Reisemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Seehotel Schwanenhof

Hotell mellom Lübeck og Hamburg. Ligger nede ved vannet

 • 775 km fra Svinesundbroen
 • 550 km fra Hirtshals
 • 110 km fra Kiel, Tyskland
 • Restaurant
 • Bar
 • Badstu
 • Massasje mot gebyr
 • Hund

Om hotellet

Nyt en herlig miniferie i den vakre byen Mölln, som byr dere velkommen til et hav av hyggelige timer. Fra Seehotel Schwanenhof kan dere oppleve det beste av byen, kombinert med den perfekte beliggenheten helt ut mot sjøen. Dessuten befinner den seg mellom Lübeck og Hamburg, som er spennende byer å besøke.

Hotellet tilbyr 

Seehotel Schwanenhof er kjent og elsket av flere grunner. Blant annet ligger hotellet vakkert til ved sjø og skog og mellom Lübeck og Hamburg, to spennende byer man kan besøke på en dagsutflukt. Hotellets hjemmekoselig atmosfære og dets rolige beliggenhet er også en grunn til at gjestene liker å vende tilbake til hotellet.

Velvære har høy prioritet på hotellet. Prøv hotellets Ayurweda-behandlinger eller en massasje. Det er gode muligheter til å vende forfrisket hjem igjen fra en ferie på Seehotel Schwanenhof.

Dere kan se frem til gode måltider på hotellets restaurant Lago. Restauranten er kjent for sitt gode og moderne middelhavsinspirerte kjøkken, sin assortert vinkjeller og gode service i hyggelige rammer. Hotellets bar og sjøterrasse er et populært møtested for hotellets gjester og for folk på utflukt i Mölln.

Rommene 

Alle rommene er komfortable og lyse, med balkong som har utsikt over Schulsee og Möllns kirke. Rommene har flatskjerm-TV, radio, telefon, hårføner, safe, skrivebord og mange stikkontakter.

Merk at

Turistskatt på 2 EUR pr. person/døgn betales direkte til hotellet og inngår ikke i totalprisen.

Vis flere

Verdt å se

 • Mölln (1.3 km)

  Mölln ligger på den såkalte Saltveien som tidligere var en av Nord Tysklands viktigste handelsveier. Mölln var et knutepunkt på Saltveien fra Lüneburg, hvor saltet ble utvunnet og til Lübeck, hvor saltet ble brukt til å salte fisk som ble sendt videre til de baltiske landene og Skandinavia. Gamle imponerende bygninger og trange gater i den lille byen forteller om byens tidligere storhetstid. Fra det gamle vanntårnet kan dere nyte utsikten over byens middelalderlige bykjerne med rådhuset og Nicolai kirken. På torvet ved Domkirken finner dere en statue av byens verdensberømte narr, Till Eulenspiegel, som det finnes mange morsomme fortellinger om. Det sies at Till Eulenspeigel ble begravet i Mölln og figurer av han går igjen i hele byen. Dersom dere berører tærne til statuen eller tommelfingrene, sies det å bringe lykke. Mölln har en fantastisk plassering ved Lauenburg sjøene. De 40 sjøene gjør at man nesten overalt kan se vann med mange muligheter får å gå koselige gåturer rundt sjøene eller i skogene. På veiene rundt sjøene er det mange steder satt opp små stråtekte hus, hvor dere kan spise noe medbragt eller ta en velfortjent pause.

  Mölln
  Mölln
 • Möllner Wild Park (2.6 km)

  Dyreparken huser dådyr, ugler, villsvin og andre europeiske dyr. Det er lekeplasser for barn, og dyr som kan klappes. 

  Möllner Wild Park
  Dyreparken Möllner Wild Park ligger i Mölln, Schleswig-Holstein, Tyskland
 • Holsteintor (30.4 km)

  Den ikoniske byporten som sikret det gamle sentrum fra vest, er symbolet på Lübeck. I dag er byporten også et museum, hvor dere kan oppleve historien og den fantastiske bygningen.

