Unik miniferie i Bergen på Det Hanseatiske Hotel

Norsk | NOK

Det Hanseatiske Hotel

Sjelfullt hotell med suveren beliggenhet på Bryggen i Bergen

» Finn avstand fra hvor du bor

Highlights

 • Unikt hotell i hanseatisk stil på Bryggen
 • Suveren beliggenhet i Bergen sentrum
 • God mat, naturopplevelser, shopping og sightseeing
781,-
3~4 dager fra
1.119,-

Inkl. 1x2-retters meny

Ferie sentralt i Bergen

3 dager
Kun 1.119,- / spar opp til 481,-
SPAR
4 dager
Kun 1.419,- / spar opp til 781,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltrom

3 dager inkl.

 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokost
 • 1 x 2-retters middag/buffé
 • Gratis kaffe i oppholdsrommet
 • Gratis internett
Risskov Pakken

Det Hanseatiske Hotel har en suveren beliggenhet, sentralt i Bergens mest attraktive bydel, Bryggen. Her venter en unik hotellopplevelse, i historiske og stilfulle rammer, i Norges nest største by. Innredet som en del av den UNESCO-listede, historiske bygningen Finnegaarden, tilbyr hotellet en sjarmerende og sjelfull base for et annerledes opphold, hvor dere har kort avstand til alle byens attraksjoner og shoppingmuligheter.


Hotellet tilbyr

Hotellet er innredet, som en del av den UNESCO-listede bygningen Finnegaarden, fra 1704, og har en flott, rustikk hanseatisk stil, som er en rød tråd gjennom alle hotellets rom og lokaler. Det er det eneste hotellet av sitt slag, og dere kan se frem til personlig service og ekte norsk gjestfrihet, i en innbydende atmosfære.

Den sentrale beliggenheten på Bryggen, gir dere et alle tiders utgangspunkt for en hyggelig storbyferie, full av shopping og sightseeing. Besøk f.eks. Fisketorget i Bergen, stikk innom Det Hanseatiske Museum eller ta en tur med byens populære kabelbane, Fløibanen, og nyt gåturer og uforglemmelige utsikter.

Hver morgen serveres en god frokostbuffet i hyggelige rammer, og i løpet av dagen kan dere drikke gratis kaffe i hotellets fellesområde.

Det Hanseatiske Hotel rår over hele tre forskjellige restauranter. I Finnegaardsstuene serveres velsmakende sesongbetonte menyer i historiske omgivelser, det moderne brasserie FG Restaurant & Bar serverer saftige kjøttretter av høj kvalitet og i Casa del Toro, som er Bergens eneste mexikanske restaurant, kan dere nyte et godt utvalg av mexikanske spesialiteter.

Dere kan parkere rett ved hotellet mot et daglig gebyr, og under oppholdet har dere gratis tilgang til trådløst internett.


Rommene

På Det Hanseatiske Hotel er de 37 rommene ganske unike, og har alle hver helt egne sjarm. Det finnes både enkeltrom, dobbeltrom, junior suiter og suiter, og dobbeltrommene kan bestilles med opptil to ekstra oppredninger. Alle rommene er stilfullt innredet med flotte møbler, har eget bad og toalett og er utstyrt med gulvtepper, skrivebord og flatskjerm-TV.

Legg merke til at bilder og planløsninger er veiledende og kan avvike fra det som vises.

Avstanden til hotellet

Avstand til din hjemmeadresse

Fyll inn ditt postnummer, og vi vil fortelle deg avstanden fra byen din til hotellet. Det knapt være enklere.

Utfluktsmuligheter i nærheten av hotellet

Fisketorget i Bergen (0.1km)

Dra til Bryggen i Bergen og opplev fisketorget. De velfylte bodene med ferske råvarer er et syn for øyet og en kilde til inspirasjon og ekte matglede, hvis dere elsker mat fra havet. Liv og leven venter dere på Fisketorget som seg hør og bør på et skikkelig marked. Det er verdt et forsøk å prute på prisene, de er nemlig noe høyere enn i butikkene rundt.

Mariakirken (0.7km)

Mariakirken er Bergens eldste soknekirke, og byens eldste bevarte bygning. Kirken stammer helt tilbake til 1180,- tallet, og var under lange tider bedre kjent under navnet Tyskekirken. Det er plass til 250 gjester, og kirken ble renovert mellom 2010 og 2015.

Troldhaugen, hjemmet til Edvard Grieg (10.6km)

Hvem var det budeia Gjendine Slålien inspirerte med sine vakre lokketoner? Ingen andre enn den store, norske komponisten Edvard Grieg, så klart.

I den vakre villaen på Troldhaugen holdt komponisten Edvard Grieg til i de siste 22 somrene av sitt liv. Her kan dere vandre i stuene og oppleve Griegs Steinway-flygel fra 1892.

I tillegg til villaen står også Komponisthytten nede ved vannet. Det var her han fikk ro til å lage nye mesterverk.

Siden Griegs tid er det på eiendommen oppført et museumsbygg og konsertsalen Troldsalen.

Bullahuset - Ole Bulls hus (18.8km)

Mange har latt seg inspirere av fiolinvirtuosen Ole Bulls norske folketoner, blant annet Edvard Grieg og Bjørnstjerne Bjørnson. Se hjemmet til Ole Bull, den kreative bergenseren som ble en verdensberømt fiolinist og komponist i romantikken. Bullahuset en vakker rosa sveitservilla på Valestrandsfossen - litt utenfor allfarvei på Osterøy - men bare 45 minutter fra Bergen. Om sommeren er det omvisning og dørene til musikksalen og komponistens arbeidsrom står åpne. Her er også konserter i ny og ne. Hør «Sæterjentens søndag» for å komme i humør.

