Dra på bilferie til Danmark og Hotel Medi

Reisemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Hotel Medi

Herlig moderne hotell med ro og avslapning i grønne omgivelser

Naturskjønn plassering i Aabybro
Moderne barnevennlig hotell
Besøk Aalborg og Fårup Sommerland
 • 480 km fra Svinesundbroen
 • 190 km fra Hirtshals
 • Restaurant
 • Hund
 • Gratis parkering
 • Gratis internett
 • Heis

Om hotellet

Hotel Medi ligger sentralt i Ikast, og det er enkelt å dra på utflukter herfra.

Hotellet tilbyr

Hotell Medi er et 3-stjerners hotell, som ligger sentralt i Ikast, mellom Herning og Silkeborg, og er et godt utgangspunkt for utallige opplevelser i Midt-Jylland. Hotellets personale hjelper gjerne til med råd og veiledning om attraksjoner i området. Etter en dag full av opplevelser, kan man nyte behagelige omgivelser og en god meny i hotellets egen restaurant. Det er gratis parkering ved hotellet. Hotellet er røykfritt, og derfor er det røykeforbud på rommene. 

Rommene

Alle de koselige og praktiske rommene er utstyrt med eget bad, buksepresse og trådløst internett. I tillegg har noen av rommene minibar. Vær oppmerksom på at sengene er 140 cm. brede.

Merk at

Hotellets restaurant er lukket på søndager etter frokosten.

Barnerabatt

For å få barnerabatt skal det min. være 2 betalende voksne i rommet.
Rabatten er veiledende. Den presise barnerabatten vises i bookingen.

Dobbeltrom

Barn 0~4 år i foreldres seng 50% rabatt
Barn 0~12 år i egen seng 50% rabatt

Oppholdet er med sluttrengjøring, noe som innebærer at det ikke blir gjort rent, redd senger eller skiftet håndklær under oppholdet. Nye håndklær kan hentes i resepsjonen mot avgift.

Vis flere

Verdt å se

 • Ikast Svømmecenter (1.4 km)

  Dra på bilferie i Danmark og ta med hele familien på en opplevelse i Ikast Svømmecenter. Finn også barnevennlige hoteller hos Risskov Bilferie og kjør-selv til Ikast med hele familien. I Ikast finner dere et subtropisk badeland, som garantert vil bringe glede til både store og små. I Ikast Svømmecenter kan hele familien boltre seg i vannsklier, grotter, jetstrømmer, klatrevegg og vannkanoner. Om dere vil slappe av finnes det også en stor spa, badstue, dampbad og solarium. Badelandet har dessuten en liten kafé. Ikast Svømmecenter er det ideelle utfluktsmålet for hele familien, når dere drar på familieferie eller bare et helgeopphold i det midtjyske.

  Ikast Svømmecenter
  Ta ungene med til Ikast Svømmecenter.
 • Frisenborg skulpturpark (1.3 km)

  Finn en billig kjør-selv-ferie hos Risskov Bilferie og besøk Ikast og Frisenborg skulpturpark. Her finner dere en stor samling av betydningsfulle, moderne danske skulpturer. Utover å nyte de mange spennende skulpturene skapt av danske kunstnere, kan dere nyte roen i de grønne områdene og barna kan slippe fantasien løs. Planlegg en sommerferie, vinterferie eller høstferie og dra på oppdagelse i Ikast og omegn.

  Frisenborg skulpturpark
  Frisenborg Skulpturpark består av en rekke skulpturer fra forskjellige danske kunstnere.
 • HEART - Herning Museum of Contemporary Art (9.1 km)

  En av Hernings mange stoltheter er HEART - Herning Museum of Contemporary Art, som er en helt unik bygning, tegnet av den amerikanske arkitekten Steven Holl. HEART åpnet dørene i 2009 og tilbyr de besøkende et spennende innblikk i både dansk og International samtidskunst. Det er skiftende spesialutstillinger som dekker alle former og typer av samtidskunst og innenfor alle typer medier. Det er også tematiske gruppeutstillinger og selve samlingen tar utgangspunkt i konseptuell og eksperimenterende kunst fra 1930-tallet og frem til i dag. Der er verker av den italienske kunstneren Piero Manzoni og dessuten omfatter samlingen også verker af Paul Gadegaard, Ingvar Cronhammar, Bjørn Nørgaard samt mange andre kunstnere. ´Socle du Monde biennalen´ er stedet hvor unge kunstnere skaper nye kreasjoner sammen med Hernings virksomheter. Det er også et levende kulturhus med en konsertsal, restaurant og butikk, så det burde være mye god underholdning i vente, dersom dere er interesserte i å utforske moderne kunst i et spennende og vidtrekkende kunstnermiljø i HEART - Herning Museum of Contemporary Art.

