Miniferie sentralt i Örebro på Clarion Hotel Örebro

Norsk | NOK

Clarion Hotel Örebro

Levende 4-stjerners hotell med varm atmosfære sentralt i Örebro

» Finn avstand fra hvor du bor

Highlights

 • Fremragende beliggenhet midt i Örebro
 • Fri tilgang til lekker velværeavdeling og trening
 • Gangavstand til de største severdighetene
1.076,-
3~6 dager fra
989,-

Inkl. halvpensjon

Suveren beliggenhet i Örebro

3 dager
Fra 989,- / spar opp til 334,-
SPAR
4 dager
Fra 1.429,- / spar opp til 555,-
SPAR
5 dager
Fra 1.839,- / spar opp til 806,-
SPAR
6 dager
Fra 2.229,- / spar opp til 1.077,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltrom

3 dager inkl.

 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokost
 • 2 x kveldens rett
 • Tilgang til velvære-avdeling
 • Gratis internett
Risskov Pakken

Clarion Hotel Örebro har en sentral beliggenhet i den livlige restaurantgaten Kungsgatan i Örebro, bare en kort spasertur fra slottet og historiske Wadköping. Her kan dere se frem til et 4-stjerners opphold med god mat, gratis tilgang til treningsrom og spa, og et byliv med mye kunst, kultur, musikk, shopping og historie.

Hotellet tilbyr

Det er lagt opp til en fantastisk storbyferie i Örebro med mange muligheter og opplevelser innen kort avstand fra hotellet. Hotellets lobby, som har fått navnet 'Living Room', er en livlig møteplass der både lokalbefolkningen og gjester utenfra liker å komme og la seg inspirere av kunsten og nyte et glass vin og en samtale.

Under oppholdet på Clarion Hotel Örebro har dere gratis tilgang til hotellets trenings- og spa-område, som ligger rett under taket. Dermed kan dere trene og nyte velvære i kombinasjon med en vakker utsikt over byen.

Örebro er Sveriges sjette største by, og har mange spennende ting å by på. Imidlertid er det to landemerker som er et absolutt must når dere er på ferie her: Det vakre slottet fra middelalderen og det historiske friluftsmuseet, Wadköping, som gir et spennende innblikk i en svunnen tid.

Start dagen med en deilig frokost som tilbyr et godt utvalg av både kalde og varme retter, og hvor mange av produktene er økologiske. Om kvelden kan dere nyte en hyggelig middag i hotellets koselige bistro, og runde av dagen med en drink i lobbybaren.

Parkering er tilgjengelig mot et gebyr, enten på hotellet eller i en nærliggende parkeringsplass, og under oppholdet har dere gratis tilgang til trådløst internett.

Rommene

Clarion Hotel Örebro har 136 koselige og komfortable rom, og dere kan velge mellom enkeltrom, dobbeltrom og familierom med plass til tre eller fire personer. 

Romtyper *

Enkeltrom

1 / 2
Koselig enkeltrom med privat bad og toalett, hårføner, komfortabel seng (90 cm), arbeidsområde, safe, telefon, strykeutstyr og TV.
» Se flere romspesifikke bilder

Dobbeltrom

1 / 3
Flott dobbeltrom med privat dusj og toalett, hårføner, komfortabel dobbeltseng, eller separate senger arbeidsområde, safe, telefon, strykeutstyr og TV.
» Se flere romspesifikke bilder

3-persons familierom

1 / 2
Familierom, egnet for familier på tre, med privat bad og toalett, hårføner, komfortabel dobbeltseng (180 cm), sovesofa eller veggmontert seng, arbeidsområde, minibar, safe, vannkoker, telefon, strykeutstyr og TV.
» Se flere romspesifikke bilder

4-persons familierom

1 / 2
Familierom, egnet for familier på fire, med privat bad og toalett, hårføner, komfortabel dobbeltseng (180 cm), sovesofa eller veggmontert seng, arbeidsområde, minibar, safe, vannkoker, telefon, strykeutstyr og TV.
» Se flere romspesifikke bilder
Legg merke til at bilder og planløsninger er veiledende og kan avvike fra det som vises.

Avstanden til hotellet

300 km fra
Strømstad, Sverige
320 km fra
Svinesundbroen

Avstand til din hjemmeadresse

Fyll inn ditt postnummer, og vi vil fortelle deg avstanden fra byen din til hotellet. Det knapt være enklere.

Utfluktsmuligheter i nærheten av hotellet

Örebro (0.6km)

Det majestetiske Örebro slott burde dere nesten få med dere, hvis dere befinner dere på disse traktene. Det historiske slottet ligger på en liten øy i elva Svartån som slanger seg gjennom Örebro. Et besøk her er et must, hvis dere befinner dere her i området, enten dere er her på ferie eller bare på et lite weekendopphold. 

Rett nede ved Svartån i Örebro venter én av Sveriges vakreste parker, «Stadsparken». Den ble anlagt helt tilbake til 1860-årene og ble i dette århundre kåret til Sveriges vakreste park. Her kan dere beskue blomster, ta turen innom den enestående rhododendronparken. Hvis dere har barn med på turen vil de sikkert gå på lekeplassen som ligger her. Dere kan gjerne runde av besøket med en tur til den trivelige kafeen. Det står også en stor scene her som brukes både til teateroppsetninger og konserter. Dette er virkelig en deilig oase midt i byen. 

Opplev hvordan Örebro engang så ut med et besøk i Wadköping Open Air Museum. Dette fantastiske friluftsmuseet åpnet dørene for første gang i 1960-årene og består av gamle gårdshus som i dag er fredet. Det er interessant å forsøke å forestille seg at disse små trehusene engang tilhørte noen av Örebros største bygninger. I dag huser disse bygningene verksteder, butikker og museer. Kjenn duften av nystekt brød fra bakeriet, la de koselige atmosfæren synke inn over en kopp kaffe, se tredreieren i aksjon med sitt neste håndverk og stikk innom utstillingene på «Cajsa Wargs Hus». I desember måned forvandles Wadköping også til et ytterst sjarmerende julemarked. 

