Reisemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Strandhotel Dagebüll

Hyggelig strandhotell på vestkysten rett ved fergeleiet til øyene Sylt og Föhr

 • 825 km fra Svinesundbroen
 • 390 km fra Hirtshals
 • 140 km fra Kiel, Tyskland
 • Restaurant
 • Bar
 • Wellness
 • Dampbad
 • Badstu

Om hotellet

Familen Jannsen har i 30 år drevet Strandhotel Dagebüll. Hotellet ligger ved ferjeleiet i Dagebüll og er nesten omgitt av vann på alle kanter.

Hotellet tilbyr 

Nyt den vakre utsikten fra hotellets restaurant hvor de serverer ulike kjøtt-og fiskeretter. Om kvelden kan man sitte i hotellets "Bierstube". I tidsrommet januar-april kan det hende at Bierstuben delvis er stengt. På hotellet finnes det også en velværeavdeling "Aqua Vitalis" (mot avgift) med finsk badstue, aroma dampbad og hvilesone. Den åpner kl. 17:00, men ønsker dere for eksempel å benytte badstuen før dette, kan dere bare henvende dere i resepsjonen ca. 30 minutter på forhånd.

 Det er også mulig å få tilgang til internett.

Rommene 

Alle rom er utstyrt med dusj / toalett, TV og telefon.

Merk at

De fleste av rommene har sjøutsikt.

Hotellet tildeler rom etter førstemann-til-mølla-prinsippet.

Middagen serveres kl. 17.30 hver dag. Retten til endringer og unntagelser forbeholdes.

Vis flere

Verdt å se

 • Föhr (16.1 km)

  Föhr er en nord frisisk øy som ligger utenfor Schlesvig. Denne flotte øyen er ca. 80 km² stor og kalles også for ’den grønne øyen’. På Föhr, vil dere bl.a. kunne møte på flotte middelalderkirker slik som St. Johannes kirken i Niblum, som er den største av i alt tre kirker. Dessuten er det også to museer på øyen; det kulturhistoriske Frisermuseum i Vyk og kunstmuseet «Museum Kunst der Westküste» i Alkersum.

  Föhr
  Nyt de myke sandstrendene på Föhr.
 • Bordelumer Heide (23.8 km)

  Det er lagt opp til en aktiv ferie når kjør-selv ferien går til Bordelumer Heide. Hvis dere lengter etter en gåtur, bør dere ta en tur til Bordelumer Heide. Det store hei-området innbyr til herlige gå- eller sykkelturer i den vekselvise naturen. Området på 192 ha endrer seg fra store åpne områder til hyggelige bjørkeskoger og små vassdrag. Heien er eksepsjonelt vakker når lyngen blomstrer. Finn barnevennlige hoteller i nærheten hos Risskov Bilferie og nyt den friske luften i lungene på de skjønne vandreturene som Bordelumer Heide kan by på.

  Bordelumer Heide
  Bordelumer Heide er perfekt til en aktiv ferie med gåturer.
 • Noldemuseet (24.4 km)

  Den dansk-tyske maleren Emil Nolde (1867 – 1956) er en stor berømthet i regionen. Hans akvareller, med de sterke fargene, gjorde han til en av de ledende representantene for ekspresjonismen. Det historiske Noldemuseum i Seebüll ligger på den danske grensen og kan dermed også kombineres med en tur til Danmark.

  Noldemuseet
  Den flotte hagen bak huset, hvor Nolde ofte fant inspirasjon.
 • Bredstedt (25.3 km)

  Bredstedt er en liten by på den nordfrisiske vestkysten, hvor dere fremdeles kan merke den gamle danske historien. Finn en billig miniferie hos Risskov Bilferie og dra på oppdagelsesferd i den over 700 år gamle byen og dens lange historie. Mange i byen snakker dansk og dere kan bl.a. finne både en dansk skole og en dansk barnehage samt Clementshus, som er de danske eldreboligene i byen. Overalt kan dere finne spor av når byen tilhørte Danmark. Gå en tur forbi byens kirke, St. Nicholas kirke, som stammer fra 1462 og er bygget i sen gotisk stil med munkestein og kampestein. Kirken er utstyrt med en trefløyet alteroppsats fra 1580 og et sengotisk kors-krusifiks fra 1400-tallet. På kirkegården kan dere dessuten finne flere gravsteiner fra 1500 – 1700-tallet. Om barna eller barnebarna er med på ferien er det opplagt å bruke en dag i byens friluftsbad, som tilbyr 900 kvadratmeters moro i vannet. Her finner dere alt fra vannrutsjebaner, stupebasseng og utallige andre vannfasiliteter, hvor barn i alle aldre kan boltre seg. Dessuten er det fine grønne arealer her, hvor dere kan slappe av. Finn en familieferie til Bredstedt i Nord-Tyskland hos Risskov Bilferie og ta barna med, siden det også er mange barnevennlige hoteller i området, er det nemlig lagt opp til en suveren familieferie.

  Bredstedt
  Bredstedt er nesten dansk by, men ligger i Nord-Tyskland.
 • Schafsberg (25.9 km)

  Gå en tur ved Vadehavet i dette grønne området.

