Risskov Bilferie | De beste tilbudene på kjør-selv, miniferie og helgeopphold

Norsk | NOK

Øst-Tyskland

Øst-Tyskland er en fascinerende del av Europa, rik på historie og kultur som har vært i konstant endring gjennom århundrene. Fra middelalderens prakt til det 20. århundrets utfordringer, har området alltid hatt en unik posisjon i Europas historie. Fra 1949 til 1990 eksisterte det som Den tyske demokratiske republikken (DDR), en sosialistisk stat under innflytelse av Sovjetunionen. Selv om det er mer enn tre tiår siden Berlinmuren falt og landet ble gjenforent, finner man fortsatt spor av Øst-Tysklands historie i arkitektur, monumenter og museer.

Øst-Tyskland er ikke bare kjent for sin historie, men også for sine mange attraksjoner. Hovedstaden Berlin, som en gang var delt i to, er nå en pulserende metropol full av kunst, kultur og historie. Her kan du besøke ikoniske landemerker som Brandenburger Tor, Checkpoint Charlie og restene av Berlinmuren. Men Øst-Tyskland har mer å tilby enn bare Berlin. Både Leipzig og Dresden er to andre viktige byer i regionen, kjent for sine historiske sentre, arkitektoniske vidundere og rike kulturelle liv. Dresden, ofte referert til som "Florence ved Elben", er spesielt kjent for sin imponerende barokkarkitektur.

Når det gjelder sub-regioner, er Sachsen, Thüringen og Sachsen-Anhalt noen av de mest interessante. Sachsen er hjemsted for både Dresden og Leipzig, og er kjent for sin vakre natur, herunder fjellkjeden Erzgebirge. Thüringen, ofte omtalt som "Tysklands grønne hjerte", er kjent for sin pittoreske landsbyer, slott og historiske byer som Erfurt og Weimar. Sachsen-Anhalt er hjemstedet til det historiske området Harz, et fjellområde fullt av middelalderborger, gruver og skoger. Øst-Tyskland har noe for enhver smak, enten du er interessert i historie, kultur eller natur. Hver region, by og landsby har sin egen unike sjarm og historie å fortelle, noe som gjør det til et uunnværlig reisemål for enhver Europa-tur.

Les mer ...
37
Opphold funnet
0
aktive filter
 Kopier link til søkeresultat
Optimer ditt søk 
Sorter ditt søk 
Vis hoteller på kart
Prisene som vises er per person i dobbeltrom. Tillegg for enkeltrom og barnerabatt vises i bestillingsprosessen

Merk at:
· Minimum sluttrengjøringsgebyr inkludert
· Ekspedisjonsgebyret for telefonbestillinger Kr.129
· Ekspedisjonsgebyret for nettbestillinger Kr.89
· Pakkepris pr. person i dobbeltrom

Hvorfor bestille hos Risskov Autoferien AG?
· Spar mer! Billig i forhold til hotellets egene priser

AAA, Bisnode, Dun & Bradstreet
"For vår ekstremt solide økonomi og kredittverdighet har vi igjen mottatt den prestisjetunge AAA-rangeringen av Bisnode, Dun & Bradstreet."
Mottar du våre nyhetsbrev?

Få oppdateringer av våre gode tilbud, rabatter og kampanjer - levert direkte til din innboks

Kontakt oss
Tel: 32 82 90 00

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17
Lørdag-Søndag 10 - 15
Kontakt os

© Copyright.   Materialet må ikke gjengis uten skriftlig tillatelse.