  Holsteintor
  Holsteintor
 • Lübeck (31.3 km)

  40 km sør for Grömitz finner dere den tidligere hansestaden Lübeck. Byen stammer helt tilbake til middelalderen og er kjent for sjokolade, hyggelige julemarkeder, vakre gotiske bygninger, smale gater, gamle kjøpmannshus, fantastiske kirker og kanalene, som omfavner byen. Opplev b.l.a Marie Kirken, som stammer fra 1300-tallet. Kirken, som er et av byens kjennetegn, ble ødelagt under 2. Verdenskrig, men er i dag gjenoppbygget. Lübeck byr også på et hav av gode shoppingmuligheter og et stort utvalg av caféer, kneiper og restauranter, hvor dere kan slappe av og nyte den fantastiske atmosfære i byen.

  Lübeck
  Lübeck
 • Naturparken Holsteinische Schweiz (48.1 km)

  Naturparken Holsteinische Schweiz strekker seg over et areal på intet mindre enn 72.000 hektar og er dermed det største naturområdet i Schleswig-Holstein. Her finner dere over 200 små og store innsjøer omgitt av bakker, skog og marker, som avbrytes av idylliske småbyer og vakre herregårder. På grunn av de mange innsjøene, er området populært til vannsportsaktiviteter som kanoturer eller fiske. Det er selvfølgelig utallige muligheter for vakre gåturer i området. En annen herlig opplevelse er en seiltur på innsjøene, hvor dere kan komme tett på naturen og det lokale fuglelivet.

  Naturparken Holsteinische Schweiz
  Seilturer på innsjøene i naturparken Holsteinische Schweiz.
 • Schloss Ahrensburg (48.4 km)

  Den største severdigheten i Ahrensburg er det flotte, hvite renessanseslottet, Ahrensburg slott. Det ligger i midten av en grønn slottspark – på en liten øy midten i en innsjø. Slottet ble bygget på 1500-tallet, og ble i 1955 et museum, hvor det i dag stilles ut møbler, porselen og kunst. Dessuten forteller en del av museet om slottet og områdets historie.

  Schloss Ahrensburg
  Flotte Ahrensburg slott
 • Hamburg (54.6 km)

  Millionbyen Hamburg har gode shoppingmuligheter, museer og gastronomi. En god måte å oppleve Hamburg på, er fra sjøsiden, ved å bli med på en kanalrundfart. En opplevelse i Hamburg ut over de klassiske storbyfornøyelsene, er en tur på byens fiskemarked, hvor det naturligvis selges fisk, men også billig tøy, planter til å ha innendørs og mye annet. De første bodene åpner kl. 5.30 om sommeren og kl. 7 om vinteren. Hamburg er Tysklands nest største by og både økonomisk og kulturelt er byen sentrum for hele Nordtyskland. Byen er syv ganger større enn Paris når det gjelder areal og mer enn dobbelt så stor som London. Hamburg er en nydelig by fylt med sjarmerende områder og ikke minst et fantastisk natteliv.

  Hamburg
  Hamburg
 • Schweriner slott (57.3 km)

  Schweriner slott ligger i sentrum av byen på en liten øy mellom innsjøene Schweriner See og Burgersee. Slottet er åpent for besøkende, og dere kan besøke slottsmuseet eller ta en spasertur i slottshagen. I nærheten kan spesielt disse severdighetene anbefales: Statliches Museum, Siegessaüle, Altes Palais, den historiske staldbygning Marstall og det klassicistiske statskancelli. 

  Schweriner slott
  På en øy midt mellom to innsjøer ligger det praktfulle slottet Schweriner midt i byen med samme navn
Vis flere

Kart

Seehotel Schwanenhof
Am Schulsee 23879 Mölln

Barnerabatt

For å få barnerabatt må det være min. 2 betalende voksne i rommet. Rabatten er veiledende. Den eksakte barnerabatten står på bestillingsskjemaet.

Dobbeltrom
Barn 0~4.99 år i foreldrenes seng 100% rabat
Barn 5~15.99 år i ekstraseng 50% rabat