Reisemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Hotel Sciatori

Hotell med spa-avdeling og vakker beliggenhet midt i de norditalienske alper.

 • 1.875 km fra Svinesundbroen
 • 1.600 km fra Hirtshals
 • 1.175 km fra Kiel, Tyskland
 • Restaurant
 • Bar
 • Wellness
 • Boblebad
 • Dampbad

Om hotellet

Det hyggelige og komfortable Hotel Sciatori, som ligger i byen Temú i Valle Camonica i de Italienske alpene, ønsker dere velkommen med sin hyggelige atmosfære i pene omgivelser. Hotellet ligger nær Pontedilegno, kun 50 meter fra Temú's skiheiser, som tar dere opp til det store heissystemet Passo Tonale, hvorfra dere kan ta heisen videre opp til Presena breen som ligger på 3000 meters høyde. Etter en lang dag med vandreturer eller på ski kan dere lade batteriene i hotellets sauna eller tyrkiske bad som finnes i spa-området. Dere kan også slappe av og nyte italienske viner i baren og lokale tradisjonelle retter i restauranten.

På det lille hyggelige Hotel Sciatori mæter dere en lobby med lounge område og en resepsjon. Hotellets restaurant serverer italienske retter, både fra det Valle Camonicanske kjøkken, og fra andre italienske regioner. Der er også mulig å nyte middagen med fremragende italienske viner.

Hotellets øvrige fasiliteter inkluderer trådløst internett, heis og oppbevaringsrom for ski. At den nærmeste skiheisen kun ligger 50 meter unna, bidrar også til komforten.

Spa avdelingen

Etter en lang dag i de storslåtte italienske alpene, kan dere slappe av i hotellets spa-område, som tilbyder en hele del. Her finnes nemlig et stort boblebad, sauna, tyrkisk bad, sensor tunnel med forskjellige dusjer, en kaldt dusj samt et avslapningsområde, hvor dere kan nyte en kopp urtete.

Rommene

De komfortable rommene er alle utstyret med TV, hårtørrer og safe.

Merk at

Bor dere på hotellet i juli og august, inkluderer oppholdet også et Adamello Card, som gir rabatter på aktiviteter i området. Dere får mer informasjon om dette på hotellet.

Det er mulighet å parkere ca. 300 meter fra hotellet.

Hotellets spa-avdeling er åpen fra kl 15:30 - 19:30. Spa-avdelingen kan benyttes mot et gebyr hvis det ikke allerede er inkluderte i oppholdet deres. Veil.pris: EUR 15.- pr. person pr. gang

Vis flere

Verdt å se

 • Vione (7.7 km)

  Hvis dere er i området, så bør dere stoppe i byen Vione som er en av de mer interessante middelalderbyene i Val Camonica. I Vione finner dere malerisk, antikk og rustikk arkitektur. Byen er kjent for de såkalte "longobard" gravene, samt bevarelsen av de 6 tårnene som forsvarte slottet. Kirken S. Remigio er en av de mest utsmykkede i dalen og Santuario di Cortaiolo har fresker av Oscar di Prata.

  Vione
  Kirken i Vione
 • I den hvite krigens fotspor (7.8 km)

  På Passo Tonale somcer en naturlig grense mellom Italia og Østerrike, ble under den 2. verdenskrigen kjent for krigen som utspant seg der, også omtalt som "den hvite krigen". I området mellom Adamello og Brenta kan man finne gamle fort som ble bygd i fjellene. Det er mulig å besøke noen av de gamle fortene. For eksempel er Forte di Corno d'Aola, Forte Zaccarana or Tonale og Forte Strino mulig å besøke. Både Temú og Vermiglio har museer dedikert til den hvite krigen.

  I den hvite krigens fotspor
 • Krigsmuseum (0.0 km)

  Under første verdenskrig var det en viterkrig som fant sted i Passo Tonale. I Temú ligger Museo Guerra Bianca - et museum dedikert til den Hvite Krigen i Passo Tonale. Den nye utstillingen på museet i Temú åpnet i 2011 og har over 1500 historiske gjenstander stilt ut. Den inneholder både våpen, kanoner, uniformer og fotografier fra krigen. Her kan dere blant annet oppleve hvordan det var å kjempe i en krig under de harde betingelsene i fjellene.

