Miniferie eller et wellness-opphold på Vinger Hotell

Reisemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Vinger Hotell

Nyt et hyggelig opphold med wellness og flott natur i Kongsvinger

Aktiv ferie med golf og gåturer
Vakker natur og spennende aktiviteter
Avslapping og wellness med badstu og basseng
 • Resepsjonen er åpen 24 timer i døgnet
 • Restaurant
 • Bar
 • Wellness
 • Innendørs svømmebasseng

Om hotellet

Hotell Vinger har en idyllisk og sentral beliggenhet i Kongsvinger, ca. 100 km. nordøst for Oslo i naturskjønne omgivelser. Hotellet kan skilt med wellness, personlig service, gode golfmuligheter og spennende opplevelser.

Hotellet

Dette hyggelige hotellet ligger i idylliske omgivelser midt i Kongsvinger, der hvor elven Glomma strømmer igjennom. Det ligger ca. 100 km. nordøst for Oslo og kun ca. 40 km. fra den svenske grensen.

Hotellets flotte wellness-avdeling innbyr til avslapning og velvære og omfatter både innendørs basseng og badstue, samt en rekke forskjellige spa- og massasjebehandlinger. Som gjest på hotellet har dere gratis tilgang og det er åpent alle dager kl. 07.00 - 23.00.

Hotellet passer også for en aktiv ferie og et golfopphold. Kongsvinger Golfklubb ligger nemlig bare 10 minutter fra hotellet og er hele fire år på rad blitt kåret til Norges beste golfbane av World Golf Awards. Dessuten finner dere mange andre klubber innen en times biltur.

Vinger Hotell er et barnevennlig hotell og i sommermånedene (22.06. - 15.08.) kan barn hygge seg i hotellets innendørs lekerom.

Dere får en god start på dagen med en stor og smakfull frokost i den ene av hotellets to restauranter; Restaurant Grillhaven. Her vil der senere på dagen også kunne bestille snacks og gode retter i en varm og uformell atmosfære.

Hotellets andre restaurant heter ’Generalen’ og er et intimt og elegant lite spisested med en spennende meny av av høy kvalitet.

Frokosten serveres på hverdager kl. 06.30 - 09.30 og i helger samt helligdager kl. 08.00 - 11.00. Restauranten er åpen for middag mandag - lørdag kl. 18.00 - 21.30.

Det er gratis parkering ved hotellet og under oppholdet har dere gratis tilgang til trådløst internett.

Rommene

Vinger Hotell har 81 nydelige rom, som alle er innredet med fokus på komfort og den gode nats søvn. Samtlige rom er utstyrt med eget bad og toalett, TV, minibar og telefon. Dessuten kan man låne hårtørrer i resepsjonen.

Verdt å se

 • Kongsvinger Festning (3.4 km)

  Bestill en hotellpakke i Kongsvinger og kjør til Kongsvinger Festning som er byens varemerke, og vel verdt utfluktsmål på deres bilferie i området. Den imponerende festningen har siden 1600-tallet spilt en viktig rolle i Norges politiske historie. I dag brukes festningsområdet som arena for flere kulturelle aktiviteter, med alt fra konserter og festivaler til foredrag og utstillinger. Herfra tilbys dere dessuten en slående utsikt over Kongsvinger og byens naturskjønne omgivelser med elven Glomma som omgir festningen. 

  Kongsvinger Festning
  Nyt den fine utsikten fra Kongsvinger Festning på en bilferie eller miniferie i byen.
 • Kongsbadet (2.6 km)

  Kongsbadet er en nyrenoveret svømmehall som ligger i den hyggelige festningsbyen Kongsvinger. Her har dere mulighet til å tilbringe noen herlige timer, enten du er alene, dere er to eller en hel familie. Det er aktiviteter for både barn og voksne, med en 45 meter lang vannrutsjebane og forskjellig vannleketøy, som badstue, solarium og treningssenter. Kongsbadet er perfekt på en regnværsdag eller en dag hvor ungene synes det skal skje noe litt annerledes.

  Kongsbadet
  Kongsbadet er perfekt på en regnværsdag på deres ferie i Kongsvinger
 • Bæreia rundt (5.3 km)

  Denne herlige turstien i Kongsvinger er ca. 7,25 km. lang og egner seg formidabelt til både barn og voksne. Bæreia er en av områdets mange flotte sjøer, som dere går rundt, mens dere passerer noen av områdets mest populære badesteder. Underveis vil dere finne flere pikniksteder med grillplasser samt bord og benker, hvor dere har mulighet til å kose dere med matpakker, pinnebrød eller pølser. 

  Bæreia rundt
  Gå en fin tur rundt Bæreia-sjøen på en aktiv ferie nær Kongsvinger i Norge
 • Fredsriket Morokulien (35.5 km)

  Besøk Fredsriket Morokulien, på grensen mellom Sverige og Norge, og se fredsmonumentet som ble reist i 1914. Det er en påminnelse om 100 år med fredstid mellom de to landene. I Morokulien kan dere være i to land samtidig.

  Fredsriket Morokulien
  Ha et bein i hvert land på Fredsriket Morokulien, som ligger på grensen mellom Sverige og Norge
 • Hopp på «Skibladner» ved Vorma (54.9 km)

  Hvis dere vil ut på Mjøsa og oppleve det vakre landskapet langs Norges største innsjø om sommeren, kan dere kjøpe billetter til en tur med D/S Skibladner og hoppe på ved Vorma. Dette er faktisk verdens eldste hjuldamper som fremdeles legger fra kai, og den har fulgt livet langs Mjøsa siden 1856. I dag kan dere nyte laks og jordbær som serveres ombord. Dette er en herlig utflukt, og ifølge Alf Prøysen passer det å forlate fastlandet: «om lysten overgår evnene, hvis utferdstrangen blir for stor: Så seiler vi på Mjøsa».

  Hopp på «Skibladner» ved Vorma
  Her ser dere «Skibladner» helt oppe ved Hamar. (Foto: Andrez1)
Vis flere

Kart

Vinger Hotell
Vinger Hotell og Spa Østre Solørveg 6 2211 Kongsvinger