Familieferie med sport og velvære på DGI Huset Herning

Norsk | NOK

DGI Huset Herning

Sport, velvære og trening i familievennlige omgivelser

» Finn avstand fra hvor du bor

Highlights

 • Fri tilgang til Vandkulturhuset
 • Gratis tilgang til velvære og trening
 • Inkl. liten velkomstpakke med velvære
1.010,-
3~4 dager fra
889,-

Miniferie i kulturbyen Herning

Opplevelser for store og små

3 dager
Fra 889,- / spar opp til 725,-
SPAR
4 dager
Fra 1.379,- / spar opp til 1.011,-
SPAR
* Pris pr. person i standard dobbeltrom

3 dager inkl.

 • 2 x overnattinger m. frokost
 • 2 x kaffe og kake
 • 1 x Liten wellness-pakke
 • Adgang til Vandkulturhuset, wellness og fitness
 • Parkering og internett er inkludert
Risskov Pakken

Ta hele familien med på en uforglemmelig kjør-selv ferie til DGI Huset Herning, og nyt et opphold med mange varierte opplevelser og aktiviteter i Herning, som også byr på mye kultur og shopping.

Hotellet tilbyr

DGI Huset Herning er et moderne hotell som ligger i kort avstand fra sentrum av den sentrale hovedstaden i Jylland, Herning, og danner rammen for en fantastisk kombinasjon av sportsaktiviteter, svømme-eldorado, velvære og trening.

Oppholdet inkluderer gratis adgang til Water Culture House, som er ideelt for familier med barn. Her er det bl.a. et kildebasseng med klatrevegg og en vanntrampoline, et barnebasseng med en mini-rutsjebane, et varmtvannsbasseng og et stort elliptisk basseng med en 93 meter lang svømmebane og motstrømskanal.

I tillegg har dere også gratis tilgang til hotellets treningsområde, samt det innbydende velværeområdet som tilbyr badstue, dampbad og et bredt utvalg av spa-behandlinger. Pakken inkluderer en liten tube med kroppsskrubb og en flaske vann.

Med Herning som base har dere mange forskjellige opplevelser, shopping og sightseeingmuligheter innenfor kort avstand. Ta f.eks. barna med en tur til Legoland eller Baboon City, besøk det moderne kunstmuseet HEART, opplev dyrene i Jyllands Park Zoo eller handle på Herning Center.

Hver morgen kan dere starte dagen med et rikt måltid i den koselige frokostrestauranten. Senere kan dere besøke DGI Husets nye koselige kafé, som bl.a. serverer kaffe og kake.

Det er gratis parkering på hotellet, og under oppholdet har dere gratis trådløs internettilgang.

Rommene

DGI Huset Herning har 152 lyse og moderne rom, som alle har et stilig utseende som samsvarer med Vandkulturhusets blå, grønne og turkise farger. Det er enkeltrom, dobbeltrom, og dobbeltrom med én eller to ekstra senger tilgjengelig.

Legg merke til at bilder og planløsninger er veiledende og kan avvike fra det som vises.

Avstanden til hotellet

190 km fra
Hirtshals, Danmark
460 km fra
Svinesundbroen

Avstand til din hjemmeadresse

Fyll inn ditt postnummer, og vi vil fortelle deg avstanden fra byen din til hotellet. Det knapt være enklere.

Utfluktsmuligheter i nærheten av hotellet

Textilforum (1.2km)

De historiske bygningene fra Herning Klædefabrik, ble grunnlagt i 1876 som ullspinneri. Industrianlegget er nå restaurert og man kan i dag oppleve tekstilindustrien slik den var den gangen.

De forskjellige utstillingene og verkstedene er med på å fortelle en spennende historie om spinneriet. Det er også en utstilling av drakter fra forskjellige tidsperioder. De eldste klærne er donert av privatpersoner og er gode eksempler på typiske dagligdagsklær fra det 18. og 19 århundrene. Hvis den kulturhistoriske utviklingen av tekstiler og drakter samt klær interesserer dere, vil et besøk i Textilforum - Dansk Museumscenter for Tekstilindustri- og Design være en spennende og lærerik opplevelse.

