Odder

Den sjarmerende handelsbyen Odder syder av liv og byr på flotte butikker. Odder kysten er et av de triveligste stedene i Danmark. I Odder finnes det mange lokale gallerier og kunsthåndverkere med egne utstillinger.

Besøk f.eks. Odder Museum, som er i en fredet vann- og dampmølle, og som var i bruk frem til 1955. Odder Museum er en del av Moesgaard Museum og har tre historiske bygninger samt et stort utstillingsareal. Det er mange interessante ting å se på, også for de helt små. Den faste utstillingen omfatter Danmarks største samling av jaktvåpen og en stor utstilling av drakter.

Om sommeren bør dere besøke Den Økologiske Have, som er en av Nordens største, et yndet sted å gå tur eller bare slappe av.

Besøk Fru Møllers Mølleri, som ligger ca. 5 km. utenfor Odder. Den saktegående steinkvernen i møllen maler kornet, slik at det bevarer den gode smaken og friskheten. Her kan man kjøpe kaker, brød og hjemmelaget syltetøy som smaker himmelsk. I forbindelse med møllen, ligger det en god restaurant samt en hyggelig gårdshage på stedet hvor dere han spise lunsj.

Les mer ...
1
Opphold funnet
0
aktive filter
Optimer ditt søk 
Sorter ditt søk 
Vis hoteller på kart
Prisene som vises er per person i dobbeltrom. Tillegg for enkeltrom og barnerabatt vises i bestillingsprosessen
AAA, Bisnode, Dun & Bradstreet
For vår ekstremt solide økonomi og kredittverdighet har vi igjen mottatt den prestisjetunge AAA-rangeringen av Bisnode, Dun & Bradstreet.

· Reisearrangør: Risskov Autoferien AG
· Prisen er pr. person i dbl. rom.
· Minimum inkl. sluttrengjøring
· Bestillingsgebyr over telefon: kr. 100, online: kr. 85 
· Spar ift. hotellets egen pris

Mottar du våre nyhetsbrev?

Få oppdateringer av våre gode tilbud, rabatter og kampanjer - levert direkte til din innboks

Kontakt oss
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17
Kontakt os

© Copyright.   Materialet må ikke gjengis uten skriftlig tillatelse.