Kiel

Kiel, Tysklands nordligste storby, er rik på historie og attraksjoner. Byen har vært et viktig knutepunkt siden middelalderen, og er kjent for sin maritime arv. Kiel er hovedstaden i delstaten Schleswig-Holstein, og ligger ved Kiel-kanalen, verdens mest trafikkerte kunstige vannvei. Byens historie er fascinerende, med sine røtter i det 13. århundre, og utviklingen til en moderne by som er kjent for sin forskning og teknologi. Kiel har også en rik krigshistorie, og var et viktig marineverft under begge verdenskrigene. Attraksjoner som det gamle rådhuset, det maritime museet og Operahuset i Kiel er et must for besøkende.

En av de mest interessante regionene i Kiel er Düsternbrooker Weg, der du finner den fantastiske Kiellinjen med sin vakre promenade og flott utsikt over fjorden. Her kan du besøke det berømte Kiel Institut for Verdensøkonomi, en ledende økonomisk forskningsinstitusjon. Området er også kjent for sine elegante villaer og mange ambassader. En annen høydepunkt er Holtenau, hvor du kan oppleve det imponerende sluseneanlegget i Kiel-kanalen, og det historiske fyrtårnet. Holtenau er også kjent for sine sjarmerende gamle hus og sin maritime atmosfære.

Laboe, en sjarmerende kystby utenfor Kiel, er kjent for sitt maritime minnesmerke og det historiske ubåten U-995. Laboe er et populært reisemål for både lokale og turister, og tilbyr flotte strender og muligheter for seiling og vindsurfing. Kiel er også kjent for sin årlige "Kieler Woche", verdens største seilregatta og en av de største folkefestene i Nord-Europa. Enten du er en historieelsker, naturfreak, seileentusiast eller bare er ute etter å oppleve det beste av Nord-Tyskland, har Kiel noe for enhver smak.

Les mer ...
11
Opphold funnet
0
aktive filter
 Kopier link til søkeresultat
Optimer ditt søk 
Sorter ditt søk 
Vis hoteller på kart
Prisene som vises er per person i dobbeltrom. Tillegg for enkeltrom og barnerabatt vises i bestillingsprosessen

Merk at:
· Minimum sluttrengjøringsgebyr inkludert
· Ekspedisjonsgebyret for telefonbestillinger Kr.129
· Ekspedisjonsgebyret for nettbestillinger Kr.89
· Pakkepris pr. person i dobbeltrom

Hvorfor bestille hos Risskov Autoferien AG?
· Spar mer! Billig i forhold til hotellets egene priser

"For vår ekstremt solide økonomi og kredittverdighet har vi igjen mottatt den prestisjetunge AAA-rangeringen av Bisnode, Dun & Bradstreet."
Mottar du våre nyhetsbrev?

Få oppdateringer av våre gode tilbud, rabatter og kampanjer - levert direkte til din innboks

Kontakt oss
Tel: 32 82 90 00

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17
Lørdag-Søndag 10 - 15

© Copyright.   Materialet må ikke gjengis uten skriftlig tillatelse.