Miniferie på Hotel Vildbjerg midt i Jylland

Norsk | NOK

Hotel Vildbjerg

Nyt godt av det gode danske kjøkken og se dere rundt i området

» Finn avstand fra hvor du bor

Highlights

 • Sentral beliggenhet i Midtjylland
 • Tradisjonsrikt hotell med mat fra det danske kjøkkenet
 • Fin natur, barnevennlige opplevelser og spennende byer
1.092,-
2~6 dager fra
489,-

Inkl. halvpensjon

Minipris til Midtjylland

2 dager
Fra 489,- / spar opp til 199,-
SPAR
3 dager
Fra 959,- / spar opp til 418,-
SPAR
4 dager
Fra 1.429,- / spar opp til 636,-
SPAR
5 dager
Fra 1.879,- / spar opp til 874,-
SPAR
6 dager
Fra 2.349,- / spar opp til 1.093,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltrom

2 dager inkl.

 • 1 x overnatting
 • 1 x frokostbuffé
 • 1 x 3-retters meny/buffé
 • 1 x velkomstdrink
 • 1 x dessertvin
Risskov Pakken

Ikke mange hoteller kan skryte av å ha vært åpen i 130 år slik som Hotell Vildbjerg. Hotellet ligger i vakre omgivelser, og serverer lekre retter fra det danske kjøkken. Det er ikke langt til Trehøje Naturpark, flere fine golfbaner og Herning.

Hotellet tilbyr

Hotell Vildbjerg ligger i den koselige lille byen Vildbjerg. Med sine 130 år som hotell har Hotell Vildbjerg en sjarmerende atmosfære. Hotellet har også sin egen bar og bakgård. Nær hotellet ligger Trehøje Naturpark og noen av områdets fine golfbaner. Man får 15% rabatt på greenfee, og gratis inngang i svømmehallen som ligger ca. 1 km fra hotellet.

Rommene

På de koselige rommene er det TV, bad/toalett og gratis internett. Vi gjør oppmerksom på at alle rommene ligger i første og andre etasje, og at hotellet ikke har heis. Fordi hotellet ligger i byen, er det ikke balkong eller utsikt fra rommene.

Legg merke til at bilder og planløsninger er veiledende og kan avvike fra det som vises.

Avstanden til hotellet

200 km fra
Hirtshals, Danmark
470 km fra
Svinesundbroen

Avstand til din hjemmeadresse

Fyll inn ditt postnummer, og vi vil fortelle deg avstanden fra byen din til hotellet. Det knapt være enklere.

Utfluktsmuligheter i nærheten av hotellet

Textilforum (16km)

De historiske bygningene fra Herning Klædefabrik, ble grunnlagt i 1876 som ullspinneri. Industrianlegget er nå restaurert og man kan i dag oppleve tekstilindustrien slik den var den gangen.

De forskjellige utstillingene og verkstedene er med på å fortelle en spennende historie om spinneriet. Det er også en utstilling av drakter fra forskjellige tidsperioder. De eldste klærne er donert av privatpersoner og er gode eksempler på typiske dagligdagsklær fra det 18. og 19 århundrene. Hvis den kulturhistoriske utviklingen av tekstiler og drakter samt klær interesserer dere, vil et besøk i Textilforum - Dansk Museumscenter for Tekstilindustri- og Design være en spennende og lærerik opplevelse.

Baboon City (16km)

Kjør selv til Danmarks største innendørs fornøyelsessenter på over 9.000 kvadratmeter har mer enn 200 morsomme og interaktive fornyelser, hvor alle kan være med. Det er både fysiske utfordringer og interaktive leker, sport og spil, som kan være meget morsomme, vanskelig eller enkelt alt ettersom hvem motstanderen er. Det er også en meget stor innendørs rutsjebane, krydret med skumballskanoner samt en meget stor avdeling for de minste. Ta en tur i minibyen, lek i hoppeborgen og kulerommet. Det er også curlingbaner, et biljardsenter, radiobiler, trampoliner, minigolf, et sjørøverskip, massasjestoler og mye, mye mer. Det er simpelthen så mye å ta seg til, at det ikke tar slutt. Etter besøket et det helt sikkert noen som gjerne vil tilbake til Baboon City innen ikke så alt for lenge. Så hvorfor ikke ta på et helgeopphold og samtidig få krydret sommerferien deres med et besøk i Baboon City. Det er massevis av barnevennlige hoteller i nærheten, så her er det lagt opp til en vaskeekte familieferie.

