Dra på bilferie i Danmark til Hotel Nørre Vinkel

Norsk | NOK

Hotel Nørre Vinkel

Tilbring en miniferie i Lemvig og nyt noen deilige dager med frisk sjøluft.

» Finn avstand fra hvor du bor

Highlights

 • Flott beliggenhet ved fjorden i Lemvig
 • Hyggelig hotell med flott utsikt
 • Opplev Vesterhavets smilehull
1.855,-
3~5 dager fra
1.189,-

Inkl. 3 og 2-retters meny

Miniferie i Lemvik

3 dager
Fra 1.189,- / spar opp til 1.003,-
SPAR
4 dager
Fra 1.749,- / spar opp til 1.663,-
SPAR
5 dager
Fra 2.269,- / spar opp til 1.856,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltrom

3 dager inkl.

 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 1 x 3-retters meny/buffé
 • 1 x 2-retters sesong meny
 • Gratis internett og parkering
Risskov Pakken

Her er naturen nærmeste nabo og hotellet kan love ro og avslapning i stor stil med en skjønn utsikt over Lem viken. Nyt fjorden og den flotte naturen som nesten går i ett med det flotte hotellet. Det har en hyggelig betjening og en nydelig innredning, noe som får en til å føle seg hjemme.

Hotellet tilbyr

Hotel Nørre Vinkel var opprinnelig en gammel gård fra 1841. Siden den gang, har gården både blitt restaurert og bygget ut og er i dag et flott og moderne hotell med en beliggenhet som mange misunner dem.

Hotellets restaurant er populær og har med sin gode atmosfære og hyggelige dekor i den gamle bygning, gjort seg svært bemerket i området. Det lekre interiøret gir en god atmosfære. Sammen med et fantastisk meny som kan diske opp med de beste råvarene, er restauranten litt av en opplevelse både til lunsj og middag. Like ved siden av Hotel Nørre Vinkel ligger Lemvig Golfbane. Banen er ganske annerledes enn tradisjonelle baner. Ved Lemvig Golfklub gjelder helt andre spilleregler fordi det nesten ikke finnes trær på området, noe som byr på helt nye utfordringer. Det er også mange koselige gå- og sykkelstier blant annet langs sjøen. Området er kjent for sine bakker og kuperte landskap. 

Rommene

Hotel Nørre Vinkel har 18 nydelige dobbeltrom som er plassert i hovedbygningen til den gamle gården. Det personlige preget legges straks merke til og gir en koselig hjemmefølelse. Standard dobbeltrommene har alle TV samt WiFi og eget bad med toalett og dusj samt hårtørrer og strykejern.

 Hotellet har 5 enkeltrom som er plassert i sidebygningen, og er innredet fra den opprinnelige stilen. 

Vær obs på at det er noen få trinn opp til alle rommene.

Legg merke til at bilder og planløsninger er veiledende og kan avvike fra det som vises.

Avstanden til hotellet

220 km fra
Hirtshals, Danmark
490 km fra
Svinesundbroen

Avstand til din hjemmeadresse

Fyll inn ditt postnummer, og vi vil fortelle deg avstanden fra byen din til hotellet. Det knapt være enklere.

Utfluktsmuligheter i nærheten av hotellet

Lemvig (6.8km)

Finn en billig bilferie i Danmark med barnevennlige hoteller, eller finn en kroferie for to og nyt en helg med litt god mat. Finn reisen hos Risskov Bilferie og nyt de mange skjønne oplevelser som venter. Ta en tur til Lemvig, som kjennetegnes ved den løkformede kuppelen på vakre Lemvig kirke, som er utsmykket av Bodil Kaalund. Museet for Religiøs Kunst ligger tett på Lemvig havn og fra museet er det en helt fantastisk utsikt over Lemvig by og fjorden. Museet har en fast utstilling med verker fra det 20. og 21. århundre, hvor det dreier seg om kunstverker som enten er utført i religiøs sammenheng eller som har et eksistentielt utgangspunkt.

Lemvig havn er også en forfriskende opplevelse. Havnen ligger ikke langt fra sentrum av byen og har en god atmosfære. Midt i havnen ligger Matildes Kai, hvor fraktskipet “Mathilde” lå, mens det mellom 1922 og 1949 var i rute mellom Lemvig og København. I lageret på kaien er det gode innkjøpsmuligheter samt en restaurant, hvor man kan nyte en øl eller to. Finn en kjør-selv ferie hos Risskov Bilferie med billige hoteller og gode muligheter for overnatting.