  Schafsberg
  Schafsberg er ideelt til en vakker gåtur på deres ferie ved Vadehavet i Nordfriesland
 • Hallig Hooge (27.6 km)

  Hallig Hooge er en av de 10 øyene i Vadehavet utenfor kysten av Schlesvig. Hooge er blandt de største øyene i Vadehavet. Her får dere noen fantastiske naturoplevelser, hvor det ene flotte landskapet afløses av det neste.

  Hallig Hooge
  Man kan komme seg til Hallig Hooge med fergen fra Dagebüll.
 • Amrum (32.9 km)

  Amrum er en av de minste øyene i Vadehavet, men er også en av de flotteste. Her finner dere store skogsområder, pene daler og idylliske innsjøer. Denne lille sjarmerende øyen er dessuten et viktig yngleområde for sjøfugler som f.eks. edderfuglen, strandskaden, havternen og forskjellige måkearter.

  Amrum
  Amrum er et sant vandreparadis.
 • Vadehavet (39.4 km)

  Finn en miniferie til Vadehavet hos Risskov Bilferie og dra på en kjør-selv ferie i den vakre danske naturen. Vadehavet nasjonalpark ligger på den jyske vestkysten og strekker seg fra Blåvandshuk og Ho Bugt i nord til den tyske grensa i sør. Området omfatter også øyene Fanø, Rømø og Mandø. Det er særlig tidevannets gjøren og laden som karakteriserer landskapet nasjonalparken. Her kan dere spaser til toppen av de høye dikene som verner mot stormfloder og oppleve de uendelige utsiktene ut over Vadehavet og de flate myrområdene. De mange sandbankene i Vadehavet er populære tilholdssteder for ynglende seler. På de tre vadehavsøyene Rømø, Fanø og Mandø er det store området med uberørt natur, klipper og noen av de fineste strendene i Danmark. Dra på sommerferie, vinterferie eller høstferie og opplev Vadehavet i eget kjør-selv tempo med Risskov Bilferie.

  Vadehavet
  Vadehavet har enestående natur og et rikt dyreliv.
 • Flensburg (62.8 km)

  Flensburg er en by preget av en gode atmosfære, og da spesielt i havneområdet. Byen er et handelssenter med grensehandel, turisme og sjøfart. Den kan by på gode shopping muligheter i de mange hyggelige gatene. Byen var en av de få i Nord-Tyskland som ikke ble ødelagt under 2. verdenskrig. Dere vil derfor finne mange historiske bygninger fra alle stilperioder her.Den historiske bykjernen, som er preget av dansk og tysk bygningskultur, er et levende vitnesbyrd om Flensburgs 700-årige historie. Flensburg er en gammel sjøfartsby, som er bygget rundt den naturlige havnen av Flensburg Fjord. Havnen er i dag et livlig område med massevis av spisesteder, museer og skip. Dessuten oser havnen av historie, som dere kan lære mer om på sjøfartsmuseet. Det er tydelig overalt at Flensburg har vært under den danske styring i hele 400 år. For eksempel er mange av gatenavnene i byen danske. Flensburg er virkelig et paradis for alle som liker å shoppe. Rotestrasse har ca. 500 butikker. Dere finner også flere hyggelige bakgårder og sidegater som spesielt ved juletider er hyggelige å besøke. Holmen med sine flotte, gamle borgerhus er gågatenes møtested med flere av byens kjøpesentre.

  Flensburg
  Opplev havnebyen Flensburg
 • Sylt (104.9 km)

  Under deres opphold er det et must å ta turen til øyen Sylt (sør for Rømø). På den nordlige spissen ligger byen List og på den sørlige spissen ligger Hörnum. Langs øyen er det vakre hvite strender, skjønne sanddyner og interessante byer. Øyas form har ofte endret seg i løpet av historien og den skifter stadig form. Dette skjer selvfølgelig over flere år og øyas nåværende form har den kun hatt i ca. 400 år. Tidligere var Sylt en del av Danmark. I dag bor det ca. 12.000 innbyggere på Sylt. På Sylt er det 40 km. med fin sandstrand og her er det mange spennende aktivitetsmuligheter som svømming eller strandgymnastikk. Om vinteren er det mulig å besøke en strandsauna. Prøv denne spesielle opplevelsen midt på stranda!

  Sylt
  Sylt er et opplagt utfluktsmål, enten dere er på ferie i Sønderjylland eller Nord-Tyskland
Vis flere

Kart

Strandhotel Dagebüll
Nordseestrasse 2-4 25899 Dagebüll

Barnerabatt

For å få barnerabatt må det være min. 2 betalende voksne i rommet. Rabatten er veiledende. Den eksakte barnerabatten står på bestillingsskjemaet.

Dobbeltrom
Barn 0~2.99 år i foreldrenes seng 100% rabat
Barn 3~5.99 år i ekstraseng 70% rabat
Barn 6~11.99 år i ekstraseng 50% rabat
Barn 12~15.99 år i ekstraseng 25% rabat