Miniferie på Hotel Bishops Arms Strängnäs

Norsk | NOK

Hotel Bishops Arms Strängnäs

Hyggelig ferie med god mat og herlige opplevelser nær Sveriges tredje største innsjø

» Finn avstand fra hvor du bor

Highlights

 • Hotellpakke inkludert god middag
 • Hyggelig pub med god mat og bra utvalg av øl og whisky
 • Like ved badeplass, togstasjon, museer og butikker
1.209,-
3~4 dager fra
939,-

Kveldsmat inkludert

Oppdag Sverige

3 dager
Fra 939,- / spar opp til 767,-
Nedsatt
4 dager
Fra 1.349,- / spar opp til 1.210,-
Nedsatt
* Pris pr. person i dobbeltrom

3 dager inkl.

 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokost
 • 2 x kveldens rett
 • Gratis internett
 • Sentral beliggenhet
Risskov Pakken

Dette hyggelige lille hotellet har en sentral beliggenhet på torvet i byen, Strängnäs, og er et ideelt stopp for en bilferie med mange ulike opplevelser. Nyt livet ved Sveriges tredje største innsjø, gå på oppdagelse i de lokale museene eller dra på en hyggelig utflukt til sjarmerende Stockholm.

Hotellet

Strängnäs ligger ved Mälaren, Sveriges tredje største innsjø, og fra hotellet er det kort avstand til både badeplassen, byens domkirke, togstasjonen og et bra utvalg av museer og shoppingmuligheter. Opplev f.eks. ’Aresenalen’, som er Sveriges største militærhistoriske museum. Dessuten kan dere besøke den sjarmerende hovedstaden, Stockholm, som ligger en times biltur fra hotellet.

Dere får den perfekte start på dagen med en god frokost, som nytes i hotellets hyggelige rammer. Om kvelden serveres god mat i gastropuben, The Bishops Arms, som ligger i forbindelse med hotellet, og tilbyr et hyggelig og autentisk britisk pubmiljø. Bortsett fra maten, finnes også byens største og beste utvalg av drikkevarer, slik som øl og whisky.

Dere kan parkere ved hotellet mot et daglig gebyr, og under oppholdet har dere gratis tilgang til internett.

Rommene

Hotellet har 34 komfortable rom, som alle er innredet i en hyggelig skandinavisk stil. Dere kan velge mellom enkeltværelser og dobbeltværelser, samt dobbeltværelser med en eller to ekstra senger.

Alle rommene har eget bad og toalett, og er utstyrt med behagelige senger, kaffe- og te-fasiliteter, safe og TV.

Legg merke til at bilder og planløsninger er veiledende og kan avvike fra det som vises.

Avstanden til hotellet

420 km fra
Strømstad, Sverige
440 km fra
Svinesundbroen

Avstand til din hjemmeadresse

Fyll inn ditt postnummer, og vi vil fortelle deg avstanden fra byen din til hotellet. Det knapt være enklere.

Utfluktsmuligheter i nærheten av hotellet

Strängnäs (0.4km)

Opplev den lille perlen Strängnäs ved Sveriges tredje største innsjø Mälaren. Strängnäs opprinnelse kan forklares ved byens strategiske beliggenhet mellom indre Södermanlands og Mälardalen. De tidligste sporene av mennesker i området stammer fra 6000 f.Kr. I dag bor nesten 14.000 her.

Bybildet domineres av katedralen på Kyrkberget. Det er mange hyggelige restauranter og små butikker samt flere store kjedebutikker.

Östra Södermanlands jernbane (23km)

Gjennom hele sommeren kjører et gammelt damplokomotiv mellom Mariefred og Taxinge i Södermanland. Den smalsporede museumsjernbanen har passasjervogner; her kan dere sette dere godt til rette å oppleve hvordan det var å reise i riktig gamle dager. Turen kan eventuelt kombineres med en rekke dampskipturer.

