Quedlinburg

Quedlinburg er en av de eldste og mest historiske byene i Tyskland. Med sin imponerende arkitektur og godt bevarte middelalderstruktur, er den oppført på UNESCOs verdensarvliste og er et must for enhver historieelsker. Quedlinburg ligger i hjertet av Harz-fjellene og er kjent for sin unike blanding av middelalderlige brosteinsbelagte gater, bindingsverkshus, og majestetiske kirker. Byen har en rik historie som strekker seg over mer enn tusen år, fra dens tidlige dager som et kongelig palass under ottonianske dynastiet til dens utvikling som en viktig handelsby i middelalderen.

Quedlinburg har mange attraksjoner som besøkende kan utforske. En av de mest bemerkelsesverdige er St. Servatius kirke, en romansk basilika som står stolt på toppen av slottshøyden. Her finner du også Quedlinburgs slottsmuseum, som huser en imponerende samling av kunst og gjenstander fra middelalderen. For de som er interessert i arkitektur, er byen hjem til over 2000 bindingsverkshus som dateres tilbake til det 16. århundre, noe som gir den en sjarm som få andre byer kan matche.

De mest interessante regionene i Quedlinburg inkluderer det historiske gamlebyen, Münzenberg, og Westendorf. Gamlebyen er kjent for sine trange gater, pittoreske torg, og den imponerende Nikolaikirken. Münzenberg er et historisk distrikt som er kjent for sin distinkte middelalder arkitektur og spektakulære utsikt over byen. Westendorf, på den annen side, er kjent for sine velbevarte bindingsverkshus og rolige atmosfære. Uansett hvor du går i Quedlinburg, vil du finne et stykke historie venter på å bli oppdaget. Så hvis du er en historieentusiast, eller bare søker etter et nytt eventyr, er Quedlinburg stedet for deg.

Les mer ...
9
Opphold funnet
0
aktive filter
 Kopier link til søkeresultat
Optimer ditt søk 
Sorter ditt søk 
Vis hoteller på kart
Prisene som vises er per person i dobbeltrom. Tillegg for enkeltrom og barnerabatt vises i bestillingsprosessen

Merk at:
· Minimum sluttrengjøringsgebyr inkludert
· Ekspedisjonsgebyret for telefonbestillinger Kr.129
· Ekspedisjonsgebyret for nettbestillinger Kr.89
· Pakkepris pr. person i dobbeltrom

Hvorfor bestille hos Risskov Autoferien AG?
· Spar mer! Billig i forhold til hotellets egene priser

"For vår ekstremt solide økonomi og kredittverdighet har vi igjen mottatt den prestisjetunge AAA-rangeringen av Bisnode, Dun & Bradstreet."
Mottar du våre nyhetsbrev?

Få oppdateringer av våre gode tilbud, rabatter og kampanjer - levert direkte til din innboks

Kontakt oss
Tel: 32 82 90 00

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17
Lørdag-Søndag 10 - 15

© Copyright.   Materialet må ikke gjengis uten skriftlig tillatelse.