Dra på kjør-selv ferie til Hunderfossen Hotell & Resort

Reisemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Hunderfossen Hotell & Resort

Hyggeligt hotel beliggende bare 10 minutter fra Lillehammer.

Opplev Hunderfossen Hotell & Resort
Bare 10 minutter fra Lillehammer
Dra til dette eventyrlige familiehotellet
 • Resepsjonen er åpen 24 timer i døgnet
 • Restaurant
 • Bar
 • Badstu
 • Hund

Om hotellet

Hunderfossen Hotell og Resort ligger kun 400 meter fra Hunderfossen Familiepark. Hotellet er ett eventyrlig familiehotell. Hotellet åpnet i 1996 og tilbyr en intim og koselig atmosfære med ett hyggelig og vennlig personale. Hotellet har 40 bekvemme rom, med alle moderne fasiliteter. Hotellet er av Tripadvisor kåret til Norges nest beste familiehotell.

Hotellet tilbyr  

Gjester på hotellet kan nyte frokosten sin mellom klokken 07:00 og 10:00 fra mandag til lørdag. På søndagene er frokosttid mellom klokken 08:00 til klokken 10:30. Hunderfossen er kjent for god mat. Hotellet tilbyr gratis parkering til sine gjester, og har fasiliteter som sauna. Minigolf på våren og høsten. Hele hotellet fri WIFI. Hotellet har bar og sitteområder nær hotellets resepsjon. Hotellets restaurant Fossekroa er åpen på fredager og lørdager fra 18:00 - 21:00. À la carte servering tilbys.

Rommene

Hotellets standardrom inneholder fasiliteter som skrivebord, TV, hårføner og kaffe/te samt kjøleskap og gratis internett. Hotellet er 100% røykfritt.  

Merk at

Kveldsmaten består av hjemmelaget suppe og brød

Hunderfossen Familiepark er sommer åpent fra 26.05.2018

Vis flere

Verdt å se

 • Hunderfossen Familiepark (3.4 km)

  Hunderfossen Familiepark, som er Norges største eventyrpark med over 300´000 besøkende, har over 60 attraksjoner å by på. Eventyrslottet, Ivo Caprinos Eventyrgrotte, familierafting, Il tempo gigante extra, energisenteret for nevne noen av dem. Hunderfossentrollet som er 14 meter høyt og 70 tonn tungt skuer utover Gudbrandsdalen og parken. Er været varm så ta med badetøy, da parken byr på bade- og vannlek. Hunderfossen familiepark har sesongåpning den 25. mai 2017. For mer informasjon se www.hunderfossen.no.

  Hunderfossen Familiepark
 • Hunderfossen Bob- og Akebane (1.4 km)

  Bare 500 meter fra Hunderfossen Familiepark ligger Hunderfossen Bob- og Akebane. Har du lyst på en fartsfyllt opplevelse? Prøv hjulboben som kjøres i sommersesongen. Den tar 4 passasjerer og farten er på ca. 100 km/t og gir et trykk på ca. 3,5 G. Hjelm er obligatorisk og sikkerhetsinstrukser gis av den autoriserte piloten før kjøring. Aldersgrenser er 10 år m/foresatt og 12 år u/foresatte. Anlegget tilbyr mange aktiviteter for besøkende både sommer og vinter. Her er det mye morro. Hjulboben kjøres hverdag fra 25.06.-27.08.2017, 10:00 - 17:00. For mer informasjon se www.olympiaparken.no

  Hunderfossen Bob- og Akebane
 • Lilleputthammer (3.7 km)

  Lilleputthammer Familiepark i Hafjell er en miniatyrutgave av Storgata i Lillehammer anno 1930, bygd i målestokk 1:4. Familieparken er den eneste parken i Norge som er spesielt tilrettelagt for barn mellom 0 – 8 år. I Lilleputthammer skal barna føle glede og mestring innefor trygge rammer. I "den lille byen med det store hjertet" kan barna kjøre tog, biler, båter, karusell, pariserhjul, berg- og dalbane eller suse ned i Ola's froskehopp. De kan boltre seg i klatretårn, hinderløype, på hoppepute og trampoliner. Inne i husene kan barna tegne, bygge, leke eller gå på kino. I Barnas Bokby kan de ble med på lesestund, og det spilles teater og show flere ganger daglig i den lille byen.

  Lilleputthammer
 • Norska vägmuseumet (1.4 km)

  Norska vägmuseumet är ett av Norges största tekniska industriella museum. Museumet har flera tusen kvadratmeter inomhusutställningar, en stor museumpark och en unik över 200 meter lång bergstunnel med fjällsprängningshistoria. Museumet ligger nära Hunderfoss familjepark är öppet året runt samt har gratis entré. Under skollov så har museumet ofta speciella aktiviteter och arrangemang för stora och små.

