Kvitfjell Hotel

Norsk | NOK

Kvitfjell Hotel

Fantastisk beliggenhet med panoramautsikt over Gudbrandsdalen og bakken.

» Finn avstand fra hvor du bor

Highlights

 • Opplev Kvitfjell
 • Rett ved skibakkene
 • Omgitt av fantastisk natur
3.696,-
3~8 dager fra
1.119,-

Inkl. 2-retters meny

Panoramautsikt

3 dager
Fra 1.119,- / spar opp til 971,-
SPAR
4 dager
Fra 1.669,- / spar opp til 1.466,-
SPAR
5 dager
Fra 2.119,- / spar opp til 2.061,-
SPAR
6 dager
Fra 2.619,- / spar opp til 2.606,-
SPAR
7 dager
Fra 3.119,- / spar opp til 3.151,-
SPAR
8 dager
Kun 3.619,- / spar opp til 3.696,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltrom

3 dager inkl.

 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokost
 • 2 x 2-retters meny/buffé
 • Adgang til sauna
 • Gratis parkering
Risskov Pakken

Kvitfjell Hotel sitter på en spektakulær høyde i Gudbrandsdalen med panoramautsikt over dalen og alpinbakkene i Kvitfjell. Både hotellet og alpinhyttene ligger «midt i bakken», på den såkalte mellomstasjonen. Herfra kan dere lett og greit skli ut på skiene, rett ved hotellets hovedinngang og utfor bakken. Alpinanlegget er i dag et av de mest besøkte skituristmålene i Norge. Det er uten tvil et av Norges flotteste anlegg og kan skilte med tidligere OL- og verdenscuprenn. I tillegg til et variert tilbud av glimrende alpinbakker, har Kvitfjell også flotte langrennsløyper. De strekker seg over 60 kilometer, så pakk bilen med turklær og dra på ferd til vinterlandet i Gudbrandsdalen i Innlandet, øst i Norge.

Hotellet tilbyr

Hotellets restaurant ligger i hovedbygningens underetasjen og har fått det passende navnet Panorama. Herfra har dere en fantastisk utsikt over Gudbrandsdalen og alpinbakkene. Hotellets kjøkken har fokus på gode råvarer og serverer velsmakende og sunn mat. Restauranten har plass til opptil 90 gjester. 

Det finnes et «prepperom» på hotellet. Her kan dere gjøre klare skiene før dere legger ut på en lang dag ute i bakkene. Mange benytter seg av hotellets badstue mot slutten av dagen. Den har plass til 15 personer, så det er lurt å forhåndsbestille i resepsjonen. 

Etter en lang dag ute i snøen, eller på tursko rundt i området er det godt å slenge seg ned i den uformelle, intime baren som ligger ved resepsjonen. Bestill gjerne en varm toddy til de voksne, eller en kopp sjokolade, og få med dere dagens oppdaterte værmelding for de neste døgn. 

Hotellet stiller ellers med gratis internett og gratis parkering.

Rommene

Hotellet har dobbeltrom, familierom og alpinleiligheter for opptil 15 personer. Rommene ligger i hovedbygningen og flesteparten av rommene har utsikt over Gudbrandsdalen. På rommene er det kabel-tv og eget bad med dusj og toalett. Det er mulig å bestille rom med ekstraseng. 

Alpinhyttene former en krans rundt hotellet, og nærmere bakken kommer dere ikke. Leilighetene har sengeplasser og hems, godt utstyrt kjøkken med kjøl/frys, oppvaskmaskin, komfyr, mikrobølgeovn, kaffetrakter, åpen kjøkkenløsning med spiseplass og salong, kabel-tv og bad med dusj og toalett.

Romtyper *

Enkeltrom

1 / 4
Hyggelige dobbeltrom til enkel bruk som ligger i hovedbygningen Panorama. De fleste med fantastisk utsikt utover Gudbrandsdalen. Rommene er utstyrt med dobbeltseng eller 2 separate senger, eget bad med dusj/wc, kabel-tv, 2 lenestoler, interntelefon og gratis internett tilgang.
» Se flere romspesifikke bilder

Dobbeltrom

1 / 4
Hyggelige dobbeltrom som ligger i hovedbygningen Panorama. De fleste med fantastisk utsikt utover Gudbrandsdalen. Rommene er utstyrt med dobbeltseng eller 2 separate senger, eget bad med dusj/wc, kabel-tv, 2 lenestoler, interntelefon og gratis internett tilgang.
» Se flere romspesifikke bilder
Legg merke til at bilder og planløsninger er veiledende og kan avvike fra det som vises.

Avstanden til hotellet

Avstand til din hjemmeadresse

Fyll inn ditt postnummer, og vi vil fortelle deg avstanden fra byen din til hotellet. Det knapt være enklere.

