Reisemål
Betaling

Betaling

Gavekort

St. Binderup Kro

Kro opphold i historiske omgivelser

 • 400 km fra Svinesundbroen
 • 110 km fra Hirtshals
 • Restaurant
 • Bar
 • Hund
 • Gratis parkering
 • Gratis internett

Om hotellet

St. Binderup Kro ble i året 1871 innredet i de nåværende bygningene, hvor det tidligere var bakeri og kjøpmannshandel, men kroens historie går helt tilbake til år 1617, og i 1749 tildelte Kong Frederik V kroen kgl. privilegium. I dag er kroen etter skånsom, men gjennomgripende om- og tilbygging, en av Danmarks mest autentiske kroer med sin helt egen stemning. 

Hotellet tilbyr

Kroen har en hyggelig restaurant, hvor der serveres en god frokostbuffé og tradisjonelle danske retter. I baren kan dere nyte en forfriskning og i resepsjonen, som er bemannet 24 timer i døgnet, er der mulighet for å kjøpe snacks og sandwich uten for kjøkkenets normale åpningstid. På kroen finnes et aktivitetsrom med bordtennis, fotballspill, air hockey, dart og biljard. Kroen tilbyr dessuten 48 timers vaske- og renseservice og det er adgang til gratis trådløst internett og gratis parkering. Fra kroens hyggelige lokaler er det adgang til terrasse og en stor hage. I umiddelbar nærhet av kroen ligger en stor skog med mange gode turstier. Dere kan få utlevert et stikort i resepsjonen, så dere kan gå turer i skogen. Der er rike fiskemuligheter mindre enn 100 m fra kroen. 

Rommene

Alle rom er komfortable og innredet med toalett og bad med toalettartikler, hårføner, TV, telefon med filmkanal, bukse-presser, minibar samt adgang til trådløst internett. Det tilbys roomservice med mulighet for å få servert drikkevarer, varme retter eller frokost på rommet. Alle rom er i stueplan.

Merk at

Hotellets restaurant er lukket etter frokost på søndager i perioden november - 21. mars, og det vil dermed ikke bli servert middag. I stedet for middag blir det servert lunsj enten lørdag eller mandag.

Vis flere

Verdt å se

 • Suldrup (16.5 km)

  Den lille byen Suldrup har ca. 1300 innbyggere og ligger i den sørlige delen av Nordjylland. Takket være den rolige atmosfæren i den lille landsbyen, er den perfekt for avslapning. Husk å spise på det 120 år gamle Suldrup vertshuset, besøk den 2000 år gamle graven eller bare nyt de vakre omgivelsene!

  Suldrup
  Det er avslappende å oppholde seg i Suldrup
 • Hvolris Jernalderlandsby (20.5 km)

  Ved Skals Ådal, rundt 17 km nord for Viborg, ligger Hvolris Jernalderlandsby, som er et friluftsmuseum, som også har et tilhørende stort naturområde med en naturlekeplass og små stier, som strekker seg rundt området. Start med å utforske ´Tømmerlanden´, hvor det er en arkeologisk utstilling med flere spennende funn, som er gravd opp rundt Hvolris. Her har der bodd mennesker helt tilbake til steinalderen for ca. 6000 år siden. Noe av det virkelig spesielle med Jernalderlandsbyen er at utgravningene ligger side om side med de gjenoppbygde husene og verkstedene, og som i dag er en del av det spennende og lærerike jernaldermiljøet. I løpet av året avholdes det en rekke kurs i forskjellige typer gamle håndverk og det foregår også mange aktiviteter i feriene. Få kvesset sverdet og dra tilbake i tid på en riktig morsom og underholdende måte i Hvolris Jernalderlandsby, en perfekt destinasjon til hele familiens sommerferie eller som en del av et helgeopphold eller en miniferie i det jyske.

