Bilferie i Danmark til Fangel Kro

Norsk | NOK

Fangel Kro

Eventyrene står i kø med et opphold i hjertet av Fyn, nær Odense sentrum.

» Finn avstand fra hvor du bor

Highlights

 • Naturskjønn og rolig beliggenhet nær Odense
 • Fynsk kroidyll på sitt beste
 • Utallige opplevelser i Odense og på det øvrige Fyn
454,-
3 dager fra
1.429,-

Koselig kro opphold nært Odense

Miniferie på Fyn

3 dager
Fra 1.429,- / spar opp til 454,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltrom

3 dager inkl.

 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokost
 • 2 x 3-retters meny/buffé
 • 2 x kaffe etter middagen
 • Gratis internett og parkering
Risskov Pakken

Fangel Kro og Hotel ligger i hjertet av Fyn i et rolig område like syd for sentrum av Odense. Gjestene ved Fangel Kro og Hotel har hele den praktfulle øyen til disposisjon – deriblant eventyrbyen Odense, hvor opplevelsene ikke tar slutt. Besøk H.C. Andersens hus, Europas flotteste dyrepark, opplev Kerteminde eller nyt utsikten fra øyens høyeste punkt.

Hotellet

Fangel Kro og Hotel ligger midt på Fyn bare 11 km. syd for Odense. Bygningen er fra helt tilbake til 1855. De nåværende eieren overtok kroen i 1998, og har i gjennom årenes løp renovert både selskapslokalene og rommene. Det er laget en ny parkeringsplass og det er anlagt en fin hage. På Fangel Kro og Hotel serveres gjestene en deilig frokostbuffé. Frokost serveres klokken 08-10. Restauranten åpner ved lunsjtider og serverer lunsjbord med forskjellige retter, bl.a. ferske smørbrød, sild og den gode autentiske fynske eggekaken. Om kvelden serveres mat med et stort utvalg av tradisjonelle retter. Rund av en opplevelsesrik dag i den hyggelige hagen som også er åpen for servering, eller gå en tur området ved hotellet. Parkering og internett er gratis. Kjæledyr er ikke tillatt.

Rommene

Fangel Kro og Hotel har 30 lyse og romslige værelser i kategoriene enkelt- og dobbeltværelse. Alle rommene har eget bad og toalett og er utstyret med komfortable senger. Alle rom ligger i 1. etasje, og det er ingen heis på hotellet.

Legg merke til at bilder og planløsninger er veiledende og kan avvike fra det som vises.

Avstanden til hotellet

320 km fra
Hirtshals, Danmark
600 km fra
Svinesundbroen

Avstand til din hjemmeadresse

Fyll inn ditt postnummer, og vi vil fortelle deg avstanden fra byen din til hotellet. Det knapt være enklere.

Utfluktsmuligheter i nærheten av hotellet

Den Fynske Landsby (7.5km)

Den Fynske Landsby er et imponerende friluftsmuseum som er bygget som en ekte fynsk landsby, slik den kan ha sett ut på 1800-tallet. Her går man rundt mellom hus og gårder som alle opprinnelig har stått i landsbyer rundt omkring på Fyn og andre øyer. Over alt møter man på noen av de mange spennende menneskene som går rundt i autentisk bekledning og arbeider i landsbyen og som med et smil forteller og formidler og svarer på gestenes spørsmål.

H.C. Andersens Barndomshjem (10.8km)

Besøk H.C. Andersen i hans barndomshjem i Odense. Her kan man oppleve en rekonstruksjon av leiligheten hvor H.C. Andersen bodde i årene 1807 – 1819 som barn. Bygningen ble et museum i 1930 og er i dag en filial av hovedmuseet H.C. Andersens Hus, kun en kort gåtur unna. Et besøk her er nesten ikke til å komme unna på en miniferie eller et helgeopphold i Odense.

Egeskov Slot (30.5km)

Dra på kjør-selv ferie i Danmark og opplev Europas best bevarte vannborg, oppført i 1554. Egeskov Slott er, uten sammenligning, Fyns største turistattraksjon. Dette eventyrlige slottet ligger omgitt av prektige hager og dype vollgraver med vann, og er som tatt ut av et eventyr. Se grevens spennende samling av sjeldne biler og fly, kjør segway rundt i Piet Heins store labyrint bestående av hekker.

