Vest-Tyskland

Vest-Tyskland, kjent for sin rike historie og imponerende attraksjoner, er en fascinerende destinasjon som appellerer til en rekke turister. Opprinnelig etablert i 1949 etter andre verdenskrig, ble Vest-Tyskland anerkjent som en egen enhet fra Øst-Tyskland til gjenforeningen i 1990. I løpet av denne tiden utviklet Vest-Tyskland seg til et demokratisk land med en blomstrende økonomi, en utvikling som fortsatt er synlig i regionens varierende landskap av industrielle byer og pittoreske landsbyer. Vest-Tyskland er også kjent for sine mange historiske steder og monumenter, inkludert majestetiske slott, imponerende katedraler og minnesmerker dedikert til landets komplekse historie.

Noen av de mest interessante underregionene i Vest-Tyskland inkluderer Rhinland, Baden-Württemberg og Bayern. Rhinland er kjent for sin vakre natur, inkludert Rhindalen, og byene Köln og Düsseldorf, kjent for sine arkitektoniske mesterverk som Kölnerdomen og det moderne kunstgalleriet Kunstpalast. Baden-Württemberg, hjem til den berømte Schwarzwald og byen Stuttgart, er kjent for sin bilindustri, der Mercedes-Benz og Porsche har hovedkontor. Bayern, med sin rike kultur og historie, huser byen München og det berømte slottet Neuschwanstein, som ofte er forbundet med eventyr.

De største byene i Vest-Tyskland, som Frankfurt, München, Hamburg og Köln, har hver sin egen unike sjarm. Frankfurt, Europas økonomiske sentrum, er kjent for sin spektakulære skyline, mens München, vert for Oktoberfest, er kjent for sine mange museer og historiske bygninger. Hamburg, kjent som "Tysklands port til verden", er hjem til en av de største havnene i Europa. Köln, med sin storslåtte katedral og livlige karneval, er en by som virkelig representerer Vest-Tysklands rike kultur og historie. Hvert av disse stedene har mye å tilby, fra imponerende arkitektoniske mesterverk til livlige festivaler, noe som gjør Vest-Tyskland til en av de mest tiltalende destinasjonene i Europa.

Les mer ...
29
Opphold funnet
0
aktive filter
 Kopier link til søkeresultat
Optimer ditt søk 
Sorter ditt søk 
Vis hoteller på kart
Prisene som vises er per person i dobbeltrom. Tillegg for enkeltrom og barnerabatt vises i bestillingsprosessen

Merk at:
· Minimum sluttrengjøringsgebyr inkludert
· Ekspedisjonsgebyret for telefonbestillinger Kr.129
· Ekspedisjonsgebyret for nettbestillinger Kr.89
· Pakkepris pr. person i dobbeltrom

Hvorfor bestille hos Risskov Autoferien AG?
· Spar mer! Billig i forhold til hotellets egene priser

"For vår ekstremt solide økonomi og kredittverdighet har vi igjen mottatt den prestisjetunge AAA-rangeringen av Bisnode, Dun & Bradstreet."
Mottar du våre nyhetsbrev?

Få oppdateringer av våre gode tilbud, rabatter og kampanjer - levert direkte til din innboks

Kontakt oss
Tel: 32 82 90 00

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17
Lørdag-Søndag 10 - 15

© Copyright.   Materialet må ikke gjengis uten skriftlig tillatelse.