  HEART - Herning Museum of Contemporary Art
  Herning Museum of Contemporary Art.
 • Carl-Henning Pedersen & Else Alfelts Museum (8.3 km)

  Carl-Henning Pedersen & Else Alfelts Museum huser 4.000 verker av kunstnerekteparet som også hadde tilknytning til Cobra-gruppen. Utsiden av museet prydes av en 90 m lang steinfrise laget av Carl-Henning Pedersen.

  Carl-Henning Pedersen & Else Alfelts Museum
  Opplev Carl-Henning Pedersen og Else Alfelts kunst.
 • Houvig Fæstning (76.6 km)

  Dra på ferie i bil og kjør til Houvig Fæstning, som ligger 3,8 km nord for Søndervig og er et av de viktigste tyske festningsanleggene i Danmark fra 2. verdenskrig. Det består av 50 bunkere og ca. 50 andre betonganlegg, som fungerte som en del av tyskernes kanoner, luftvernkanoner og maskingevær-bunkere. For de historie- og krigsinteresserte er en billig miniferie i Vestjylland en veldig god idé.

  Houvig Fæstning
  Se Houvig Fæstning, som består av 50 bunkere og ca. 50 andre betonganlegg fra 2. verdenskrig.
 • Lego@House (55.4 km)

  Dra på bilferie i Danmark og finn en familieferie hos Risskov Bilferie. Kjør-selv på oppdagelsesferd og hvorfor ikke starte med en favoritt i Billund. Besøk det nye Lego@House, hvor de besøkende kan lære om historien til Lego og inspirasjonen bak legoklossene. Det nye Lego@House åpnet i 2017 og er 23 meter høyt og på ikke mindre enn 8.500 m2, med en 3.400 m2 stor kjeller full av legoklosser. Dra på sommerferie eller vinterferie med hele familien og kjør-selv på oppdagelse i Jylland. Det er mange familievennlige reiser å velge blant hos Risskov Bilferie.

  Lego@House
  Det nye Lego@House er kjempestort og 23 meter høyt.
 • Baboon City (17.4 km)

  Kjør selv til Danmarks største innendørs fornøyelsessenter på over 9.000 kvadratmeter har mer enn 200 morsomme og interaktive fornyelser, hvor alle kan være med. Det er både fysiske utfordringer og interaktive leker, sport og spil, som kan være meget morsomme, vanskelig eller enkelt alt ettersom hvem motstanderen er. Det er også en meget stor innendørs rutsjebane, krydret med skumballskanoner samt en meget stor avdeling for de minste. Ta en tur i minibyen, lek i hoppeborgen og kulerommet. Det er også curlingbaner, et biljardsenter, radiobiler, trampoliner, minigolf, et sjørøverskip, massasjestoler og mye, mye mer. Det er simpelthen så mye å ta seg til, at det ikke tar slutt. Etter besøket et det helt sikkert noen som gjerne vil tilbake til Baboon City innen ikke så alt for lenge. Så hvorfor ikke ta på et helgeopphold og samtidig få krydret sommerferien deres med et besøk i Baboon City. Det er massevis av barnevennlige hoteller i nærheten, så her er det lagt opp til en vaskeekte familieferie.

  Baboon City
  Ha det gøy i Baboon City.
 • Legoland (56.0 km)

  Start med den helt store attraksjonen Legoland, som alltid har mye å by på. I det nye ´Lego Ninjago World´ er det utfordringer som skal besires. Start som en ninja i Lloyds Laser Labyrinten, ta deretter turen over til Coles Klatrevegg, og det ultimate ´Lego Ninjago The Ride´ hvor de fire elementene, ild, lyn, jord og is må mestres for å overvinne ´The Great Devourer´. Det er også gode muligheter for billige helgeopphold for hele familien, så det er bare å begynne å planlegge den neste kjør-selv ferien med Risskov Bilferie.

  Legoland
  Legoland gjemmer på mange overraskelser og gøyale attraksjoner.
Vis flere

Kart

Hotel Medi
Rådhusstrædet 8 7430 Ikast

Barnerabatt

For å få barnerabatt må det være min. 2 betalende voksne i rommet. Rabatten er veiledende. Den eksakte barnerabatten står på bestillingsskjemaet.

Mini dobbeltrom
Barn 0~5 år i foreldrenes seng 50% rabat
Barn 0~13 år i ekstraseng 50% rabat