  Norska vägmuseumet
  Underhållande och lärorikt på det moderna vägmuseumet
 • Maihaugen (16.4 km)

  Maihaugen er et stor friluftsmuseum med over 200 bygninger fra ulike tider, utstillinger og spisesteder. I museet kan dere leve seg inn i livet for 200 år siden, delta på spennende vandreteater og besøke eneboliger fra hvert tiår på 1900-tallet. Garmo stavkirke er en av de store attraksjonene i parken og her blir det viet fortsatt. Hele området ligger som en frodig oase bare en liten gåtur fra Lillehammer sentrum. Området blir også flittig brukt av lokalbefolkingen om det er bare for å gå seg en tur eller de besøker et av de mange arrangementer som holder til på Maihaugen. Maihaugen har mange faste ustillinger som b.la. «Langsomt ble landet vårt eget» – en reise fra istiden til nå eller Anders Sandvigs, Maihaugens grunnlegger, sitt tannlegekontor.

  Maihaugen
 • Norges Olympiske Museum (16.4 km)

  Norges Olympiske Museum er et museum og et opplevelsessenter. Her kan man ta en tidsreise fra antikken til de moderne olympiske leker. Her kan du gjenoppleve Norge som vertsnajson for to vinter-OL i 1952 og i 1994. Det meste ved disse to OL-ene var forskjellig, men idrettsgleden, folkefesten og engasjementet var det samme. Paralympics og Ungsdoms-OL har egne seksjoner i museet. Gjennom interaktive installasjoner, multimediale presentasjoner og historier knyttet til originale gjenstander kan du gjenoppleve uforglemmelige olympiske øyeblikk. Velkommen til Norges sprekeste museum! For åpningstider og mer informasjon se www.ol.museum.no

  Norges Olympiske Museum
 • På Mjøsa med «Skibladner» (16.2 km)

  Hvis dere vil ut på Mjøsa og oppleve det vakre landskapet langs Norges største innsjø, kan dere kjøpe billetter til en tur med «Skibladner». Dette er faktisk verdens eldste hjuldamper som fremdeles legger fra kai, og den har fulgt livet langs Mjøsa siden 1856. I dag kan dere nyte laks og jordbær som serveres ombord. Dette er en herlig utflukt, og ifølge Alf Prøysen passer det å forlate fastlandet: «om lysten overgår evnene, hvis utferdstrangen blir for stor: Så seiler vi på Mjøsa». Skibladner er et unikt klenodium som vitner om distriktes og Norges historie innen samferdsel, teknologi, nærlingsliv og utvandring. På nordgående rute kan dere velge å reise mellom Hamar, Gjøvik eller Moelv til Lillehammer. Skipets restaurant har et førsteklasses renommé som spisested med matkultur og innredning i særklasse.

  På Mjøsa med «Skibladner»
 • Hafjell alpinanlegg (4.5 km)

  Skianleggene Hafjell og Kvitfjell er knyttet sammen med en gratis skibuss som tar rundt 30 minutter. Til sammen danner de Norges største skidestinasjon med nedfarter på til sammen 73 kilometer. Skianlegget består av 25 løyper og det finnes 11 heiser. Kun ett heiskort er nødvendig til bruk på begge steder.

  Hafjell alpinanlegg
  Hafjell fra toppen (Foto: fo.ol)
 • Øyer (6.2 km)

  Hvis dere har tenkt dere en tur på ski kan dere legge turen til Øyer, nord for Lillehammer. Det er her Hafjell alpinsenter ligger. Det er også her at dere kan boltre dere i turskiløypene i Hafjell- og Øyer-området som er en del av Norges største løypenett i Norge med mer enn 300 kilometer oppkjørte langrennsløyper. Kommer dere hit utenom vintersesongen er det verdt å vite at det ligger en flott golfbane i Øyer. Dere kan også slå et slag på den eneste puttingbanen i hele Skandinavia med 18 individuelle hull på ekte gress. I tillegg finnes det en sykkelpark med løyper både for nybegynnere og viderekomne i terrengsykling. Det venter også fine opplevelser i fjellet. Enkle naturopplevelser uten stor planlegging er ofte det beste. De minste kan ønske seg en dag i en av familieparkene i området. Det er ikke lange bilturen før dere i enten Lilleputthammer, Lekeland Hafjell eller Hunderfossen.

  Øyer
  Aktiv og variert opphold i Øyer, sommer som vinter. (Foto, høyre: foto.ol)
 • Jorekstad vattenpark (9.2 km)

  Jorekstad fritidsbad passar hela familjen. Badet ligger inte ens en mil ifrån Lillehammer och Hunderfossen. Vattenparken har flera inomhusbassänger, bastu, rutschkanor och upplevelsebad. På sommaren finns även en utomhusdel. Jorekstad vattenpark passar både motionsimmaren, äventyrslystna som provar klätterväggen samt små simmare i barnbassägen.

  Jorekstad vattenpark
  Badäventyr på Jorekstad vattenpark
Vis flere

Kart

Hunderfossen Hotell & Resort
Fossekroveien 71 2625 Fåberg