Hvis dere er på tur med barn eller barnebarn, burde dere vurdere å ta sikte på et besøk til «Upplevelsesbadet». Badelandet trekker hvert år flere tusen besøkende fra fjern og nær og har blant annet et 50 meter langt svømmebasseng. I tillegg finnes det både vann-lekeplasser, treningssenter, vannrutsjebaner og mye mer.

Byparken i Örebro (1km)

Nede ved Svartån i Örebro, finner dere en av Sveriges flotteste parker, Stadsparken. Den ble anlagt helt tilbake i 1860-årene og ble i 2004 kåret til Sveriges flotteste park. Her finner dere både nydelige blomster, en rhododendronpark, lekeplasser, en hyggelig café og en stor scene som både brukes til teater og konserter, en meget hyggelig oase midt i byen.

Örebro Kunsthall (1km)

Örebro Kunsthall er et av Örebros mest berømte kunstgallerier. Her kan dere se det internasjonalt anerkjente prosjektet Open Art, som er en stor utendørs utstilling innen moderne kunst.

Wadköping Open Air Museum (2.1km)

Opplev hvordan Örebro så ut i gamledager, med et besøk i Wadköping Open Air Museum. Dette fantastiske friluftsmuseet åpnet for første gang dørene på 1960-tallet og består av bondehus som ble fredet. Det kan er vanskelig å forestille seg at disse små trehusene engang i tiden var blant Örebros største bygninger. I dag blir de koselige husene brukt som verksteder, butikker og små museer. Nyt duften av ferske brød fra bakeriet, føl den hyggelige atmosfæren med en kopp kaffe på torget og opplev utstillingene i ”Cajsa Wargs Hus”. I desember forvandles Wadköping til et meget hyggelig julemarked.

Gustavsviks Oplevelsesbad (2.2km)

Dersom familien er med på ferien, kan dere besøke Gustavsviks Oplevelsesbad som er et av Sveriges mest populære fritids- og turistsentre. I badelandet Lost City venter et sant eventyr med Sveriges nyeste og heftigste vannrutsjebaner, innendørs og utendørs svømmebasseng, bølgebasseng, fossefall, ruiner og jungel. Ved Lost Citys nye jungelrestaurant kan dere velge mellom flere spennende retter, snacks, frukt og is. Om sommeren kan dere også prøve eventyrminigolf og leke på en lekeplass på campingplassen ved siden av.

Shopping i Örebro (10.4km)

I sentrum av Örebro finnes det mange forskjellige butikker. Dersom dere heller vil besøke Örebros største shoppingsenter, Mariebergs Galleria, ligger det kun ca. ti minutter med bil fra sentrum.

Tysslinge (13.7km)

Ved Tysslinge kan dere se mer enn 4000 svaner hver dag i sesongen som løper fra mars til april. Tysslingen er Sveriges største samlingssted for disse hvite, stolte fuglene. Under turen nordpå lander tusenvis av svaner her, og denne fengende opptredenen tiltrekker hvert år rundt 30 000 besøkende fra hele Europa.

Garphyttans nasjonalpark (24.7km)

Hvis dere har en svakhet for friluftsliv kan dere ta turen til Garphyttans nasjonalpark, omkring 20 minutter fra Örebro. Dette er en av Europas eldste nasjonalparker og består av frodige villblomsterenger omringet av tett skog. Turstien Bergslagsleden passerer passerer gjennom den nordlige delen av parken.

Nora (35.4km)

Nora har én av Sveriges best bevarte trehusbebyggelser, primært fra 1700- og 1800-tallet. I dag er det fremdeles levende småbutikker i de gamle trebygningene. De selger gjerne krimskrams og håndverk. I 1993 mottok den sjarmerende byen en internasjonal bygningsvernpris.

Dere kan gjerne rusle en tur i de hyggelige omgivelsene og gå på oppdagelsesjakt i de mange antikvitetsbutikkene. På sommertid kan dere eventuelt ta en tur med den gamle jernbanen i Nora og sågar ta turen helt til Järle og Pershyttan.

Reviews
Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 
Lørdag: 10 - 15

Velg den pakken som passer dine ønsker og behov for din neste bilferie

Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 
Lørdag: 10 - 15

Andre hoteller i nærheten

Fagersta Brukshotell

3. natten er gratis

Västmanland

Opplev Fagersta

Wild Offer - 4 dager inkl.
 • 3 x overnattinger
 • 3 x frokostbuffé
 • 3 x Sandwich om kvelden med et glass vin
 • 3 x kaffe og kake
 • Gratis internett og parkering

1.164,-
Kun
759,-

Vis kort

Trivelig hotell i vakker natur

Les mer

Good Morning+ Nyköping

Historisk skjærgårdsby

Södermanland

Opplev Nyköping

Risskov Pakken - 2 dager inkl.
 • 1 x overnattinger
 • 1 x frokost
 • 1 x kveldens rett
 • Gratis parkering
 • Gratis internett

Kun
549,-

Vis kort

Skjærgård, kultur og shopping i Nykøping

Les mer

Åkerby Herrgård

Tredje natt gratis

Västmanland

Svensk herregårdsferie

Wild Offer - 4 dager inkl.
 • 3 x overnattinger
 • 3 x frokostbuffé
 • 2 x kveldens rett
 • Gratis parkering
 • Gratis internett

402,-
Fra kun
1.949,-

Vis kort

Ekte herregårdsidyll på i Sverige

Les mer