  Krigsmuseum
  En del av utstillingen
 • Incudine (9.8 km)

  Ved bredden av Oglio elven finner dere byen Incudine, som er en av de minste distriktene i Val Camonica. Byen ligger vakkert til mellom elven og fjellet, som er dekket av nåle- og lerketrær. Dere kan nyte en gåtur gjennom landsbyens gater eller besøke San Vito og Santa Annas helligdom, som ligger 1877 meter over havets overflate på kanten av et basseng ved foten av Corno de Piazza. Dette gamle fristedet er opprinnelig fra 1400-tallet, men den nåværende bygningen er fra 1700-tallet. Incudine er en opplagt destinasjon for en avslappende landsbyferie eller en kjør-selv ferie i Italias vakre natur.

  Incudine
 • Passo Tonale (14.2 km)

  Dette fantastiske området kan besøkes både om vinteren og om sommeren. Om vinteren byr Passo Tonale på et skiområde med 100km løyper og 28-30 nedfarter, alle med garantert snø. Det er mulig å stå snowboard, alpint og gå langrenn. Om sommeren byr området på noen nydelige vandreturer, korte som lange. Videre er det gode muligheter for at ta en tur med enten sykkel og mountain bike. Fra Temú kan dette område nåes via et heissystem.

  Passo Tonale
 • Parco dell’Adamello (40.7 km)

  Parco dell’Adamello er en enorm naturpark, som dekker over 510 km². Parken er hjem til Italias største isbreer og overalt stikker fjellene i alpene opp i horisonten.

  Parco dell’Adamello
  I Parco dell’Adamello finner dere Italias største isbreer
 • Stelvio Nationalpark (101.6 km)

  Beliggende i hjertet av de italienske alpene finner dere Stelvio Nationalpark. Stelvio er garantert verd et besøk for de naturinteresserede. Nasjonalparken byr på fantastiske vandreturer, en botanisk have, skiområder og besøkssenteret Baita del Parco. Den botaniske hagen, Rezia, ble grunnlagt i 1979 og den yngste alpine botaniske hagen i Italia. Her kan dere oppleve over 2500 forskjellige plantearter fordelt over flere små seksjoner som avspeiler det miljøet som artene hører hjemme i. For de botanisk interesserte, så er denne hage verd et besøk. Det nybygde besøkssenteret, Baita del Parco, ligger kun et par kilometer fra Santa Caterina. Her får dere et overblikk over både de menneskelige og de naturlige aspektene i Stelvio Nationalparken. Dere kan lære alt om nasjonalparkens historie, flora og fauna og landskaper i parken.

  Stelvio Nationalpark
 • Trento (100.2 km)

  Storbyen Trento er hovedstaden i den autonome provinsen Trento i regionen Trentino-Alto. Her kan dere få påfyll av urbane impulser, et lite avbrekk fra alle naturopplevelsene i området. Byen huser rundt 100 000 innbyggere og bugner av museer og historiske landemerker, bl.a. i gamlebyen hvor de ligger på rekke og rad. Ellers er det kanskje spesielt verdt å merke seg det naturhistoriske museet «Museo Tridentino di Scienze Naturali». Her vil også barna gå på utforskerjakt. Ikke minst huser gamlebyen det et eldorado av sjarmerende serveringssteder plassert rundt i smale smug og små, åpne plasser - og her er barna selvsagt alltid hjertelig mottatt med vidåpne armer.

  Trento
  Trento er omkranset av fjell og har mange hyggelige bymiljøer.
Vis flere

Kart

Hotel Sciatori
Via Roma 77 - 25050 TEMU’ (BS), Italy

Barnerabatt

For å få barnerabatt må det være min 2 betalende voksne i rommet. Rabatten er veiledende. Den eksakte barnerabatten står på bestillingsskjemaet.

Dobbeltrom
Barn 0~2 år i foreldrenes seng 100% rabat
Barn 2~8 år i ekstraseng 50% rabat
Barn 8~12 år i ekstraseng 30% rabat
Barn 12~100 år i ekstraseng 10% rabat