Danmarks Jernbanemuseum (12.5km)

Dra på oppdagelse på Danmarks Jernbanemuseum som ligger like bak togstasjonen i Odense. Her kan dere bl.a. besøke hele 21 spor med gamle lokomotiver og vogner. Se på de kongelige vognene, få et innblikk i reisen på 1. klasse og opplev et imponerende damplokomotiv fra 1868. De fleste vognene og lokomotivene er åpne så man kan gå inn i dem og utforske dem nærmere. Dersom dere har med barn, vil de elske Danmarks Jernbanemuseum og alle aktivitetene.

Odense Zoo (8.8km)

Et besøk i Odense Zoo som er kåret til Europas beste dyrehage to ganger på rad, er å anbefale. Denne fantastiske zoologiske hagen kan by på alt hva hjertet begærer og passer for hele familien.

Brandts Klædefabrik (11.2km)

Dra på oppdagelse på Fyn på en billig kjør-selv ferie med Risskov Bilferie og besøk et av Odenses helt store kultursteder. Brandts Klædefabrik ligger i sentrum av Odense, rett ved gågaten og er fra begynnelsen av 1900-tallet. I dag huses, bl.a. kunstmuseet Brandts, Cafe Biografen, Musik –og comedyhuset Magasinet, Kulturmaskinen og den fantastiske Tidens Samling. Amfiscenen som står midt mellom alle disse spennende kulturstedene, brukes gjerne til konserter, da særlig om sommeren. Er man I Odense for første gang, er Brandts Klædefabrik en av de tingene man helt sikkert ikke bør gå glipp av. Finn en billig miniferie og ta med hele familien på en billig familieferie i det danske land. Finn barnevennlige hoteller hos Risskov Bilferie og opplev blant annet Brandts Klædefabrik i Odense på Fyn.

Carl Nielsen Museum (11.8km)

Få en spennende tur gjennom livet til komponisten Carl Nielsen og hans hustru, billedhuggeren Anne Marie Carl-Nielsens. Se to fult rekonstruerte stuer fra de to kunstneres siste hjem på Frederikholms Kanal med det originale inventaret. Utstillingen er kronologisk, så dere får hele historien fra start til slutt. Videre er museets åpningstider ofte tilpasset konsertene ved Odense Symfoniorkester i Odense Konserthus, og man har derfor gode muligheter til å få en forlenget opplevelse.

Vikingemuseet Ladby (28.9km)

Gå ikke glipp av det helt spesielle Vikingemuseet Ladby som ligger ute ved Kerteminde fjorden. Museet er unikt, idet det har Danmarks eneste skipsgrav fra vikingetiden; Ladbyskibet. I 2011 startet museet et prosjekt som gikk ut på å rekonstruere Ladbykongens gravskip. Ved hjelp av en profesjonell båtbygger og hele 30 frivillige, stod det ferdige skipet klart i mai 2016. Det ble sjøsatt den 14. mai samme år under en stor mediebegivenhet.

Helnæs (36.9km)

Kjør en tur til den sørvestfynske halvøyen Helnæs, 26 km. fra hotellet, som består av to meget forskjellige områder. Opplev kontrasten mellom det flate landskapet ved Helnæs Made og Bobakkernes kuperte terreng. Her er dere garantert noen flotte gåturer i fynsk idyll. Helnæs Fyr i det sørvestligste hjørne av halvøyen er fra 1901 og rager 28 meter over havet.

H.C. Andersens Hus (11.8km)

I H.C. Andersens Hus, midt i Odense, får dere et spennende og ganske unikt innblikk i dikterens liv. Utstillingene omfatter bl.a. håndskrevne noter, tegninger og papirklipp samt hele rom innredet akkurat slik som da H.C. Andersen bodde og vokste opp i Odense.

Møntergården (11.7km)

Opplev byens kulturhistorie på Møntergården i Odense, som ligger nydelig til i den gamle bydelen. Her venter mange flotte og hyggelige opplevelser, med trange gater, bindingsverkshus og andre bygninger fra 1500-tallet og fremover. Utstillingene omfatter bl.a. en spennende fynsk fortolkning av Danmarks– og verdenshistorien.

Odense Domkirke (10.9km)

Se på den store flotte Odense Domkirke. Kirken er også kjent som St. Knuds Kirke, opkalt etter Knud den Hellige, som i 1086 ble myrdet like før. I dag er Knud den Helliges skjelett stilt ut i krypten i domkirken og gir et historisk sus.

Julemarked i Odense (12.7km)


Julemarkedet i Odense er en sann tidsreise tilbake til H.C. Andersens tid, og ligger i den sjarmerende gamle bydelen nær H.C. Andersens Hus. Dra på miniferie eller helgeopphold i Odense og opplev julen som den var i begynnelsen av 1800-tallet, da den verdensberømte eventyrdikteren bodde og vokste opp i byen.

