Sontra

Landsbyen Sontra har ca. 7500 innbyggere og ligger i hjertet av Hessen mellom Bad Herzberg og Göttingen. Den over 1200 år gamle byen er en skjønn middelalderperle, som ligger midt i vidunderlige naturomgivelser, hvor det er gode muligheter for gåturer. Bruk litt ekstra tid på å oppleve byens historiske bykjerne.

En av de vakre severdighetene i Sontra er uten tvil kirken fra 1488. Klokketårnet stammer fra det 12. århundre. Det flotte rådhuset er også verdt et besøk. Utover de ordinære møtene i byrådet, er det også en rettssal her og det avholdes i tillegg bryllup og rådhuset kan dessuten fortelle en spennende historie.

Den hyggelige byen har en lang tradisjon innenfor forskjellige håndverk og dette preger byen. Det blir først og fremst gjort mye for å pleie de mange fine fasadene og bindingsverkshusene. Dere kan bl.a. besøke det spennende møllemuseet som fremdeles har aktiviteter. Besøk også det spennende museet i det gamle Boyneburger Schloss, hvor dere kan lære mer om bondelivet i området i tidligere tider.

I forhold til det historiske er Sontra kjent for utvinning av blant annet kobber i gruvene. Over 1200 mennesker har arbeidet i minene. Besøk det lille fjellmuseet, hvor dere kan få et spennende innblikk i historien rundt arbeidet i minene. Med det herlige Hessen klimaet, kan Sontra dessuten skryte av å være statlig anerkjent Luftkurort - det beste innenfor spa-områder - en slags klimaterapi.

Les mer ...
Nærliggende hoteller
2
Opphold funnet
0
aktive filter
 Kopier link til søkeresultat
Optimer ditt søk 
Sorter ditt søk 
Vis hoteller på kart
Prisene som vises er per person i dobbeltrom. Tillegg for enkeltrom og barnerabatt vises i bestillingsprosessen

Merk at:
· Minimum sluttrengjøringsgebyr inkludert
· Ekspedisjonsgebyret for telefonbestillinger Kr.129
· Ekspedisjonsgebyret for nettbestillinger Kr.89
· Pakkepris pr. person i dobbeltrom

Hvorfor bestille hos Risskov Autoferien AG?
· Spar mer! Billig i forhold til hotellets egene priser

"For vår ekstremt solide økonomi og kredittverdighet har vi igjen mottatt den prestisjetunge AAA-rangeringen av Bisnode, Dun & Bradstreet."
Mottar du våre nyhetsbrev?

Få oppdateringer av våre gode tilbud, rabatter og kampanjer - levert direkte til din innboks

Kontakt oss
Tel: 32 82 90 00

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17
Lørdag-Søndag 10 - 15

© Copyright.   Materialet må ikke gjengis uten skriftlig tillatelse.