Laksefiske i fjordene rundt Osterøy (22.3km)

Det er rikt laksefiske i fjordene rundt Osterøy. I smult farvann ligger denne øya litt utenfor allfarvei, men bare 45 minutter fra Bergen by. Opplev å fiske laks fra båt med lokale guider og base på Osterøy - Norges største innlandsøy - eller ta med fiskestanga og finn en stille plass. Merk at i Loneelva spreller mindre laks, som vokser seg store og fine i havet utenfor, men de er til gjengjeld mange.

Kossdalsveien (36.8km)

Det venter en fantastisk turopplevelse på den kulturhistoriske

veistrekningen, ’Kossdalsvegen’, som går mellom Hosanger og

landsbyene inne på den halvøyen, Osterøy. De flotte naturomgivelsene gjør turen til noe helt spesielt.

Hosanger (33.7km)

Besøk sjarmerende Hosanger under ferie nær Osterøy. Her kan dere bl.a. besøke Mjøsvågen som er et hyggelig område hvor dere både finner et

kunstgalleri, et lite treskomuseum og en autentisk norsk landhandel. Dere kan også besøke Norlender Knitwear som i 90 år har produsert  tekstiler og ullprodukter.

Eikedalen skisenter (57.5km)

Eikedalen skisenter ligger kun 45 minutter i bil fra Bergen sentrum. Det er her dere møter bergensere på vinterstid. Alpinanlegget ligger i et vakkert fjellterreng med enkelte brattere, skredfarlige terreng, men det byr også på slakt terreng direkte tilgjengelig fra heisen. Det egner seg derfor også ypperlig for de mindre skivante. Alle varmestuene har gratis trådløst internett og det er ladestasjoner for elbiler på stedet.

Steindalsfossen (71.8km)

To kilometer vest for Norheimsund dundrer den storslåtte Steinsdalsfossen nedover fjellsiden med et fall på opptil 50 meter. Det er helt spesielt å besøke en av Norges mest populære fosser for dere kan gå tørrskodd på en liten sti rett bak fossefallet fra den ene til den andre siden.

Steinsdalsfossen er lett tilgjengelig med bil, det går nemlig en sti fra parkeringsplassen og opp til fossen. Dette er en fin tur.

Norheimsund (74km)

Kun en knapp times kjøretur fra Bergen og Bergen lufthavn, Flesland finner dere den lille bygda Norheimsund ved foten av Hardangerfjorden. Stedet huser kun rundt 2000 innbyggere, men om sommeren fordobles innbyggertallet, når alle turistene søker hit. Møtestedet i sentrum av det lille tettstedet er den nye gjestehavnen og fjordpromenaden. Her finnes det flere butikker, et kunstgalleri og utestedet Naboen Pub, for eksempel.

Rundt fem minutter i bil venter den populære Steinsdalsfossen. Det går en sti bak fossen, og tenk, dere kan gå gjennom stien over til den andre siden av fossen uten å få våte sko. Fossefallet er rundt 20 meter og særlig om sommeren, når fjellvannet smelter, er det trykk på fallet.

Bare et steinkast fra hotellet ligger båten som tar dere med ut på Hardangerfjorden. På andre side av fjorden ligger Folgefonna nasjonalpark. Ellers kan dere ta turen til Baroniet Rosendal, se jettegrytene i Fitjadalen eller legge ut på den oppmerkede løypa Sogsti, blant annet. Reiser dere hit på vinterstid, er det verdt å svinge innom Eikedalen alpinsenter. Her venter mange slake bakker og glade bergensere på tur. Hvis dere er her om sommeren, i juni måned, da bør dere se om ikke dere kan få med dere Hardanger Trebåtfestival i Norheimsund.

Reviews
Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Velg den pakken som passer dine ønsker og behov for din neste bilferie

Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Andre hoteller i nærheten

Myrkdalen Hotel

Opphold med frokostbuffé

Hordaland

Fantastisk natur

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • Gratis kaffe og te
 • Gratis parkering
 • Gratis internett

471,-
Kun
1.099,-

Vis kort

Luksus opphold i hjerte av Fjord Norge!

Les mer

Magic Hotel Solheimsviken

Opphold med frokostbuffé

Hordaland

Nær Bergen

Wild Offer - 2 dager inkl.
 • 1 x overnatting
 • 1 x frokostbuffé
 • Gratis internett
 • Design hotel
 • Nær Bergen sentrum

213,-
Kun
569,-

Vis kort

Oppdag Bergen med stil

Les mer

Alver Hotel

Inkl. halvpensjon

Hordaland

Miniferie nært Bergen

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 2 x 2-retters meny/buffé
 • Gratis kaffe/te i lobbyen
 • Gratis internett og parkering

1.251,-
Kun
1.369,-

Vis kort

Norsk landidyll nær Bergen

Les mer

Grand Hotell Stord

Opphold med frokostbuffé

Hordaland

Superpris i sentrum

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokost
 • 2 x 20% rabatt i Samson restauranten
 • Gratis kaffe på gangen (selvbetjening)
 • Gratis internett og parkering

541,-
Kun
719,-

Vis kort

Familie hotell i Vestnorge

Les mer

Store Ringheim Hotell

Opphold med frokostbuffé

Hordaland

Hotell ved innsjøen

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokost
 • Gratis kaffe/te på rommet
 • Gratis parkering
 • Gratis internett

331,-
Kun
1.499,-

Vis kort

Unikt boutique hotell

Les mer
 
Dine data og cookies

Vi bruker cookies for å gi deg den beste opplevelsen av risskov.no. Når du klikker "OK", aksepterer du bruken av cookies og personvernregler.