Legoland (57.2km)

Start med den helt store attraksjonen Legoland, som alltid har mye å by på. I det nye ´Lego Ninjago World´ er det utfordringer som skal besires. Start som en ninja i Lloyds Laser Labyrinten, ta deretter turen over til Coles Klatrevegg, og det ultimate ´Lego Ninjago The Ride´ hvor de fire elementene, ild, lyn, jord og is må mestres for å overvinne ´The Great Devourer´. Det er også gode muligheter for billige helgeopphold for hele familien, så det er bare å begynne å planlegge den neste kjør-selv ferien med Risskov Bilferie.

Herning Golfklubb (2.2km)

Herning Golfklubb ligger i nærheten av Hernings sentrum og har en 18-hulls bane på par 72. Men selv om banen er rett ved byen, så merker man ikke det siden banen er omgitt av grønne områder og med trær ved de fleste hullene. Det er også gode naturlige utfordringer med sjøer og elver. På ´Pay & Play´-banen er der tilgang for alle. Denne banen har fem hull, hvor både nybegynnere og de de med mer erfaring kan prøve seg. En billig miniferie ved Herning er en god mulighet til å komme seg ut og slå til ballen.

HEART - Herning Museum of Contemporary Art (3.1km)

En av Hernings mange stoltheter er HEART - Herning Museum of Contemporary Art, som er en helt unik bygning, tegnet av den amerikanske arkitekten Steven Holl. HEART åpnet dørene i 2009 og tilbyr de besøkende et spennende innblikk i både dansk og International samtidskunst. Det er skiftende spesialutstillinger som dekker alle former og typer av samtidskunst og innenfor alle typer medier. Det er også tematiske gruppeutstillinger og selve samlingen tar utgangspunkt i konseptuell og eksperimenterende kunst fra 1930-tallet og frem til i dag. Der er verker av den italienske kunstneren Piero Manzoni og dessuten omfatter samlingen også verker af Paul Gadegaard, Ingvar Cronhammar, Bjørn Nørgaard samt mange andre kunstnere.

´Socle du Monde biennalen´ er stedet hvor unge kunstnere skaper nye kreasjoner sammen med Hernings virksomheter. Det er også et levende kulturhus med en konsertsal, restaurant og butikk, så det burde være mye god underholdning i vente, dersom dere er interesserte i å utforske moderne kunst i et spennende og vidtrekkende kunstnermiljø i HEART - Herning Museum of Contemporary Art.

Baboon City (3.4km)

Kjør selv til Danmarks største innendørs fornøyelsessenter på over 9.000 kvadratmeter har mer enn 200 morsomme og interaktive fornyelser, hvor alle kan være med. Det er både fysiske utfordringer og interaktive leker, sport og spil, som kan være meget morsomme, vanskelig eller enkelt alt ettersom hvem motstanderen er. Det er også en meget stor innendørs rutsjebane, krydret med skumballskanoner samt en meget stor avdeling for de minste. Ta en tur i minibyen, lek i hoppeborgen og kulerommet. Det er også curlingbaner, et biljardsenter, radiobiler, trampoliner, minigolf, et sjørøverskip, massasjestoler og mye, mye mer. Det er simpelthen så mye å ta seg til, at det ikke tar slutt. Etter besøket et det helt sikkert noen som gjerne vil tilbake til Baboon City innen ikke så alt for lenge. Så hvorfor ikke ta på et helgeopphold og samtidig få krydret sommerferien deres med et besøk i Baboon City. Det er massevis av barnevennlige hoteller i nærheten, så her er det lagt opp til en vaskeekte familieferie.

MCH Messecenter Herning (3.9km)

Herning er med tiden blidt til en stor messeby, som hvert år tiltrekker seg både nasjonale og internasjonale gjester. Det er også i MCH, at Skandinavias største fagmesse for design, interiør og brukskunst arrangeres og det gjelder også Nord Europas sannsynligvis viktigste messe i den farmasøytiske industrien. Her arrangeres det også bilutstillinger og løpende fagutstillinger. MCH Messecenter Herning er også et av Skandinavias største messe- og utstillingssentre, så hvis det skal arrangeres en større firmafest med flere tusen deltakere, leverer MCH med sine 15 haller og 110.000 innendørs kvadratmeter.