  Hvolris Jernalderlandsby
  Familieferie i Jylland: se utgravningene og det spennende jernaldermiljøet i Hvolris Jernalderlandsby.
 • Rold Skog (21.6 km)

  Rold Skov er Danmarks største skog. Selvsagt kan man begi seg ut på mange fine vandreturer. Gå f.eks. rundt Store Økssø. Rold Skov er et sant mekka for mountain bike ryttere. Her finnes det ruter med ulike vanskelighetsgrader og lengde. Ridning i den store skogen er også populært. Det finnes også en flott lekeplass, Røverknolden, som innbyr til både lek og hygge. I gamledager kunne det være farlig å besøke stedet. Kjente røvere slik som Bette Fanden, Long Ajes, Lorentz Nielsen og Petronillen holdt nemlig et skarpt øye med kroen. Når gjestene var på vei hjem gjennom Rold Skov, slo de til. Gudskjelov hører det med til fortiden og i dag er det kun legenden som lever samt noen flotte statuer til minne om de fire røverne.

  Rold Skog
  MTB stier og historier om legendariske røvere. Rold Skov har alt.
 • Thingbæk Kalkminer (23.2 km)

  De berømte Thingbæk Kalkminene åpnet for besøkende i 1935 og er et av Danmarks mest spesielle museer under jorden. Det er nemlig her, at Anders Bundgaard stiller ut sine gipsfigurer. Ta med varme klær på turen inn i de mørke og kjølige minegangene. På Thingbæk Møllegaard har de hentet ut kalk i mange generasjoner, men det var først i 1926, at stedet reelt ble anerkjent som en mine, og hvor det var drift frem til 1960. Her måtte produksjonen av kalk derimot stoppe på grunn av markedskreftene.

  Thingbæk Kalkminer
  Gå ikke glipp av spennende Thingbæk Kalkminer.
 • Verdenskartet (25.4 km)

  Dra på en billig bilferie i Danmark og besøk Verdenskartet ved Hobro. En dag skulle noen myrer dreneres i nærheten av Klejtrup innsjø, syd for Hobro, og opp spratt en stein som lett kunne forveksles med Jylland. Det fikk danskamerikaneren Søren Poulsen til å bygge sin egen lille verden i engene. Den nye verdenen ble bygget mellom 1944 og 1969 og måler 45 x 90 meter. Byggingen foregikk ved at store steiner ble plassert på toppen av en frossen eng og på steder hvor kontinentene skulle være. Når isen smeltet, kunne steinene uten særlige vanskeligheter vippes på plass. Ekvator er markert med røde peler og hele verdenskartet er gjengitt innsjøer, elver og kjente fjellkjeder, slik at det er lett å sende mor og far til Australia, Borneo eller Mount Everest, hvis de ønsker det. Det er også en 18-hulls minigolfbane på Verdenskartet og om sommeren er det naturlig å nyte en seiltur i Stillehavet, hvor også de minste kan være med, selv om det kan være litt bølger. Finn en billig sommerferie hos Risskov Bilferie og dra avgårde med hele familien på opplevelse rundt omkring i verden på 'Verdenskartet'.

  Verdenskartet
  Hopp rundt fra land til land på Verdenskartet sør for Hobro.
 • Vikingsenteret Fyrkat (26.6 km)

  Dra på en bilferie i Danmark og opplev landets spennende historie med Risskov Bilferie. Finn barnevennlige hoteller til en sommerferie, vinterferie eller høstferie og dra avgårde på opplevelse til Fyrkat, som ble bygget rundt år 980 under den danske vikingkongen Harald Blåtand. Borgen eksisterer ikke lenger, men ringvolden, som markerer byens størrelse, kan fremdeles oppleves. Bak volden var det bygget 16 langhus, som i dag er markert med hvite stener og like utenfor volden er det bygget en tro kopi av et langhus, som måler nesten 29 meter i lengde og er bygget utelukkende i eik. Det arkeologiske funnet, som er gravd opp omkring borgen og ved gravene kan oppleves på Hobro Museum. Besøk også Vikinggården, som med sine ni hus samt smie utgjør en stormannsgård, slik de så ut, da Harald Blåtand var konge. Vikingsenteret Fyrkat gjemmer på mange opplevelser og egner seg glimrende til en familietur, også med de minste. Planlegg den perfekte kjør-selv ferien med familien og lær mer om spennende danmarkshistorie på turen.