Utfluktsmuligheter i nærheten av hotellet

Kvitfjell på sykkel (0.7km)

Hele vinteren kan dere gå på ski i Kvitfjell. Det er også en flott opplevelse å sykle i Kvitfjell enten dere planlegger enklere veisykling eller ønsker å hive dere på mer utfordrende stisykling. Dere bør velge Gumperunden hvis dere er på familietur med små barn. Her finnes enkle utfordringer i det flotte fjell- og seterlandskapet. Hvis dere søker større fysiske utfordringer kan dere legge ut på turen til Storfjellet eller sykle fra Skardbua til Fagerhøi.

Kvitfjell alpinanlegg (0.7km)

Kvitfjell er et alpinanlegg som ligger i Ringebu kommune rundt 45 minutter med bil fra Lillehammer. Det stod ferdig til vinter-OL i 1994 og siden har det utviklet seg til å bli et av de mest populære skianleggene i hele Norge.

Skianleggene Hafjell og Kvitfjell er knyttet sammen med en gratis skibuss som tar rundt 30 minutter. Til sammen danner de Norges største skidestinasjon med nedfarter på til sammen 73 kilometer. Skianlegget består av 25 løyper og det finnes 11 heiser. Kun ett heiskort er nødvendig.

Kvitfjell er stedet for ekte skifrelste og har alt fra olympisk utforløype til grønne løyper. I tilknytning til alpinanlegget finnes det også langrennsløyper på totalt 600 kilometer.

Reiser dere med barn? Da er det er også verdt å merke seg at det finnes et tilbud som heter Junior Skipatruljen på Kvitfjell. Dette er et aktivitetstilbud for barn i skibakkene hvor de får være med på å holde oppsyn med hva som foregår i bakkene. Merk at skivettregler må læres og hjelm må brukes for at barna kan være med på dette. Ellers bør det nevnes at det er innlagt kakao-pauser.

Reiser dere uten barn? Hva med å stikke på afterski? Det er slettes ikke bare for nikkersadelen. Kvitfjell er kjent for sine utmerkede forlystelsessteder og afterski. Her er det noe for enhver.

Tur fra Kvitfjell til Digeråsrunden (0.7km)

Det er få steder rundt om i Norges land som mangler en turløype. Her i området anbefales det å legge ut på tur fra Kvitfjell til Digeråsrunden. Det er en strekning på 28 kilometer som passer for en deilig dagstur i lett fjellterreng. Her passerer dere på fjellvei, traktorvei og gammel ferdselsvei gjennom skog og åpne setertufter. Når dere kommer til Vanndalsvatnet finner dere mange fine rasteplasser. Her er det fint å slå seg ned før ferden går videre.

Ringebu stavkirke (13.5km)

Ringebu stavkirke er en av 28 gjenværende stavkirker i Norge, og en av de største vi har. Den daterer tilbake til middelalderen og det finnes mange lokale historier om denne kirka. Blant annet den om kirkeklokka som ikke kunne flyttes til Oslo, men endte sin tur på bunnen av Mjøsa.

Ringebu (10.6km)

Vakkert som det er, ikke tro at Gudbrandsdalen kun består av folketomme dalfører. Det er et levende sentrum som møter dere i Ringebu, for eksempel. Landsbyen Ringebu blir ofte kalt Norges minste by og huser det beskjedne tallet 4500 landsbybeboere. For å komme hit må dere reise til Oppland fylke. Dere har sikkert hørt om alpinbakkene i Kvitfjell som ligger her, men dere har kanskje ikke fått med dere at Ringebu er et av de hyggeligste tettstedene å besøke i Norge. Her er trehusklyngene ivaretatt og den bitte lille hovedgaten fra 1899 er omgjort til en gågate. Det finnes flere hyggelige småbutikker. Dere bør for eksempel få med dere Annis Pølsemakeri.

I Ringebu kan dere også være så heldige at dere får med dere torgbodene. Bare sjekk med turistkontoret, så kan dere høre om det finnes smijern, brukt og antikk, bøker og annet når dere er i Ringebu.

Det desidert mest kjente turistmålet i nærheten er Kvitfjell alpinanlegg. Men, om sommeren, når alle skientusiastene har trukket seg tilbake, er det minst like vakkert å reise rundt om i hele Gudbrandsdalen. Landskapet kjennetegnes av at dalene i området er formet av elver og isbreer. Sett dere i bilen og kjør rundt, legg inn et stopp eller to ved en rasteplass eller ei kro. Eventuelt pakk turskoene med og legg ut på tur med proviant i ryggsekken.