Det hersker en ganske spesiell følelse i luften, når juletiden nærmer seg i Odense. Rosengårdsentret blir iført sitt fineste julepynt, både inn- og utvendig, og byens hyggelige gågate utsmykkes med glitrende hjerter og dekorasjoner, som danner et loft av lys over Vestergade og Kongensgade.

Julen i Odense skytes i gang når det store juletreet på Flakhaven blir tent, som oftest med massevis av forventningsfulle tilskuere i alle aldre tilstede. Og herfra er det ikke lenge til byens store julemarked går av stabelen. I 2018 hadde Odense Danmarks største juletre.

Det sjarmerende H.C. Andersen Julemarked er åpent de to første helgene i desember, og forvandler den vakre gamle bydelen ved H.C. Andersens Hus til et stort julemarked, slik det så ut på begynnelsen av 1800-tallet. Temaet har blitt kjørt siden 2013, hvor det ble besluttet å “ferie Jul som i Gamle Dage på H.C. Andersens tid”. Alt sammen er naturligvis bygget opp rundt H.C. Andersens kjente eventyrsfigurer. Hvert år besøker mer enn 50.000 barn og voksne det hyggelige julemarkedet, som nesten føles som en tidsreise tilbake til H.C. Andersens barndom. Markedet rommer rundt 65 boder, hvor dere finner alt hva hjertet måtte begjære av julesaker, gaveidéer, håndverkskunst, klær, leker og mye mer. Nyt en deilig kopp gløgg å varme hendene på og spis et par av de luftige fynske epleskivene. Utover de mange hyggelige bodene er det også masser av underholdning, f.eks. i form av hestevogner, historiske karruseller, lirekassemenn, tivoli og julekor, som alt sammen er med på å underbygge den historiske følelsen og stemningen.

Bare noen få kilometer vest for Odense, finner dere det vakre naturområdet rundt Langesø Gods, hvor det også hvert år avholdes et sjarmerende julemarked. Mange fynboer har en tradisjon med å hvert år besøke Langesø-markedet med hele familien, enten for å finne det riktige juletreet, eller bare for å nyte stemningen med en kopp varm gløgg og en god porsjon epleskiver i hyggelige rammer.

Hvis dere har litt ekstra tid på bilferien deres i julen, kan dere besøke Fyns største julemarked som hvert år avholdes i de helt fantastiske rammene på Egeskov Slott. Utover dette kan dere også oppleve den storslåtte og ganske spesielle juleutstillingen, LUMINIS. Her blir hagenes høye hekker og trær opplyst og dekorert med grafiske kunstverk og et stort lyd- og lysshow blir kastet opp på slottets vegg i en stor og eksplosiv forestilling.

Så gå på oppdagelsesferd i Risskov Bilferies mange gode tilbud i Odense og omegn, og finn det helt riktige hotelloppholdet for en miniferie, juleferie eller et hyggeligt helgeopphold i julen.

Reviews
Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Velg den pakken som passer dine ønsker og behov for din neste bilferie

Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Andre hoteller i nærheten

Vissenbjerg Storkro

Opplevelser på Fyn

Fyn

Kroferie på Fyn

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 2 x 3-retters meny/buffé
 • Gratis parkering
 • Gratis internett

1.096,-
Fra kun
1.059,-

Vis kort

Nær Egeskov Slott!

Les mer

Bogense Hotel

Inkl. halvpensjon

Fyn

Opplev Nordfynsk kyst

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokost
 • 2 x 2-retters meny
 • 2 x kaffe og kake
 • Gratis internett

324,-
Fra kun
1.359,-

Vis kort

Miniferie i atmosfæriske omgivelser

Les mer

Fjelsted Skov Hotel

Inkl. halvpensjon

Fyn

Naturopplevelser på Fyn

Wild Offer - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokost
 • 2 x kveldens rett
 • 2 x kaffe og kake
 • Gratis internett og parkering

225,-
Kun
1.319,-

Vis kort

Det venter mange spennende opplevelser på Fyn

Les mer

Cabinn Odense

Inkl. middag på Jensens Bøfhus

Fyn

Nær sentrum

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokost
 • 1 x 2-course menu at Jensens Bøfhus
 • Gratis kaffe/te på rommet
 • Gratis internett

375,-
Fra kun
1.308,-

Vis kort

Sentral beliggenhet i Odense

Les mer