Reisemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Røde-Kro

Dra på kroferie til Sør-Jylland og besøk mange hyggelige byer i grenseområdet.

 • 775 km fra Svinesundbroen
 • 330 km fra Hirtshals
 • Restaurant
 • Bar
 • Hund
 • Gratis parkering
 • Gratis internett

Om hotellet

Midt på Sør-Jylland ligger en av Danmarks mest kjente kroer, nemlig Røde-Kro som i flere århundrer har sørget for at de reisende hadde et sted å overnatte samt få seg et godt måltid mat.

Hotellet tilbyr

Det serveres frokostbuffe hver dag i hotellets restaurant “Forrådskammeret”. Røde-Kro serverer også tradisjonelle danske retter til lunsj og middag. Det er gratis internett og parkering på hotellets parkeringsplass.

Rommene

De hyggelige rommene er moderne innredet med god plass. Alle rommene har eget bad. Mot et tillegg er det mulig ta med hunder på rommet, men undersøk om de er ledige når rommene bestilles.

Merk at

Oppholdet er med sluttrengjøring, noe som innebærer at det ikke blir gjort rent, redd senger eller skiftet håndklær under oppholdet. Nye håndklær kan hentes i resepsjonen mot avgift.

Vis flere

Verdt å se

 • Aabenraa (7.3 km)

  Aabenraa er en hyggelig handelsby i Sønderjylland og den sjarmerende gamle bydelen er pepret med brostenbelagte gater og hyggelige hus med mange vakre, dekorerte dører. I Aabenraa kan dere stikke ut på handletur i Danmarks lengste gågate. Her er det også et sjøfartsmuseum, dere kan dra på kunstutstilling i den gamle banegården eller se flotte kunstsamlinger på Brundlund slott.

  Aabenraa
  Aabenraa
 • Damgaard Mølle (8.5 km)

  Damgaard Mølle er laget etter den nederlanske modellen og ble bygget i 1867. Den spennende historie om Baron Stampe og den nye grundloven fra 1848, som tvang bøndene til at få malt kornet sitt på bestemte møller, så det kunne kreves rettmessig skatt, kan gjenoppleves med en tur til denne ganske severdige og meget velholdte møllen.

  Damgaard Mølle
  Besøk den Nederland-inspirerte Damgaard Mølle ved Rødekro.
 • Aabenraa Golfklubb (12.8 km)

  Dra på golfferie og nyt den friske luften og de mange utfordringene på golfbanen med Risskov Bilferie. Om dere liker å spille golf, så er Aabenraa Golfklubb midt i blinken for dere. Vakker bane med nydelig utsikt til havet. Les mer om åpningstider og avgifter på klubbens hjemmeside. Finn golfferien deres hos Risskov Bilferie og bestill en miniferie eller et helgeopphold og kom ut og sving køllene på Aabenraa Golfklubb.

  Aabenraa Golfklubb
  Aabenraa ligger i et flott område og byr på utfordringer for både erfarne og nybegynnere.
 • Sikringsstilling Nord (16.1 km)

  Sikringsstilling Nord er et festningsanlegg, som tyskerne bygget under 1. verdenskrig. Festningsanlegget ble bygget i perioden 1916-1918 og skulle forhindre invasjon av Tyskland fra nord. Anlegget er blandt de best bevarte i verden.

  Sikringsstilling Nord
  Sikringsstilling Nord
 • Gram Slot (34.3 km)

  Det flotte Gram Slot ligger omgitt av vollgraver i grønne omgivelser. Slottet ligger i den hyggelige byen Gram, hvor det generelt er en fin stemning. Slottet brukes i dag som eventhus. Her er det kapasitet til nærmere 50.000 gjester og det er både konserter, ferieleiligheter og et stort økologisk jordbruk. Dessuten settes det stor pris på historie, kultur, arkitektur og natur, som også presenteres på slottet.

  Gram Slot
  Gram Slot
 • Haderslev (28.8 km)

  Haderslev er en 700 år gammel handelsby som er preget av sin lange historie. De voldsomme brandene i 1627 og 1759 ødela store deler av byen, men til tross for ødeleggelsene så er byen velbevart. Etter brandene bygde de hus med rokokkogaver, og det finnes fortsatt mange som er fra det 16. århundret, da særlig sydøst for domkirken. Man kan bli med på flere guidede turer rundt i byen. Domkirken er også Haderslevs kjennetegn. Den gotiske domkirken som også kalles for Vor Frue Kirke, kan sees fra overalt siden den er bygget på byens høyeste punkt.

  Haderslev
  Haderslev
 • Gråsten Slott, Slottshage og Slottskirke (31.4 km)

  Slottet ble oppført på 1500-tallet og er et dansk jaktslott. Gråsten Slottskirke er den eneste delen av Gråsten Slott som er åpen for offentligheten. Gråsten Slottshage er en engelsk inspirert landskapshage. Om sommeren kan besøkende se på alle blomstene som stråler i en mengde farger. Det finnes også en utendørs utstilling som forteller om slottshagens utvikling.

  Gråsten Slott, Slottshage og Slottskirke
  Det vakre jaktslottet med sin hage, er et ideelt sted for familien å besøke på en ferie i Sønderjylland
 • Grænsehandel (35.4 km)

  Gjør et godt kjøp i en av de mange butikkene rett sør for grensen på deres neste bilferie til Sønderjylland eller Nord-Tyskland. Butikkene bugner av varer til billige priser, så dere finner helt sikkert noe dere kan kjøpe med dere hjem. Hvis dere har bestilt et opphold hos Risskov Bilferie, får dere dessuten et gavekort til en gratis flaske vin hos Fleggaard (1 flaske vin per voksen over 18 år).  

  Grænsehandel
  Gjør et godt kjøp i en av de mange grensebutikkene sør for grensen
 • Flensburg (37.1 km)

  Flensburg er en by preget av en gode atmosfære, og da spesielt i havneområdet. Byen er et handelssenter med grensehandel, turisme og sjøfart. Den kan by på gode shopping muligheter i de mange hyggelige gatene. Byen var en av de få i Nord-Tyskland som ikke ble ødelagt under 2. verdenskrig. Dere vil derfor finne mange historiske bygninger fra alle stilperioder her.Den historiske bykjernen, som er preget av dansk og tysk bygningskultur, er et levende vitnesbyrd om Flensburgs 700-årige historie. Flensburg er en gammel sjøfartsby, som er bygget rundt den naturlige havnen av Flensburg Fjord. Havnen er i dag et livlig område med massevis av spisesteder, museer og skip. Dessuten oser havnen av historie, som dere kan lære mer om på sjøfartsmuseet. Det er tydelig overalt at Flensburg har vært under den danske styring i hele 400 år. For eksempel er mange av gatenavnene i byen danske. Flensburg er virkelig et paradis for alle som liker å shoppe. Rotestrasse har ca. 500 butikker. Dere finner også flere hyggelige bakgårder og sidegater som spesielt ved juletider er hyggelige å besøke. Holmen med sine flotte, gamle borgerhus er gågatenes møtested med flere av byens kjøpesentre.

  Flensburg
  Opplev havnebyen Flensburg
Vis flere

Kart

Røde-Kro
Vestergade 2 6230 Rødekro

Barnerabatt

For å få barnerabatt må det være min. 2 betalende voksne i rommet. Rabatten er veiledende. Den eksakte barnerabatten står på bestillingsskjemaet.

Dobbeltrom
Barn 0~5.99 år i foreldrenes seng 100% rabat