Marstrand

Med sin rike historie og storslåtte attraksjoner, er Marstrand en perle på den svenske vestkysten. En by som har en historie som strekker seg tilbake til vikingtiden, og har i løpet av århundrene vært en viktig handelspost, en festning av stor strategisk betydning og et yndet feriested for både kongelige og vanlige folk. I dag er Marstrand kjent for sin vakre skjærgård, sitt pulserende båtliv og ikke minst Carlstens Fästning, en imponerende festning som troner på toppen av Marstrandsön.

Marstrand har flere interessante regioner som er verdt et besøk. En av de mest bemerkelsesverdige er Marstrandsön, øya hvor byen Marstrand ligger. Her kan du vandre i de sjarmerende gatene, beundre de velholdte trehusene og nyte den fantastiske utsikten mot havet. Høydepunktet på øya er utvilsomt Carlstens Fästning. Denne imponerende festningen ble bygget på 1600-tallet og har spilt en avgjørende rolle i Sveriges forsvarshistorie. I dag kan du bli med på en guidet tur i festningen og lære mer om dens fascinerende historie.

En annen region i Marstrand som er verdt å utforske er Koön. Denne øya ligger rett overfor Marstrandsön og er kjent for sin vakre natur. Her finner du flere idylliske viker og strender, perfekt for en avslappende dag ved sjøen. Øya er også et populært sted for vandring, med flere merkede stier som tar deg gjennom skog og langs kysten. Men Koön er ikke bare natur, den er også rik på historie. Her finner du blant annet flere gamle fiskerlandsbyer og historiske bygninger, inkludert det gamle fyrtårnet på Koon Point. Uansett om du er interessert i historie, natur eller bare vil slappe av, har Marstrand noe for alle.

Les mer ...
1
Opphold funnet
0
aktive filter
 Kopier link til søkeresultat
Optimer ditt søk 
Sorter ditt søk 
Vis hoteller på kart
Prisene som vises er per person i dobbeltrom. Tillegg for enkeltrom og barnerabatt vises i bestillingsprosessen

Merk at:
· Minimum sluttrengjøringsgebyr inkludert
· Ekspedisjonsgebyret for telefonbestillinger Kr.100
· Ekspedisjonsgebyret for nettbestillinger Kr.85
· Pakkepris pr. person i dobbeltrom

Hvorfor bestille hos Risskov Autoferien AG?
· Spar mer! Billig i forhold til hotellets egene priser

"For vår ekstremt solide økonomi og kredittverdighet har vi igjen mottatt den prestisjetunge AAA-rangeringen av Bisnode, Dun & Bradstreet."
Mottar du våre nyhetsbrev?

Få oppdateringer av våre gode tilbud, rabatter og kampanjer - levert direkte til din innboks

Kontakt oss
Tel: 32 82 90 00

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17

© Copyright.   Materialet må ikke gjengis uten skriftlig tillatelse.