Jyllands Akvariet (26.4km)

Ta barna med på en familieferie og kjør-selv på sommerferie, høstferie eller vinterferie med Risskov Bilferie. Ta krabben, før den tar deg! Tør du holde en krabbe i hånden, klappe en hai på hodet eller stryke en rokke på ryggen? I rørebassengene i Jyllands Akvariet kan du prøve alle tre. Du kan også dra på revsafari, guidet havnetur eller selsafari med båt eller traktorbuss.

Struer Museum (23.6km)

Det kulturhistoriske museet ligger i Struer by og byr på noen av dem som har vært med på å prege Struer, og omegn, både nasjonalt og internasjonalt. Museet stammer fra 1930, men ble i 2006 ombygget og utvidet. Museet har flere permanente utstillinger. Start med å oppleve radio- og fjernsynseventyret, Bang & Olufsen, og kulturhistorien bak lyd- og bildemediene. Det er også mulig å besøke forfatteren Johannes Buchholtz´ hus, som står som et ikon fra 1930-årenes forfattermiljø. Struer - et jernbaneknutepunkt, forteller om den første jernbanen som forbandt Århus, Randers og Struer samt om den innflytelsen jernbanen hadde på Struers utvikling, og hvorfor var det var akkurat Struer som ble kalt for ´uniformsbyen´. I utstillingen ´Limfjorden på lerret' kan de besøkende nyte de mange landskapsmaleriene fra den vestlige delen av Limfjorden, som alltid har vært en stor inspirasjonskilde for mange kunstnere. Møt kjente kunstnere som Jens Søndergaard, Knud Agger, Povl Povlsen og mange flere i Struer Museum. Lek, opplev og bli klokere på lyden og hørselen i ´Lyduniverset´. Prøv noen av de mange morsomme eksperimentene som for eksempel å legge lyd på en tegnefilm eller finn ut hvilken retning løvens brøl kommer. Det er massevis av opplevelser for enhver smak for hele familien på Struer Museum.

Kystsenteret Thyborøn (26.3km)

Dra på bilferie i Danmark og finn en billig kjør-selv ferie hos Risskov Bilferie. Finn hele familieferien med barnevennlige hoteller og massevis av aktiviteter og kjør-selv til Kystsenteret Thyborøn. Det er både uten- og innendørs aktiviteter på Kystsenteret, og deres slagord er “Sand, vann og forstand”, så utstillingene dreier seg om den jyske vestkysten, dyrene, naturen og hva som ligger bak bevaringen av både kysten og dyrebestanden. Det er også en krypdyrs-zoo, hvor mange av dyreartene som ferdes i naturen på den jyske vestkysten stilles ut. Dere kan også se et spennende tema om utdødde dyrearter som f.eks. Æskulapsnogen og Glatsnogen, som dessverre har forsvunnet fra den danske naturen gjennom de siste 150 årene. Hils også på sumpskilpadden, som var en fast bestanddel av våre forfedres kost, altså for ca. 2500 år siden, velbekomme. Dra på ferie i egen bil og finn et hotell med barnerabatt hos Risskov Bilferie.

Thorsminde Strand (32.8km)

Herlig sandstrand ut mot Vesterhavet. På Thorsminde Strand blir det lagt flyteliner ut i Vesterhavet om sommeren. De danner et gigantisk "badebasseng", som gir deg større trygghet enn ved andre strender langs Vestkysten. Thorsminde er en sandstrand med sanddyner. Stranden har en handikappsti, hvor rullestolbrukere kan komme tettere på vannet. Rett ved stranden er det p-plasser, toaletter, restaurant, kiosk og grill. Bare få minutter unna er det også en havn, sommerhus, campingplass og Strandingsmuseum St. George, som bl.a. forteller den dramatiske historien om den største strandingskatastrofen noensinne, hvor 1300 sjømenn omkom i 1811.

Ulfborg (34.6km)

Ulfborg er en hyggelig stasjonsby som ligger 20 kilometer nord for Ringkøbing. I sentrum av byen kan dere besøke Ulfborg Kirke samt det lokale biblioteket, som ble innviet i 1997 og rommer et materiallager på ca. 20.000 bøker og andre medier. Et par kilometer mot vest kan dere se den karakteristiske rød-hviye 54 meter høye vindmøllen, Tvindmøllen og mot øst blir dere møtt av en vakker utsikt.