Jyske Bank BOXEN (4.3km)

Finn et billig helgeopphold hos Risskov Bilferie og dra avgårde til Herning og BOXEN, som er en stor innendørs arena med en kapasitet på 15.000 gjester og er den første av sin art i Danmark. Dens fleksible konstruksjon gjør den egnet til mange forskjellige arrangementer slik som store internasjonale sportsbegivenheter, konserter samt forskjellige shows og særlige begivenheter.

I 2010 var det konsert med Lady Gaga og senere har både Prince, Roger Waters, Rihanna, Rammstein holdt konserter i BOXEN. Det var også her at EM-finalen i håndball for kvinner ble arrangert samt VM i svømning og bryting. Det har også vært store show som Batman Live og We Will Rock You.

Et besøk i Jyske Bank BOXEN er en opplevelse, så hvis turen går til Herning, ta å undersøk om det foregår noe spennende. Hvis dere skal på konsert er det enkelt å finne et billig hotell hos Risskov Bilferie.

Jyllands Park Zoo (15km)

Jyllands Park Zoo er en dyrehage i Videbæk på Vest-Jylland. Parken har over 500 dyr, og har dessuten en rekke fornøyelser som karuseller og rutsjebaner. Jyllands Park Zoo er ideelt å besøke, dersom dere har med barn på ferie.

AQUA Akvarium & Dyrepark (39.8km)

Møt dyrene som lever i naturlige omgivelser i AQUA. Se oteren jage i sjøen og møt de frekke vaskebjørnene som elsker å både slåss og leke. Det er også storker, huggormer, små søte villsvineunger som alltid holder på med å undersøke omgivelsene. Barn vil garantert nyte den store lekeområdet med fokus på vann, hvor man kan ha vannkrig i mange timer. Skyt de andre med vannkanoner og prøv forskjellige vanneksperimenter eller hva med en tur gjennom vanntårnet dersom dere har nerver til det! Det er også et stort innendørs akvarium med gjedder og den rekordstore kjempemallen som kan sluke en hel and. Eller hva med et besøk på bunnen av sjøen, uten å få våte føtter? Opplev også padder og krypdyr samt forskjellige insekter. Hva med mørkeakvariet? Det har vi lovet å holde hemmelig, for det skal være en overraskelse. Avslutt besøket i caféområdet, hvor de serverer økologiske og meget gode retter for voksne- og barn.

Reviews
Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Velg den pakken som passer dine ønsker og behov for din neste bilferie

Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Andre hoteller i nærheten

Østergaards Hotel

Kultur og shopping i Midtjylland

Midtjylland

Minipris till Herning

Wild Offer - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokost med morgenbiter
 • 2 x 3-retters meny/buffé
 • 2 x dessertvin
 • 1 velkomstdrink

649,-
Fra kun
999,-

Vis kort

Miniferie i Midt-Jylland

Les mer

Hotel Falken

I mellom Herning og Ringkøbing

Vestjylland

Opplev Vestjylland

Risskov Pakken - 2 dager inkl.
 • 1 x overnatting
 • 1 x frokost med morgenbiter
 • 1 x 3-retters meny/buffé
 • 1 x velkomstdrink
 • 1 x dessertvin

416,-
Kun
519,-

Vis kort

Ligger mellom Herning og Ringkøbing

Les mer

Hotel Vildbjerg

Inkl. halvpensjon

Midtjylland

Minipris til Midtjylland

Risskov Pakken - 2 dager inkl.
 • 1 x overnatting
 • 1 x frokostbuffé
 • 1 x 3-retters meny/buffé
 • 1 x velkomstdrink
 • 1 x dessertvin

199,-
Fra kun
489,-

Vis kort

Miniferie i Midtjylland

Les mer

Hotel Medi

Opplevelser i Midtjylland

Midtjylland

Miniferie i Ikast

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 2 x 3-retters meny/buffé
 • Gratis inngang til Ikast Svømmehall
 • Gratis internett

383,-
Fra kun
1.039,-

Vis kort

I hjertet av Jylland

Les mer
 
Dine data og cookies

Vi bruker cookies for å gi deg den beste opplevelsen av risskov.no. Når du klikker "OK", aksepterer du bruken av cookies og Innstillinger.