Mariefred by med Gripsholm slott (23.6km)

Et annet sted dere burde oppleve er den vakre byen Mariefred. Den ligger tett inntil innsjøen Mälaren. Her kan dere rusle rundt i den gamle bydelen, gå ut på den historiske båtbrygga og dra til Gripsholm slott. Det tilhørte selveste kong Gustav Vasa på 1500-tallet, men ble oppført allerede i 1370. På slottet kan dere vandre gjennom de kongelige salene og beskue svenskenes nasjonale portrettsamling. En tur rundt i slottsparken anbefales også. Her kan dere møte rådyr på veien.

Ellers kan dere stikke innom Grafikens House i Gripsholm Kungsladugård. Det er Sveriges første, og foreløpig eneste, museum som utelukkende viser grafikk.

Eskilstuna (33.3km)

Eskilstuna er en by i Sörmland med omkring 70 000 innbyggere. Byen ved elven som forbinder innsjøene Hjälmaren og Mälaren, og takket være denne strategiske beliggenheten, ble det dannet et handelssenter her på 1000-tallet. Navnet Eskilstuna er fra den engelske munken og Sörmlands St. Eskil. Den sentrale Fors kirke, som er byens eldste, er fra midten av 1000-tallet.

Gå ikke glipp av Rademachersmedene som er et utendørs museum i sentrum av byen, hvor dere finner velbevarte hus fra Reinhold Rademachers smedproduksjon fra det 17. århundret. Tradisjonelt håndverk kan kjøpes i området, som kan kjøpes på stedet.

Gårdsbutikken Östra Malma (37.3km)

Gårdsbutikken Östra Malma selger kun lokale produkter. Viltkjøttet er verdsatt, og når det er sesong, er det absolutt verdt et besøk til gardsbutikken.

Malmköping (39.3km)

Malmköping var regjeringsby fra 1700-tallet til 1921, som satte sitt preg på både arkitekturen og på gateplan. Siden gamledager var området et handels knutepunkt og i dag avholdes det markeder her. Hvert år arrangeres i slutten av mai Gammeldags Malmköping marked og den siste weekend i juli avholdes Malmamarken, som lokker over 80.000 besøkende til. I desember kan dere besøke hyggelige Jul i Malmköping med advents marked og lignende aktiviteter. Uansett om det er marked eller ikke, så tilbyr Malmköping små hyggelige butikker.

De senere år er Malmköping mest av alt blitt kjent for å være byen, hvor romanen og filmen Hundraåringen som klatret ut gjennom vinduet og forsvant startet.

Det finnes flere museer i området. Besøk for eksempel Sveriges sporvogns museum, som også viser eldre buss modeller eller Hembygdsgården med en omfattende fotoutstilling, som viser områdets historie.

Den vakre gangsti Sörmlands stien passerer Hosjöbadet, som er en idyllisk liten badeplass i Malmköping. Sörmlands stien er en 1.000 km lang natur- og kultursti, som fører dere gjennom åpne landskap og dype skoger. En del av stien nær Malmköping kalles Sagostigen. Sagostigen er en 2 km lang tur sti, som er spesielt tilpasset barn. Her kan de oppleve deres favoritt sagaer, se teater og leke.

Malmköping har også et vintersportområde.

Torshälla GK (39km)

Torshälla GKs 18-hullsbane er utfordrende, men ikke for vanskelig. Banen består av tre forskjellige naturtyper, eng, park og skog. Det er en sesongbestemt golfrestaurant, som serverer frokostbuffe og à la carte.

Sagostigen eller Eventyrstien (45.6km)

Sagostigen eller Eventyrstien er en morsom natursti med en tilhørende fornøyelsespark. Området er primært rettet mot barn i alderen 2-12 år. Langs stien er det modeller av slott og bygninger fra de berømte klassiske sagaene.

Anundshög (58.4km)

Opplev et av de mange historiske stedene på bilferien og gjør et stop ved

Anundshög. Det er Sveriges største gravhaug med en høyde på 9 meter og

hele 64 meter i diameter. Gravene er sansyneligvis fra 500 til 700 e.Kr.

og ble brukt til ofringer til gudene. Stedet var antageligvis også bebodd allerede i steinalderen da det gikk handelsruter og

vannveier i området.