Byen er blant annet kjent for det kongelig privilegerte Ulfborg Marked, som ble avholdt for første gang den 21. august 1840. Gjennom historien har besøkstallet vært konstant stigende. Om dere er interesseret i å besøke markedet, så avholdes det hvert år den nest siste helgen i august.

Holstebro (36.1km)

I dag har Holstebro rundt 35.000 innbyggere og er en livlig markedsby med et virvar av gågater og forskjellige butikker. Det er flere gode restauranter innenfor rekkevidde og la det være sagt, her går ingen sultne fra bordet, ikke i Nordvestjylland. Den gode og tradisjonelle matkulturen finnes i flere varianter og Det Gamle Apoteket, Støperiet eller restauranten Under Klippen, som ligger rett ved siden av Best Western Royal Holstebro, kan anbefales, uavhengig om det er sulten eller smaksløkene som skal tilfredsstilles.

Hjerl Hede (44.1km)

Friluftsmuseet Hjerl Hede viser en bygningssamling av små kulturmiljøer og elementer av det danske landsbyfellesskapet. Her kan dere gå på oppdagelsesferd i regionale varianter av byggeskikk, boliginnredning og se hvordan man bodde og levde for 100-200 år siden. Bl.a. har Hjerl Hede også Danmarks eldste kjente bondegård, Vinkelgården fra år 1546.

Mønsted Kalkgruver (67.4km)

Mønsted Kalkgruver ligger ved Mønsted, sør for Hjarbæk Fjord og vest for Viborg. Kalkgruvene er grotter i nærheten av overflaten med kalklag, hvor der i mange århundrer er ble brukt kalk, bl.a. til fremstilling av mørtel til bygging av kirker og kloster. Mønsted Kalkgruver er verdens største kalkgruve og en endeløs labyrint av gruveganger. Prøv gruvetoget om sommeren eller se hvor mange flaggermus du kan finne.

Reviews
Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Velg den pakken som passer dine ønsker og behov for din neste bilferie

Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Andre hoteller i nærheten

Hotel Limfjorden

Inkl. 3-retters meny

Limfjorden

Ferie ved Limfjorden

Wild Offer - 4 dager inkl.
 • 3 x overnattinger
 • 3 x frokost med morgenbiter
 • 3 x 3-retters meny/buffé
 • 3 x velkomstdrink
 • 3 x dessertvin

734,-
Fra kun
1.689,-

Vis kort

Kort vei til Jesperhus Feriepark

Les mer

Hotel Vildbjerg

Inkl. halvpensjon

Midtjylland

Minipris til Midtjylland

Risskov Pakken - 2 dager inkl.
 • 1 x overnatting
 • 1 x frokostbuffé
 • 1 x 3-retters meny/buffé
 • 1 x velkomstdrink
 • 1 x dessertvin

199,-
Fra kun
489,-

Vis kort

Miniferie i Midtjylland

Les mer

Best Western Royal Holstebro

Moderne hotell sentralt i byen

Vestjylland

Sentralt i Holstebro

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 1 kopp kaffe/te ved ankomst
 • 1 x inngang til Motion og Trivsel
 • Gratis internett

298,-
Kun
899,-

Vis kort

Nær Limfjorden og Vesterhavet

Les mer

Højslev Kro

Inkl. halvpensjon

Vestjylland

Flott matopplevelse

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger m. frokost
 • 1 x 3-retters meny
 • 1 x 2-retters meny
 • 2 x Kaffe/te etter middag
 • Gratis internett og parkering

635,-
Fra kun
1.559,-

Vis kort

Historisk kro nær Skive og Limfjorden

Les mer

Hotel Vinderup

Inkl. halvpensjon

Vestjylland

Miniferie ved Venø Bukt

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokost
 • 2 x 2-retters meny
 • Gratis kaffe og te
 • Gratis internett

854,-
Kun
899,-

Vis kort

Koselig og sjelfullt hotell i Vinderup

Les mer
 
Dine data og cookies

Vi bruker cookies for å gi deg den beste opplevelsen av risskov.no. Når du klikker "OK", aksepterer du bruken av cookies og Innstillinger.