Bayern

Ren inspirasjon og livsfølelse. Blå himmel og krystallklart vann. Middelalderbyer og pulserende metropoler. Bayersk folklore og hjertelig gjestfrihet. Mytiske skoger og snødekte fjelltopper. Friluftsliv og rekreasjon. UNESCO-verdensarv og et tallrikt, kulturelt tilbud.

Sør i Tyskland presenterer fristaten Bayern seg med sin landshovedstad München med en billedbokaktig, landskapelig skjønnhet. Intakt natur, frisk luft, kulturell rikdom og den velkjente, godmodige bayerske livsstilen er det som kjennetegner Bayern. Uansett om det er duket for folkedraktsfest eller operafestspill – middelalderborgene, småbyene, de prektige slottene og barokke kirkene er sammen med de bayerske storbyene perfekte kulisser. Tradisjon og det moderne i harmonisk samklang. De mange glassklare elvene og sjøene, nasjonalparkene og tallrike natur- og landskapsreservater, de mytiske skogene og solfylte vinåsene, det ville og romatiske Mittelgebirge og de majestetiske alpetoppene – helt opp til Tysklands høyeste fjelltopp, Zugspitze – er et paradis for rekreasjon og fritidssport. Langs de tallrike og populære ferierutene som for eksempel Romantischen Strasse, Burgenstrasse eller Deutsche Alpenstraße har man god oversikt over det rike landskapet. Utallige pittoreske daler, middelalderske residensbyer og selvsagt München – Bayerns landshovedstad og storby i verdensformat – står for Bayern. I tillegg prektige slott og barokkutsmykkede kirker, middelalderklostre og voldsomme borger: Verdenskjent er slottet Neuschwanstein (König Ludwig II.) og Wies-kirken(UNESCO-verdensarv; samt Limes, Würzburg, Bamberg og Regensburg). Det finnes over 100 000 arkitektoniske minnesmerker, mer enn 1200 museer og samlinger samt 40 førsteklasses teatre og operascener i Bayern. I tillegg lokker tradisjonelle arrangementer som for eksempel oktoberfestivalen, minnefesten Landshuter Hochzeit, pasjonsspillet i Oberammergauer eller Christkindlesmarkt i Nürnberg.

Les mer ...
11
Opphold funnet
0
aktive filter
 Kopier link til søkeresultat
Optimer ditt søk 
Sorter ditt søk 
Vis hoteller på kart
Prisene som vises er per person i dobbeltrom. Tillegg for enkeltrom og barnerabatt vises i bestillingsprosessen

Merk at:
· Minimum sluttrengjøringsgebyr inkludert
· Behandlingsgebyr for telefonbestillinger Kr.100
· Behandlingsgebyr for nettbestillinger Kr.85
· Pakkepris pr. person i dobbeltrom

Hvorfor bestille hos Risskov Autoferien AG?
· Spar mer! Billig i forhold til hotellets egene priser

"For vår ekstremt solide økonomi og kredittverdighet har vi igjen mottatt den prestisjetunge AAA-rangeringen av Bisnode, Dun & Bradstreet."
Mottar du våre nyhetsbrev?

Få oppdateringer av våre gode tilbud, rabatter og kampanjer - levert direkte til din innboks

Kontakt oss
Tel: 32 82 90 00

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17

© Copyright.   Materialet må ikke gjengis uten skriftlig tillatelse.