Risskov Bilferie | De beste tilbudene på kjør-selv, miniferie og helgeopphold

Norsk | NOK

Mecklenburg-Vorpommern

Mecklenburg-Vorpommern er en av Tysklands mest fascinerende regioner, rik på historie, kultur og naturlige skjønnheter. Regionen, som ligger i den nordøstlige delen av landet, er kjent for sin fantastiske kystlinje ved Østersjøen, majestetiske slott, frodige skoger og pittoreske innsjøer. I hjertet av Mecklenburg-Vorpommern ligger hovedstaden Schwerin, som er kjent for sin imponerende arkitektur, inkludert det ikoniske Schwerin-slottet, omgitt av syv store innsjøer. Denne regionen er et sant paradis for historieentusiaster, med spor av sin rike fortid synlig i alt fra middelalderbygninger til UNESCO-verdensarvsteder.

Mecklenburg-Vorpommerns mangfoldige landskap er hjem til flere unike underregioner. Rügen, Tysklands største øy, ligger i denne regionen og er kjent for sine hvite kalksteinsklipper, brede sandstrender og historiske feriested arkitektur. En annen bemerkelsesverdig underregion er Fischland-Darß-Zingst-halvøya, som er kjent for sin uberørte natur, rike dyreliv og vakre fyrtårn. Innenlands finner du Mecklenburgische Seenplatte, et område kjent for sin fantastiske innsjølandskap, som er det største i Tyskland.

Rostock er en annen stor by i Mecklenburg-Vorpommern, som tilbyr en blanding av gammelt og nytt. Byen er kjent for sin vakre gamle bydel, med gotiske kirker, fargerike bindingsverkshus og en travel havn, samt en moderne handelssenter. Den pittoreske kystbyen Wismar, med sin velbevarte middelalderarkitektur og sjarmerende havnefront, er også et populært turistmål. I det hele tatt, med sin rike historie, varierte landskap og kulturelle attraksjoner, er Mecklenburg-Vorpommern en region som har noe for alle.

Les mer ...
24
Opphold funnet
0
aktive filter
 Kopier link til søkeresultat
Optimer ditt søk 
Sorter ditt søk 
Vis hoteller på kart
Prisene som vises er per person i dobbeltrom. Tillegg for enkeltrom og barnerabatt vises i bestillingsprosessen

Merk at:
· Minimum sluttrengjøringsgebyr inkludert
· Ekspedisjonsgebyret for telefonbestillinger Kr.129
· Ekspedisjonsgebyret for nettbestillinger Kr.89
· Pakkepris pr. person i dobbeltrom

Hvorfor bestille hos Risskov Autoferien AG?
· Spar mer! Billig i forhold til hotellets egene priser

AAA, Bisnode, Dun & Bradstreet
"For vår ekstremt solide økonomi og kredittverdighet har vi igjen mottatt den prestisjetunge AAA-rangeringen av Bisnode, Dun & Bradstreet."
Mottar du våre nyhetsbrev?

Få oppdateringer av våre gode tilbud, rabatter og kampanjer - levert direkte til din innboks

Kontakt oss
Tel: 32 82 90 00

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17
Lørdag-Søndag 10 - 15
Kontakt os

© Copyright.   Materialet må ikke gjengis uten skriftlig tillatelse.