Herning (17.2km)

På Midtjylland ligger Herning og stråler med et stort tilbud av alt fra kunst til underholdning. Herning Museum of Contemporary Art tilhører en av byens stoltheter og her kan dere oppleve eksperimenterende kunst fra 1930 og frem til i dag. Carl-Henning Pedersen & Else Alfelts Museum huser 4.000 verker av kunstnerekteparet. Den store Elia skulpturen med en høyde på 32 meter og 60 meter i diameter er imponerende.

Opplev historien og utviklingen av fotografiet og kameraet fra 1839 og frem til i dag i selskap med forskjellige fotoutstillinger som pryder Fotomuseets vegger. Videre finnes også Frilandsmuseet Herning, som ligger i Museumsparken eller hva med en spennende tur i Tekstilmuseet. Besøk også AutoGalleriet med sin samling av mer enn 100 klassiske biler og veteranmotorsykler og mye mer. Eller ta en svingom i toppen av trærne i Wow Park og glem ikke å gå amok i Baboon City som kan skryte av mer enn 200 interaktive fornøyelser på et kjempestort område ladet med moro og underholdning.

Herning er kjent for sitt natteliv, som for det meste foregår på Østergade og Bredgade, hvor det ligger en rekke puber, restauranter og diskoteker og det er derfor ofte en lystig stemning i gatene. Om sommeren arrangeres det konserter på Torvet hver torsdag og lørdag, så der er aldri et kjedelig øyeblikk i Herning.

Henning Larsens kunstpavillon (18.4km)

Vest-Jyllands Kunstpavillon i Videbæk er tegnet av Henning Larsens tegnestue. Her viser de frem spennende kunstutstillinger og det er også mulig å besøke deres fine kafé med en vakker sjøutsikt.

Jyske Bank BOXEN (18.1km)

Finn et billig helgeopphold hos Risskov Bilferie og dra avgårde til Herning og BOXEN, som er en stor innendørs arena med en kapasitet på 15.000 gjester og er den første av sin art i Danmark. Dens fleksible konstruksjon gjør den egnet til mange forskjellige arrangementer slik som store internasjonale sportsbegivenheter, konserter samt forskjellige shows og særlige begivenheter.

I 2010 var det konsert med Lady Gaga og senere har både Prince, Roger Waters, Rihanna, Rammstein holdt konserter i BOXEN. Det var også her at EM-finalen i håndball for kvinner ble arrangert samt VM i svømning og bryting. Det har også vært store show som Batman Live og We Will Rock You.

Et besøk i Jyske Bank BOXEN er en opplevelse, så hvis turen går til Herning, ta å undersøk om det foregår noe spennende. Hvis dere skal på konsert er det enkelt å finne et billig hotell hos Risskov Bilferie.

MCH Messecenter Herning (18.3km)

Herning er med tiden blidt til en stor messeby, som hvert år tiltrekker seg både nasjonale og internasjonale gjester. Det er også i MCH, at Skandinavias største fagmesse for design, interiør og brukskunst arrangeres og det gjelder også Nord Europas sannsynligvis viktigste messe i den farmasøytiske industrien. Her arrangeres det også bilutstillinger og løpende fagutstillinger. MCH Messecenter Herning er også et av Skandinavias største messe- og utstillingssentre, så hvis det skal arrangeres en større firmafest med flere tusen deltakere, leverer MCH med sine 15 haller og 110.000 innendørs kvadratmeter.

HEART - Herning Museum of Contemporary Art (20.5km)

En av Hernings mange stoltheter er HEART - Herning Museum of Contemporary Art, som er en helt unik bygning, tegnet av den amerikanske arkitekten Steven Holl. HEART åpnet dørene i 2009 og tilbyr de besøkende et spennende innblikk i både dansk og International samtidskunst. Det er skiftende spesialutstillinger som dekker alle former og typer av samtidskunst og innenfor alle typer medier. Det er også tematiske gruppeutstillinger og selve samlingen tar utgangspunkt i konseptuell og eksperimenterende kunst fra 1930-tallet og frem til i dag. Der er verker av den italienske kunstneren Piero Manzoni og dessuten omfatter samlingen også verker af Paul Gadegaard, Ingvar Cronhammar, Bjørn Nørgaard samt mange andre kunstnere.