  Vikingsenteret Fyrkat
  Dra på oppdagelse i Vikingsenteret Fyrkat
 • Rebild bakker (32.9 km)

  Rebild Nasjonalpark er et stort naturområde med bakker fulle av lyng. Her er det gode muligheter for en flott dag ute i naturen. Her er det noe for enhver, uansett om man vil sykle mountain bike eller legge ut på lange gåturer.

  Rebild bakker
  Nyt stillheten og naturen i Rebild bakker.
 • Mariager Fjord (42.8 km)

  Dra på bilferie i Danmark og finn et billig hotell nær Mariager Fjord hos Risskov Bilferie. Mariager Fjord er kjent får å være Danmarks flotteste fjord og området rundt fjorden er fylt med gode opplevelser. Opplev de små hyggelige fjordbyene med hver sin barnevennlige strand. Et opplagt utfluktsmål for en sommerferie og familieferie i Danmark. Finn en miniferie eller et billig helgeopphold hos Risskov Bilferie og dra avgårde med hele familien på opplevelse ved Mariager.

  Mariager Fjord
  Det er vakkert ved Mariager Fjord, som er omgitt av vakker natur.
 • Aalborg (44.8 km)

  Aalborg er en vakker by. Om du liker shopping, da er dette et must når dere besøker byen. I den populære shoppinggaten Bispensgate, finner dere Jomfru Ane Gate som er en liten koselig sidegate. Aalborg byr på et hav av muligheter, bla. Aalborg Zoo, Utzon senteret, Nordkraft, Musikkens Hus og Nordjyllands Kunstmuseum. I VisitAalborgs Infosenter kan dere få utlevert en liten flyer av”Du Gamle Aalborg” med to forslag til gåturer, som dere kan utforske.

  Aalborg
  Aalborg er en svært levende by omgitt av Nordjyllands vakre natur
 • Randers Regnskog (49.7 km)

  Besøk en helt annen verden. Slik føles det nemlig når turen går til Randers Regnskog. Den varme og fuktige luften blandes med lyden fra skummende fossefall og de mange dyrelydene som gir gjenklang i den tropiske regnskogen i Randers. I de grønne omgivelsene venter det massevis av spennende opplevelser. Se små og veldig flittige bladskjærermaur, mens de sager bladene i småstumper eller hils på de flotte jaguarene, som er med på å gjøre tropeeventyret til en helt spesiell opplevelse. Besøk de store kontinentene Afrika, Sør-Amerika og Asia eller besøk slangetempelet. Her er det mange spennende opplevelser som venter.

  Randers Regnskog
  Utforsk små biter av regnskogen i Randers Regnskog.
Vis flere

Kart

St. Binderup Kro
Møllegårdsvej 7, St. Binderup 9600 Aars

Kundene mener

Hva våre kunder sier om oss

 • "...Igjen et herlig weekendopphold med Risskov Bilferie. Denne weekend gikk det ut over St. Binderup Kro, hvor vi (2 par), var av sted fredag-søndag. Det er en virkelig skjønn gammel kro med mye atmosfære og nesten familiær betjening. Deilig dansk kro mat og hyggelig frokost med personlig betjening av Hans. Det er et sted vi bestemt gjerne kommer igen og allerede har anbefalt til flere av våre bekjente..."

Barnerabatt

For å få barnerabatt må det være min. 2 betalende voksne i rommet. Rabatten er veiledende. Den eksakte barnerabatten står på bestillingsskjemaet.

Dobbeltrom
Barn 0~2.99 år i foreldrenes seng 100% rabat
Barn 3~12.99 år i ekstraseng 50% rabat
Barn 13~99.99 år i ekstraseng 25% rabat