994. Det meste ved disse to OL-ene var forskjellig, men idrettsgleden, folkefesten og engasjementet var det samme. Paralympics og Ungsdoms-OL har egne seksjoner i museet. Gjennom interaktive installasjoner, multimediale presentasjoner og historier knyttet til originale gjenstander kan du gjenoppleve uforglemmelige olympiske øyeblikk. Velkommen til Norges sprekeste museum! For åpningstider og mer informasjon se www.ol.museum.no

På Mjøsa med «Skibladner» (16.3km)

Hvis dere vil ut på Mjøsa og oppleve det vakre landskapet langs Norges største innsjø, kan dere kjøpe billetter til en tur med «Skibladner». Dette er faktisk verdens eldste hjuldamper som fremdeles legger fra kai, og den har fulgt livet langs Mjøsa siden 1856. I dag kan dere nyte laks og jordbær som serveres ombord. Dette er en herlig utflukt, og ifølge Alf Prøysen passer det å forlate fastlandet: «om lysten overgår evnene, hvis utferdstrangen blir for stor: Så seiler vi på Mjøsa».

Skibladner er et unikt klenodium som vitner om distriktes og Norges historie innen samferdsel, teknologi, nærlingsliv og utvandring.

På nordgående rute kan dere velge å reise mellom Hamar, Gjøvik eller Moelv til Lillehammer.

Skipets restaurant har et førsteklasses renommé som spisested med matkultur og innredning i særklasse.

Hafjell alpinanlegg (4.5km)

Skianleggene Hafjell og Kvitfjell er knyttet sammen med en gratis skibuss som tar rundt 30 minutter. Til sammen danner de Norges største skidestinasjon med nedfarter på til sammen 73 kilometer. Skianlegget består av 25 løyper og det finnes 11 heiser. Kun ett heiskort er nødvendig til bruk på begge steder.

Øyer (6km)

Hvis dere har tenkt dere en tur på ski kan dere legge turen til Øyer, nord for Lillehammer. Det er her Hafjell alpinsenter ligger. Det er også her at dere kan boltre dere i turskiløypene i Hafjell- og Øyer-området som er en del av Norges største løypenett i Norge med mer enn 300 kilometer oppkjørte langrennsløyper.

Kommer dere hit utenom vintersesongen er det verdt å vite at det ligger en flott golfbane i Øyer. Dere kan også slå et slag på den eneste puttingbanen i hele Skandinavia med 18 individuelle hull på ekte gress. I tillegg finnes det en sykkelpark med løyper både for nybegynnere og viderekomne i terrengsykling.

Det venter også fine opplevelser i fjellet. Enkle naturopplevelser uten stor planlegging er ofte det beste.

De minste kan ønske seg en dag i en av familieparkene i området. Det er ikke lange bilturen før dere i enten Lilleputthammer, Lekeland Hafjell eller Hunderfossen.

Jorekstad Badeland (9.1km)

Jorekstad Badeland er et godt sted å ha det moro sammen med hele familien. Det ligger ikke engang en kilometer fra Lillehammer og Hunderfossen. Badelandet har flere innendørs svømmebasseng, rutsjebaner, det er badstue og forskjellige typer bad. Om sommeren er det også et utendørsområde tilgjengelig. Jorekstad Badeland er godt egnet for dem som vil ha litt mosjon, og også for dem som søker nye høyder på klatreveggen.

Reviews
Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Velg den pakken som passer dine ønsker og behov for din neste bilferie

Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Andre hoteller i nærheten

First Hotel Breiseth

Inkl. halvpensjon

Innlandet

Natur, kultur og historie

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 2 x Kvelds sandwich m. 1 gl. drikke
 • Gratis inngang til treningssenter
 • Gratis internett

651,-
Kun
999,-

Vis kort

Kunstnerhotell på Lillehammer

Les mer

Thon Hotel Skeikampen

Aktiv ferie på fjellet

Innlandet

Populære Skeikampen

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokost
 • 1 x 3-retters meny/buffé
 • Gratis kaffe
 • 2 x tilgang til trening og avslapping

331,-
Fra kun
1.219,-

Vis kort

Inkl. 1 x 3-retters

Les mer

Hornsjø Fjellhotell

Inkl. halvpensjon

Gudbrandsdalen

Nord for Lillehammer

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger m. frokost
 • 2 x 2-retters meny
 • 1 x kaffe og kake ved ankomst
 • Adgang til basseng og badstu
 • Gratis internett og parkering

681,-
Kun
1.219,-

Vis kort

Nydelig beliggenhet!

Les mer

Honne Hotel og Konferansesenter

Inkl. halvpensjon

Innlandet

Ferie nær Mjøsa

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger m. frokost
 • 2 x 3-retters meny/buffé
 • Gratis kaffe/te i lobbyen
 • Gratis parkering
 • Gratis internett

1.119,-
Fra kun
1.069,-

Vis kort

Ink. 2x3-retters middag. Fantastisk pris!

Les mer
 
Dine data og cookies

Vi bruker cookies for å gi deg den beste opplevelsen av risskov.no. Når du klikker "OK", aksepterer du bruken av cookies og Innstillinger.