Hemsedal

Hemsedal forbindes først og fremst med vinteraktiviteter og Hemsedal Skisenter, men det er minst like flott her i «De skandinaviske alper» i sommerhalvåret.

Dere kan for eksempel unne dere en golf-weekend og legge turen til Hemsedal Golfklubb hvor det venter en unik 9-hullsbane i vakker fjellnatur.

Fjellene i Hemsedal er et godt utgangspunkt for både klatring og rappellering.

Fiskestangen bør med hvis dere tar turen til Hemsedal i sommersesongen fra mai måned og ut til august. Her finnes det 18 fjellvann og fire elver hvor dere kan hive ut snøret, både med og uten flue. Et godt tips er å forsøke dere på fiske i elva Hemsila. Dette er en av Norges beste elver med ypperlige forhold for fluefiske og elva byr på utfordrende ørretfiske.

I Hemsedal er det hele 41 merkede fjellturer fordelt på 210 kilometer. Turstiene er godt skiltet og gradert etter vanskelighetsgrad. Her finnes løyper for både nybegynnere og dere mer fjellvante. Den høyeste toppen i Hemsedal er Høgeloft og ruver hele 1920 meter over havet.

Dere kan med fordel legge en sykkelferie til Hemsedal. Her i bygda finnes det også 21 sykkelruter på et 225 kvadratmeter godt skiltet, merket og gradert område. I tillegg er det i Hemsedal Bikepark en lang utforløype med ulike vanskelighetsgrader gradert fra blå til rød. I bunn av Hemsedal Skisenter ligger det også en fornøyelig teknikkbane for sykkel.

Les mer ...
Nærliggende hoteller
2
Opphold funnet
0
aktive filter
 Kopier link til søkeresultat
Optimer ditt søk 
Sorter ditt søk 
Vis hoteller på kart
Prisene som vises er per person i dobbeltrom. Tillegg for enkeltrom og barnerabatt vises i bestillingsprosessen

Merk at:
· Minimum sluttrengjøringsgebyr inkludert
· Ekspedisjonsgebyret for telefonbestillinger Kr.129
· Ekspedisjonsgebyret for nettbestillinger Kr.89
· Pakkepris pr. person i dobbeltrom

Hvorfor bestille hos Risskov Autoferien AG?
· Spar mer! Billig i forhold til hotellets egene priser

"For vår ekstremt solide økonomi og kredittverdighet har vi igjen mottatt den prestisjetunge AAA-rangeringen av Bisnode, Dun & Bradstreet."
Mottar du våre nyhetsbrev?

Få oppdateringer av våre gode tilbud, rabatter og kampanjer - levert direkte til din innboks

Kontakt oss
Tel: 32 82 90 00

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17
Lørdag-Søndag 10 - 15

© Copyright.   Materialet må ikke gjengis uten skriftlig tillatelse.