´Socle du Monde biennalen´ er stedet hvor unge kunstnere skaper nye kreasjoner sammen med Hernings virksomheter. Det er også et levende kulturhus med en konsertsal, restaurant og butikk, så det burde være mye god underholdning i vente, dersom dere er interesserte i å utforske moderne kunst i et spennende og vidtrekkende kunstnermiljø i HEART - Herning Museum of Contemporary Art.

Herning Golfklubb (20.4km)

Herning Golfklubb ligger i nærheten av Hernings sentrum og har en 18-hulls bane på par 72. Men selv om banen er rett ved byen, så merker man ikke det siden banen er omgitt av grønne områder og med trær ved de fleste hullene. Det er også gode naturlige utfordringer med sjøer og elver. På ´Pay & Play´-banen er der tilgang for alle. Denne banen har fem hull, hvor både nybegynnere og de de med mer erfaring kan prøve seg. En billig miniferie ved Herning er en god mulighet til å komme seg ut og slå til ballen.

Holstebro (24km)

I dag har Holstebro rundt 35.000 innbyggere og er en livlig markedsby med et virvar av gågater og forskjellige butikker. Det er flere gode restauranter innenfor rekkevidde og la det være sagt, her går ingen sultne fra bordet, ikke i Nordvestjylland. Den gode og tradisjonelle matkulturen finnes i flere varianter og Det Gamle Apoteket, Støperiet eller restauranten Under Klippen, som ligger rett ved siden av Best Western Royal Holstebro, kan anbefales, uavhengig om det er sulten eller smaksløkene som skal tilfredsstilles.

Frisenborg skulpturpark (31.5km)

Finn en billig kjør-selv-ferie hos Risskov Bilferie og besøk Ikast og Frisenborg skulpturpark. Her finner dere en stor samling av betydningsfulle, moderne danske skulpturer. Utover å nyte de mange spennende skulpturene skapt av danske kunstnere, kan dere nyte roen i de grønne områdene og barna kan slippe fantasien løs. Planlegg en sommerferie, vinterferie eller høstferie og dra på oppdagelse i Ikast og omegn.

Reviews
Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Velg den pakken som passer dine ønsker og behov for din neste bilferie

Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Andre hoteller i nærheten

Østergaards Hotel

Kultur og shopping i Midtjylland

Midtjylland

Minipris till Herning

Wild Offer - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokost med morgenbiter
 • 2 x 3-retters meny/buffé
 • 2 x dessertvin
 • 1 velkomstdrink

649,-
Fra kun
999,-

Vis kort

Miniferie i Midt-Jylland

Les mer

Hotel Falken

I mellom Herning og Ringkøbing

Vestjylland

Opplev Vestjylland

Risskov Pakken - 2 dager inkl.
 • 1 x overnatting
 • 1 x frokost med morgenbiter
 • 1 x 3-retters meny/buffé
 • 1 x velkomstdrink
 • 1 x dessertvin

416,-
Kun
519,-

Vis kort

Ligger mellom Herning og Ringkøbing

Les mer

Hotel Medi

Opplevelser i Midtjylland

Midtjylland

Miniferie i Ikast

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 2 x 3-retters meny/buffé
 • Gratis inngang til Ikast Svømmehall
 • Gratis internett

383,-
Fra kun
1.039,-

Vis kort

I hjertet av Jylland

Les mer

Best Western Royal Holstebro

Moderne hotell sentralt i byen

Vestjylland

Sentralt i Holstebro

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 1 x price content 1 drink in bar on arrival day (20.00-23.00)
 • Gratis internett
 • 1 x Inngang til "Motion og Trivsel"

259,-
Kun
899,-

Vis kort

Nær Limfjorden og Vesterhavet

Les mer

DGI Huset Herning

Miniferie i kulturbyen Herning

Midtjylland

Opplevelser for store og små

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger m. frokost
 • 2 x kaffe og kake
 • 1 x Liten wellness-pakke
 • Adgang til Vandkulturhuset, wellness og fitness
 • Parkering og internett er inkludert

725,-
Fra kun
889,-

Vis kort

Mange aktiviteter sentralt i Herning

Les mer