Stockholm (82.3km)

Drømmer dere om en teatertur burde dere prøve Kungliga Dramatiska Teatern i Nybroplan eller besøke noen av de mindre teatrene på Söder. Operaen ved Gustav Adolfs torg er også verdt et besøk, ikke bare for sine opptredener, men også for den vakre arkitekturen. Globen holder hele tiden mange, store sportsarrangementer, konserter og forestillinger.

Er det handlelysten som råder, så byr hele området rundt Hötorget og Stureplan på mange muligheter. Det samme gjør Götgatan på Söder. Gå ikke glipp av et besøk til varehuset NK i Hamngatan.

Fra Stureplan kan dere gå ned gjennom Birger Jarlsgatan, hvor dere bl.a. finner Orrefors Kosta Boda glasskunst og eksklusive motebutikker. I bunnen av gata venter Dramaten, det vakre nasjonalteateret i Stockholm. Nybrokajen ligger like foran oss, og her venter aller charterbåtene som kan bringe dere ut i skjærgården.

Søker dere grønnere omgivelser, anbefales en spasertur til parkområde Kungliga Djurgården eller kanskje en slentretur langs paradegaten Norr Mälarstrand. Långholmen er også en grønn oase midt i storbyen. Om sommeren finnes det flere steder der dere kan svømme i byen, både ved Långholmen, Södermalm og Kungsholmen.

Vasamuseet (nær Skansen) byr på en stor opplevelse. Her kan dere få større innsikt i folk og tiden rundt år 1628, da krigsskipet sank. I nærheten av Vasamuseet ligger Junibacken, som er Astrid Lindgrens museum i Stockholm – minst like givende for de voksne som for barna.

Gamla Stan ligger på en liten øy i byen, og er en av Nordens best bevarte middelalderbyer med et levende miljø, hyggelige serveringssteder og spennende utvalg av antikvarer som selger gamle våpen og glemte ordener. Og på toppen av kransekaka i Gamla Stan troner selveste Stockholms slott.

Reviews
Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Velg den pakken som passer dine ønsker og behov for din neste bilferie

Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Andre hoteller i nærheten

Good Morning Kista

Hvert sjette minutt går det tog til sentrum

Södermanland

Opplev Stockholm

Risskov Pakken - 2 dager inkl.
 • 1 x overnattinger
 • 1 x frokostbuffé
 • 1 x dagens rett
 • Gratis parkering
 • Gratis internett

196,-
Fra kun
479,-

Vis kort

Moderne hotell med gratis parkering

Les mer

Good Morning+ Hägersten

Inkl. dagens rett

Mälardalen

Besøk Stockholm

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 2 x kveldens rett
 • Tilgang til sauna og fitness
 • Gratis internett og parkering

308,-
Fra kun
989,-

Vis kort

Opplev Stockholm og skjærgården

Les mer

Gripsholms Värdshus

Inkl. halvpensjon

Södermanland

Besøk Mariefred

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokost
 • 2 x 2-retters meny
 • Adgang til sauna
 • Gratis internett og parkering

541,-
Fra kun
1.589,-

Vis kort

Vakker natur i historiske omgivelser

Les mer

Best Western Capital Hotel

Opphold med frokostbuffé

Södermanland

Besøk Stockholm

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokost
 • Tilgang til badstu og relax avdelingen
 • Gratis parkering
 • Gratis internett

119,-
Kun
849,-

Vis kort

Billig base for storbyferie i Stockholm

Les mer

Clarion Collection Bolinder

Inkl. halvpensjon

Mälardalen

Utsikt over Eskilstunåen

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokost
 • 2 x middagsbuffé
 • 2 x kaffe og kake på ettermidagen
 • Tilgang til relax avdelingen

207,-
Fra kun
1.079,-

Vis kort

Sentral beliggenhet ved elven Eskilstuna

Les mer
 
Dine data og cookies

Vi bruker cookies for å gi deg den beste opplevelsen av risskov.no. Når du klikker "OK", aksepterer du bruken av cookies og Innstillinger.