Ringebu prestegård (13.7km)

Hvis dere befinner dere i disse trakter på sommerstid, da bør dere ta turen innom Ringebu prestegård. Denne historiske perlen åpner dørene i sommerhalvåret slik at forbipasserende kan få med seg noe av det ypperste innen norsk kunst, nemlig et utvalg fra billedkunstneren Jakob Weidemann.

Prestegarden fungerte som prestebolig helt fram til 1991 da den ble fredet og restaurert tilbake til sine røtter fra tiden rundt 1743.

Dere finner Ringebu prestegård like nord for Ringebu stavkirke i Ringebu kommune i Oppland.

Kanefart og hundekjøring i Gålå (36.7km)

Kanefart er en veldig hyggelig og stemningsfull opplevelse. Dere sitter komfortabelt i sledene med fakler, godt og varmt under reinsdyrskinn. De flotte hestene elsker å ta deg med på en runde for å vise deg det flotte vinterlandskapet på Gålå. Hundekjøring er veldig spennende og en interessant aktivitet. Ikke mange har opplevd hundekjøring. Hundene trekker i 6 eller 8 spann en slede dere kan sitte i eller kjøre selv. Det utrolig samspillet mellom hundene er en opplevelse en sent glemmer. Her vil dere oppleve hvor utholdene hundene er og en rangordning blant flokken. Turen tar ca. 30 minutter, og ligger kort avstand fra hotellet.

Frisbeegolf i Gålå (39.6km)

Frisbeegolf spilles som vanlig golf med den vesentlige forskjellen at man bruker frisbee i stedet for golfkøller og ball. Og som i golfspill er målet med frisbeegolf å treffe kurven på færrest mulig kast. Dette er en aktivitet som er godt likt av både voksne og barn. Etter en tur på banen, kan man nyte en god kopp kaffe på Per Gynts cafe, like ved banen.

Elgsafari i Gålå (37.4km)

Reis samlet i minibuss og opplev elgsafari i naturskjønne områder, ikke langt fra hotellet. Det hender også at en skuer andre dyr som rev, rådyr og hjort.

Peer Gynt på Gålå (37.7km)

Mellom skog og bratte fjell ved et vann i Gudbrandsdalen, kan dere oppleve Norges mest kjente sagn og folkeeventyr på et spektakulært utendørsteater. Siden 1989 har tusner hvert år benket seg ved Gålåvatnent for å oppleve framføringen av Henrik Ibsens drama i riket til den historiske Peer. Med naturen som amfi og Gålåvatn som bakteppe er det få som drar fra Gålå uten å føle seg i slekt med Peer. Det dramatiske diktet «Peer Gynt» spilles over hele verden. Inspirasjonen til diktet skrevet av Henrik Ibsen kommer herfra. Under Peer Gynt-stevnet i Gudbrandsdalen spilles Henrik Ibsens «Peer Gynt» på Gålå i august hvert år.

Reviews
Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Velg den pakken som passer dine ønsker og behov for din neste bilferie

Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Andre hoteller i nærheten

Långbergets Sporthotell

Hyggelig hotell med utendørs svømmebasseng

Svenske fjell

Se Värmlands vildmark

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger m. frokost
 • 2 x middagsbuffé
 • Sluttrengjøring
 • Sengetøy og håndkler
 • 25% rabatt på skiutleie

592,-
Kun
1.589,-

Vis kort

Opplev den svenske villmarken

Les mer
Barnerabatter
For og oppnå barnerabatt må det min. være 2 betalende voksne i rommet.
Rabatten er vejledende. Den presise barnerabatten vises i bookingformularen. Dobbeltrom
 • Barn 0~5.99 år i foreldrenes seng 100% rabatt
 • Barn 0~14.99 år i ekstra seng 50% rabatt
 • Barn 15~99.99 år i ekstra seng 25% rabatt

Sälens Högfjällshotell

Opphold i 6-personers leilighet

Svenske fjell

Opplev i Sälen

Risskov Pakken - 5 dager inkl.
 • 4 x overnattinger
 • Gratis parkering
 • 2 soverom m. 6 sengeplasser
 • Hverdagsrom m. kjøkkenavdeling
 • Dusj, WC & TV

160,-
Kun
1.859,-

Vis kort

Sommer og høst i de svenske fjellene

Les mer

First Hotel Breiseth

Opphold med frokostbuffé

Innlandet

Natur, kultur og historie

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 2 x Kvelds sandwich med et glass brus
 • Gratis parkering
 • Gratis internett

631,-
Kun
1.019,-

Vis kort

Kunstner- hotell i Lillehammer

Les mer
Barnerabatter
Se de gode prisene for barn.
For å oppnå disse fordelaktige prisene må det min. være 2 betalende voksne på rommet. Dobbeltrom
 • Barn 0~11.99 år i foreldrenes seng gratis
 • Barn 0~99.99 år i ekstra seng 240kr per natt