Limone sul Garda

Limone sul Garda er et fantastisk reisemål som er kjent for sin rike historie og imponerende attraksjoner. Denne lille byen ligger ved bredden av Gardasjøen, Italias største innsjø, og er omgitt av en dramatisk fjellandskap som gir den en unik sjarm. Historien til Limone sul Garda er fascinerende, med spor fra romertiden og middelalderen fortsatt synlige i arkitekturen og kulturen. Besøkende kan utforske den gamle bydelen med sine brosteinsgater, gå på romantiske spaserturer langs sjøkanten, eller ta en båttur for å nyte den fantastiske utsikten over innsjøen og fjellene.

Det er flere interessante regioner i Limone sul Garda som fanger oppmerksomheten til besøkende. En av disse er den historiske sentrum, som er kjent for sin pittoreske skjønnhet og sjarmerende atmosfære. Her kan du finne vakre gamle bygninger, som kirken San Benedetto og det tidligere kapellet San Rocco. En annen bemerkelsesverdig region er havnen, som er et livlig sted fylt med båter og yachter. Havnen er også hjemmet til det fascinerende Museum of Fishing and Lake Navigation, som gir et innblikk i Limone sul Gardas maritime historie.

På den andre siden av byen finner du det fantastiske naturområdet Parco Alto Garda Bresciano. Dette enorme naturreservatet strekker seg over fjellene rundt Limone sul Garda og tilbyr et vell av utendørs aktiviteter, fra fotturer til sykling. Regionen er også kjent for sine sitronhager, som har gitt byen sitt navn og er en viktig del av dens kulturelle arv. Besøkende kan gå på guidede turer for å lære mer om sitrondyrkingens historie i Limone sul Garda, samt nyte den fantastiske utsikten over innsjøen fra hagene. Uansett om du er historieentusiast eller naturelsker, har Limone sul Garda noe å tilby for alle.

Les mer ...
6
Opphold funnet
0
aktive filter
 Kopier link til søkeresultat
Optimer ditt søk 
Sorter ditt søk 
Vis hoteller på kart
Prisene som vises er per person i dobbeltrom. Tillegg for enkeltrom og barnerabatt vises i bestillingsprosessen

Merk at:
· Minimum sluttrengjøringsgebyr inkludert
· Ekspedisjonsgebyret for telefonbestillinger Kr.129
· Ekspedisjonsgebyret for nettbestillinger Kr.89
· Pakkepris pr. person i dobbeltrom

Hvorfor bestille hos Risskov Autoferien AG?
· Spar mer! Billig i forhold til hotellets egene priser

"For vår ekstremt solide økonomi og kredittverdighet har vi igjen mottatt den prestisjetunge AAA-rangeringen av Bisnode, Dun & Bradstreet."
Mottar du våre nyhetsbrev?

Få oppdateringer av våre gode tilbud, rabatter og kampanjer - levert direkte til din innboks

Kontakt oss
Tel: 32 82 90 00

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17
Lørdag-Søndag 10 - 15

© Copyright.   Materialet må ikke gjengis uten skriftlig tillatelse.