Museumsgården Karensminde

Finn en billig ferie i Danmark og ta med familien på et besøk på Museumsgården Karensminde, er som å tre inn i en annen tidsalder. Gården er en besøksgård, hvor arbeidet utføres slik man gjorde det i gårdens storhetstid på 1700- og 1800-tallet.

Hele familien kan være med, når det f.eks. skal høstes korn, hentes opp poteter eller melkes. I mens foregår det matlagning på det gamle fyrovnen.

På Karensminde er det mulighet for å komme tett på dyrene. For eksempel kan dere være med når sauene skal klippes, og eggene skal hentes inn hos hønsene. Dere kan gå en tur i stallen og se på grisene, som ofte har griseunger. På de grønne engene finner dere geit og gjess. Kaninene og marsvinet koser seg i burene sine, og kattene slikker sol rett utenfor døren.

Året rundt er det aktiviteter for hele familien på Karensminde. Vær med i treverkstedet, hvor det lages leketøy fra gamle dager, i varmestuen når det lages potettrykk og males egg, eller hjelp til på kjøkkenet når det skal lages suppe eller syltetøy. Finn barnevennlige hoteller til turen og dra avgårde med hele familien på opplevelser i Museumsgården Karensminde.

Les mer ...
1
Opphold funnet
0
aktive filter
 Kopier link til søkeresultat
Optimer ditt søk 
Sorter ditt søk 
Vis hoteller på kart
Prisene som vises er per person i dobbeltrom. Tillegg for enkeltrom og barnerabatt vises i bestillingsprosessen
For vår ekstremt solide økonomi og kredittverdighet har vi igjen mottatt den prestisjetunge AAA-rangeringen av Bisnode, Dun & Bradstreet.

· Reisearrangør: Risskov Autoferien AG
· Prisen er pr. person i dbl. rom.
· Minimum inkl. sluttrengjøring
· Bestillingsgebyr over telefon: kr. 100, online: kr. 85 
· Spar ift. hotellets egen pris

Mottar du våre nyhetsbrev?

Få oppdateringer av våre gode tilbud, rabatter og kampanjer - levert direkte til din innboks

Kontakt oss
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17

© Copyright.   Materialet må ikke gjengis uten skriftlig tillatelse.