Västerås

Västerås ligger på nordsiden av Mälaren og er en hyggelig by med litt over 120.000 innbyggere. Ta en tur rundt i det hyggelige sentrumet og se om det kanskje finnes noen billige godbiter på utsalg som dere kan ta med hjem som minne fra turen. Det er også flere restauranter, hvor dere kan få noe å spis. Benytt muligheten til å besøke H&Ms aller første butikk, hvor moteimperiets historie startet.

Et av byens kjennetegn er Västerås Koncerthus som ble innviet i 2002 av kong Carl Gustav XVI. Hold øye med de mange interessante begivenhetene som arrangeres i konsertsalen og på Västmanlands Teater.

Vasaparken er også verd et besøk, et fint sted å slappe av i nydelige omgivelser. Er dere på utkikk etter kunst, så legg veien forbi Karlsgatan 2, som er et møtested for kunst og kultur, og hvor det også er to museer; Västerås Art Museum og Västmanland landsmuseum.

Ta med familien til Sveriges første action-bad, Kokpunkten, og få adrenaliet opp i kokepunktet. Om vinteren kan dere også stå på ski i Vedbobacken eller gå på skøyter på Mälarensjøen.

Les mer ...
8
Opphold funnet
0
aktive filter
 Kopier link til søkeresultat
Optimer ditt søk 
Sorter ditt søk 
Vis hoteller på kart
Prisene som vises er per person i dobbeltrom. Tillegg for enkeltrom og barnerabatt vises i bestillingsprosessen
For vår ekstremt solide økonomi og kredittverdighet har vi igjen mottatt den prestisjetunge AAA-rangeringen av Bisnode, Dun & Bradstreet.

· Reisearrangør: Risskov Autoferien AG
· Prisen er pr. person i dbl. rom.
· Minimum inkl. sluttrengjøring
· Bestillingsgebyr over telefon: kr. 100, online: kr. 85 
· Spar ift. hotellets egen pris

Mottar du våre nyhetsbrev?

Få oppdateringer av våre gode tilbud, rabatter og kampanjer - levert direkte til din innboks

Kontakt oss
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17

© Copyright.   Materialet må ikke gjengis uten skriftlig tillatelse.